If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има нещо такова - съществуват десетки примери от историята показващи приятелства м/у гении на своето време и нито един, в който някой да бъде сам - един единствен пионер, изваден от контекста на своето време.
Синергизъм.
Елементарно е за разбиране, Ватсон.
Един много умен или гениален може да индуцира (пре(пре)даде) идея/подход/нова гледна точка на друг съвременник, и от него да се върне в нова хипостаза към първия или към др.
Няма как да ми е досадно Някой друг само да не се оплаче...
Pioneer SA-8500, Sansui A-80, Sansui AU-819. Няколко машини от 80-81г. - Sansui AU-D33, два Акая, един Маранц... и още там някакви, ма не са интересни...
Стига бе - ти ми отве главата! Аз съм на AU-D55, ако изхвърляш нещо на боклука - светни къде са ви кофите Само Сансуито, де...- 819
Транзисторите са ми скромни - нямаше смисъл за средни Куадрал, да се изхвърлям, пък и на една пенцийка.... Ако не ти е досадно, каво е от 78 г.?
Няма как да ми е досадно Някой друг само да не се оплаче...
Pioneer SA-8500, Sansui A-80, Sansui AU-819. Няколко машини от 80-81г. - Sansui AU-D33, два Акая, един Маранц... и още там някакви, ма не са интересни...
няма да разводнявам темата с кулинарство, гозби и манджи. А иначе съм добра домакиня, обичам да готвя, майка ми, леля ми и баба ми ме научиха. Ето пак трябва да дам пример с бившия. За три години има няма да сме се хранили в нас в къщи 10 пъти. Все навън се обядва и вечеря, все да ни видят хората..... А аз искам да сготвя, да седнем на масата, да се храним в къщи, да си бъдем сами и като толкова иска един два пъти през седмицата да се излезе да се вечеря навън, а той все навън, все по механи и ресторанти
Можеше да ми кажеш, че поставяш парчетата риба през последните 20-30 минути, ама - нейсе...
Ето на: една добра домакиня - може да направи впечатление на състезаващите се тук... , а това, при условието, че храната не е всичко в една връзка..., ама... , както и да е - да не вземам от времето на колегите, с бушуващи хормони...
Не съм се съмнявал във вкуса ти! Много добра ориентация! Браво!
При липса на време това е начина. Екзотики тип Китай, Перу са "недостижими" за работещи и не заради парите.
По 2 дена път в посока за 1 седмица почивка е безумно
Сега имам повече . Когато да отида мога да си взема 10-20дена болничен и да си го ползвам по усмотрение
Коментар