If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Започваш да навлизаш в лично пространство, но аз не съм ти "тема" ...
Търси Снежанка и Дядо Коледа или Дядо Мраз...
п.п. От много краища съм и живея в София от 35 години.
Значи си към 53 г.
Понеже пишеш закачливо и ти е интересно да ти кажа, че не съм бил с мъж до сега.
От вчера по един от каналите дават "Дом за нашите деца". Филмът е хубав и навремето много го гледаха всички. Обаче отношенията между хората и дори начинът им на говорене нямат нищо общо с днешно време.
Те от Силистренско не са ларж никак. Уж е Добруджа и е богато. Аз съм разказвал за един свако,
Ние правехме домашни наденици и луканки през 80-те и 90-те години. И сме давали и на роднини. Сега няма от какво да ги правим и с купени продукти няма да е същото. Дори естествените черва ги надувахме и ги слагахме в банята малко да изсъхнат. И после ги пълнехме.
Баба ми правеше страхотна кървавица с кълцано месо. Като изсъхнеше, приличаше на петрохан. За жалост нямам рецептата.
така си и мислех...
а на евго баща му и единя му дядо са давали ракия на хората ....без пари
евго, полаксчо освен, че мъкне тубите е и стиснат
Те от Силистренско не са ларж никак. Уж е Добруджа и е богато. Аз съм разказвал за един свако,
Ние правехме домашни наденици и луканки през 80-те и 90-те години. И сме давали и на роднини. Сега няма от какво да ги правим и с купени продукти няма да е същото. Дори естествените черва ги надувахме и ги слагахме в банята малко да изсъхнат. И после ги пълнехме.
Баба ми правеше страхотна кървавица с кълцано месо. Като изсъхнеше, приличаше на петрохан. За жалост нямам рецептата.
Коментар