IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Куса се на село радке.Или в махалата.
    В това отношение никой не може да бие "Кусалия без да мези" - по-познат като байРоп!

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
      Започваш да навлизаш в лично пространство, но аз не съм ти "тема" ...

Търси Снежанка и Дядо Коледа или Дядо Мраз...

п.п. От много краища съм и живея в София от 35 години.

Значи си към 53 г.

Понеже пишеш закачливо и ти е интересно да ти кажа, че не съм бил с мъж до сега.

От вчера по един от каналите дават "Дом за нашите деца". Филмът е хубав и навремето много го гледаха всички. Обаче отношенията между хората и дори начинът им на говорене нямат нищо общо с днешно време.

Коментар

• Започваш да навлизаш в лично пространство, но аз не съм ти "тема" ...

Търси Снежанка и Дядо Коледа или Дядо Мраз...

п.п. От много краища съм и живея в София от 35 години.

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А ти от кой край на БГ си?

Коментар

Сега, тук с рецептите, Царица е tnm, (Тянка я нарича трака). Може да полазиш у крЪчмето и там доста може да научиш, освен да се напиеш...

Празниците, при семейството ми, в родния ми дом, после по роднини и т.н.

В София няма да се вясна до 7/8.01.2025-та.

п.п. Снежанки има навсякъде...

А ти от кой край на БГ си?

Коментар

• Сега, тук с рецептите, Царица е tnm, (Тянка я нарича трака). Може да полазиш у крЪчмето и там доста може да научиш, освен да се напиеш...

Празниците, при семейството ми, в родния ми дом, после по роднини и т.н.

В София няма да се вясна до 7/8.01.2025-та.

п.п. Снежанки има навсякъде...

Тя с купено месо няма да стане същата като едно време.

Но човек може да прочете няколко рецепти от нета и да си избере тази, която най-много му допада.

Слагала е черен пипер и червен пипер задължително, кой знае какви други подправки не е слагала, защото на село не докарваха.

Чубра не помня да е слагала.

Ти къде ще караш празниците? Имаш ли си Снежанка?

Коментар

Е, може ли да се излагаш така...?!

Духал, слагал и накрая, и най-важното не си запомнил.... РЕЦЕПТАТА за кървавицата...

Тя с купено месо няма да стане същата като едно време.

Но човек може да прочете няколко рецепти от нета и да си избере тази, която най-много му допада.

Слагала е черен пипер и червен пипер задължително, кой знае какви други подправки не е слагала, защото на село не докарваха.

Чубра не помня да е слагала.

Ти къде ще караш празниците? Имаш ли си Снежанка?

Коментар

• Е, може ли да се излагаш така...?!

Духал, слагал и накрая, и най-важното не си запомнил.... РЕЦЕПТАТА за кървавицата...

Те от Силистренско не са ларж никак. Уж е Добруджа и е богато. Аз съм разказвал за един свако,

Ние правехме домашни наденици и луканки през 80-те и 90-те години. И сме давали и на роднини. Сега няма от какво да ги правим и с купени продукти няма да е същото. Дори естествените черва ги надувахме и ги слагахме в банята малко да изсъхнат. И после ги пълнехме.

Баба ми правеше страхотна кървавица с кълцано месо. Като изсъхнеше, приличаше на петрохан. За жалост нямам рецептата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

така си и мислех...
                  а на евго баща му и единя му дядо са давали ракия на хората ....без пари

евго, полаксчо освен, че мъкне тубите е и стиснат
                  Те от Силистренско не са ларж никак. Уж е Добруджа и е богато. Аз съм разказвал за един свако,

Ние правехме домашни наденици и луканки през 80-те и 90-те години. И сме давали и на роднини. Сега няма от какво да ги правим и с купени продукти няма да е същото. Дори естествените черва ги надувахме и ги слагахме в банята малко да изсъхнат. И после ги пълнехме.

Баба ми правеше страхотна кървавица с кълцано месо. Като изсъхнеше, приличаше на петрохан. За жалост нямам рецептата.

Коментар

но като стана дума и от паззарджишката перла не съм кусал
                    Куса се на село радке.Или в махалата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Този израз се използва в смисъл, че не искаш сам да си създаваш грижи и главоболия.
                      А аз откъдето и да ме погледнеш,съм си един голям проблем
                      чудесно
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Кой аз ли, няма такова нещо. Аз взимам пример.....от най-успешният. Иначе залагам на компоти и лютеница поне Евго така рече.
                        Аматьорско е без кисело зеле и процесът по неговото претакване

Как после ще се събудите на другия ден след всички тези доморасли алкохолища?

Настръхват ми миглите.

Коментар

Коментарът е връхтЪ, но защо си го публикувал като отговор към мен?
                          Наздраве!
                          Така го е почувствувал човекот. Чувства усещам витаят из нечие подсъзнание …
                          Last edited by Selena2024; 10.12.2024, 22:59.

Коментар

стам, не срам, ще призная, че не разбрах ситуацията около пръста
                            Този израз се използва в смисъл, че не искаш сам да си създаваш грижи и главоболия.
                            А аз откъдето и да ме погледнеш, съм си един голям проблем
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

така си и мислех...
                              а на евго баща му и единя му дядо са давали ракия на хората ....без пари

евго, полаксчо освен, че мъкне тубите е и стиснат
                              Кой аз ли, няма такова нещо. Аз взимам пример.....от най-успешният. Иначе залагам на компоти и лютеница поне Евго така рече.

Коментар

Няма вид на човек, дето ще тръгне да си връзва здрав пръст.
                                Наздраве!
                                стам, не срам, ще призная, че не разбрах ситуацията около пръста
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X