Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Не разбрахте ли, че kristina dimitrova се натиска? Скоростите се били повредили и си търсела била механик - ха-ха. Търси си някой да и каже, че ще и купи нова кола с автоматични скорости, за да не се повреждат. В наши дни така изглеждат нещата .......
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
не ходя по заведения, кафенета и ресторанти ако не се налага, изобщо не обичам чалгата, домошарка съм си, в къщи ми е най-добре и най ми е спокойно, слушам си рок и ми е готино, едно време съм се находила по заведения, затова съм си обзавела апартамента в арт ретро стил и ми е най-хубаво в него
Нещо като Черешката на тортата,но без камери.Пълно спазване на мерките за дискретност и конфиденциалност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мислим че прекаляваш.
То не беха идеални пропорции. Яздене на колело по 50 километра. Липса на редовен и качествен секс .Пък и домакиня.
Също и дива рокаджика.
Кво да чакаме че си класирала на второ място мис бикини.
.
А забравих голямо желание да стане любяща майка
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Защо изтри числото? Не успях да го запомня, но първото впечатление беше повече от добро...
Коментар
-
ти провери ли му цената. Ще има повече за обувки ...
За колата си ходи на майстор. Знам един в овча купел за тойоти и хонди.
Last edited by bota156; 18.05.2020, 19:03.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
2-ма "майстори" и една кола не е добра комбинация. За разлика от една друга.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
еха и само 1 апарт ще трябва да купувам и един дек касетен? Някой да знае зареден антикварен магазин. Че не си падам по старите неща?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега важното е да имаш духовно съединаване,освен физическото,което да те изпълва изцяло.Тогава няма да мислиш за години.
Май Криси е доста искрена...
Да ти кажа, ако решиш да правиш нещо по предавателната /скоростната/ кутия - това може да стане само с повдигач, или на канал - но тук хамалогията е голяма, затова наистина ще ви трябва и трети! Говоря за смяна на синхронизатор... Не е за всеки работата! Специализиран сервиз трябва, ако ще тръгваш сериозно!
По-добре опитай в ролята на гинеколога: сигурен съм, че ще погледнеш на правилното място...))
Коментар
-
не ходя по заведения, кафенета и ресторанти ако не се налага, изобщо не обичам чалгата, домошарка съм си, в къщи ми е най-добре и най ми е спокойно, слушам си рок и ми е готино, едно време съм се находила по заведения, затова съм си обзавела апартамента в арт ретро стил и ми е най-хубаво в него
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
защо, Ивет Лалова е на 36г., ако хукне, не мога я стигна, пък и една слаба и симпатична ….Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
апартамент си имам, готино и кокетно съм си го направила в арт стил, виж дека ...... ме кара да въздъхвамНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Уважаеми, идеални пропорции имах преди 10 години вече остарявам и го осъзнавам това, вчера написах, че от вчерашния преход и то само 20 километра доста се изморих, големите преходи бяха до преди 2 години, вече не ги мога явно и това осъзнавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Та виждате каква е иронията на съдбата и как една жена може с едно единствено изречение да си обърка целия живот.
И аз бях така харесвах една колежка много от унито отиваме на дискотека групата . А преди това все до мен се лепеше по време на лекции и реших да си опитам късмета...не стана тръгнах да я целувам бях мн и пян де, тя се одръпна и цяла вечер почти не се доближи до мен,а до основният ми конкурент. Направо я отсвирих, 4-5 месеца по-късно сама ме потърси да сме излизали..... казах и не става и до там....
Аз компромис с жени не правя. откаже ли ми нещо веднъж направо отсвирвам. Знаете ли защо.... защото това което отказва на вас го дава на друг и не си струва унижението. Тия глупости, аз не съм такова момиче, аз не правя секс до 10 среща аз нз си какво, са пълни безсмислици. Защото има мъже за който ще си нарушат набързо принципитеLast edited by prectical; 18.05.2020, 18:54.
- 1 like
Коментар
Коментар