IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Средновековни глупости.
    Дали.Питай,който искаш мъж дали предпочита за съпруга някоя,която е строшила много членове или девствена.
    И всяка жена много добре го знае,щото винаги намаляват броя на мъжете,с които са правили секс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Добро утро,

подкрепям последните коментари на Миродес,

Според мен една жена на 35+ и на 40+ няма кой знае какъв избор и не е в силна позиция. Тя не е млада и срокът и на годност изтича. Българките на тези години често приличат на лелки. Иначе ако такава жена си търси мъж онлайн, ще има много кандидати, предимно простации, които ще й изпращат голи снимки. И малко от тях могат да й предложат сигурност и стабилност.

Обикновено жените си търсят мъж или по хубост (искат холивудска красота) или търсят пари или вземат някой мухльо, който да водят за носа. Конкретно за България има лоши демографски процеси, още преди 20- 22 г имаше голяма емиграция и много мои колежки и колеги заминаха в чужбина и се устроиха там.
      Ти дали подкрепяш или не има толкова значение, колкото вчерашната прогноза за времето и онзиденшния вестник при положение, че даже жените с “изтекъл срок” не ти се връзват на глупостите.

Дълбоко се замисли кого слушаш и защо не ти се получават работите.

Ей я още една година се изтъркаля пропиляна от тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Достатъчно е 4 теми в този форум да чете човек, за да разбере
        защо България е на последно място в Европа по политика, икономика, образование, морал и т.н.
        -85% на +15% ... Кой разбрал - разбрал
        За жалост донякъде си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Няма разлика дали детето ще е сирак или на разведени родители. И в двата случая расте без баща..Даже, при развод детето има контакти с бащата, получава финансова издръжка и така нататък.
          Наивно и повърхностно.

Коментар

Много ясно.Най-голямата ценност на една жена е верността й.Жената се ражда със стойност и с колкото повече мъже е била толкова повече стойността й пада.А мъжът се ражда без стойност и я създава през живота си.
            Средновековни глупости.

Коментар

Много ясно.Най-голямата ценност на една жена е верността й.Жената се ражда със стойност и с колкото повече мъже е била толкова повече стойността й пада.А мъжът се ражда без стойност и я създава през живота си.
              Силно мнение. Хареса ми. Approve!
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Добро утро,

подкрепям последните коментари на Миродес,

Според мен една жена на 35+ и на 40+ няма кой знае какъв избор и не е в силна позиция. Тя не е млада и срокът и на годност изтича. Българките на тези години често приличат на лелки. Иначе ако такава жена си търси мъж онлайн, ще има много кандидати, предимно простации, които ще й изпращат голи снимки. И малко от тях могат да й предложат сигурност и стабилност.

Обикновено жените си търсят мъж или по хубост (искат холивудска красота) или търсят пари или вземат някой мухльо, който да водят за носа. Конкретно за България има лоши демографски процеси, още преди 20- 22 г имаше голяма емиграция и много мои колежки и колеги заминаха в чужбина и се устроиха там.

Коментар

• Достатъчно е 4 теми в този форум да чете човек, за да разбере
                  защо България е на последно място в Европа по политика, икономика, образование, морал и т.н.
                  -85% на +15% ... Кой разбрал - разбрал

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNeKY1Tas/
                    Истината за това какво искат жените. Добрите момчета не са харесвани.

Коментар

Нищо общо. Говоря за деца на разведени родители или за деца на откачени родители, а не за здравия наш корен.

Има си отражения в психиката и то сериозни при развод за децата, както и при луди нарцистични родители.

Пример за успешен мъж не е този, който не е там. Ебати примера. Все едно някоя милиардерка да ги нацвъка чрез сурогатни майки от десет мъжки донора и да ги отгледа прислугата, ама те били “материално задоволени”.

Тя една такава тука взе да си играе на Господ и си направи внучка от спермата на умрелия си от рак син. Обществото буквално я линчува.

Този Мъск също го играе дядо Господ. Ще го видим накрая.
                      Няма разлика дали детето ще е сирак или на разведени родители. И в двата случая расте без баща..Даже, при развод детето има контакти с бащата, получава финансова издръжка и така нататък.

Коментар

Жена ти ако се “срещне” с някой украинец само “един път” ще настане Содом и Гомор.

Много ти двоен аршина бейби. Иначе тука го громите всичкото неверни женоря
                        Last edited by mirodes; 07.01.2025, 09:09.

Коментар

Трима от прадядовците ми са загинали в Балканските войни и ПСВ.Децата им са останали сираци и всички са били свестни хора със здрав разум.Създали са свои деца,които са отгледали .А и в цялата човешка история много деца са израствали като сираци.
                          Естествено е по-добре децата да се гледат от двамата родители, ама това, че ги отглежда само един,не означава, че задължително ще имат някакви отражения на психиката.
                          В случая говорим за богат мъж,който може да има много деца, които да не растат в мизерия. Ето това е пример за успешен мъж.
                          Нищо общо. Говоря за деца на разведени родители или за деца на откачени родители, а не за здравия наш корен.

Има си отражения в психиката и то сериозни при развод за децата, както и при луди нарцистични родители.

Пример за успешен мъж не е този, който не е там. Ебати примера. Все едно някоя милиардерка да ги нацвъка чрез сурогатни майки от десет мъжки донора и да ги отгледа прислугата, ама те били “материално задоволени”.

Тя една такава тука взе да си играе на Господ и си направи внучка от спермата на умрелия си от рак син. Обществото буквално я линчува.

Този Мъск също го играе дядо Господ. Ще го видим накрая.
                          Last edited by Selena2024; 07.01.2025, 08:25.

Коментар

Ще ги видиш тези деца в бъдеще как ще се развиват. Отсега ми е жал за тях. Няма да мизерстват материално, но жестоко ще мизерстват в емоционален план.
                            айде холан от морални съдници.
                            Ще си мизерстват как си искат и най-вече както си го направят САМИ, ма по добре на задна седалка на майбах отколкото на задницата на магарето

Коментар

Та така става женен мъж в сравнително малък град да вършее. Не че не се е случвало да кръшна, но чак пък да вършея
                              Санаториумите бяха преди да се оженя, скоро не съм ходил. И само съм си писал с рускини и украинки и само с една украинка се срещнах веднъж, повече не повторих,щото не ми хареса.
                              Иначе имам един приятел, който "вършее "ама той е вдовец. И ми разправя, че е пълно с незадоволени омъжени жени или разведени. Така че"материал"има,ама не е за всеки да вършее.
                              Жена ти ако се “срещне” с някой украинец само “един път” ще настане Содом и Гомор.

Много ти двоен аршина бейби. Иначе тука го громите всичкото неверни женоря

Коментар

Тези за филипинките и украинките ли? Хайде холан. Отделно си овършал Пазарджик и околности, че София много далеко. Да не говорим за санаториумите. Вай вай вай.

Плюй си в пазвата да не те набара некой градски. Аз съм далеко.
                                Та така става женен мъж в сравнително малък град да вършее. Не че не се е случвало да кръшна, но чак пък да вършея
                                Санаториумите бяха преди да се оженя, скоро не съм ходил. И само съм си писал с рускини и украинки и само с една украинка се срещнах веднъж, повече не повторих,щото не ми хареса.
                                Иначе имам един приятел, който "вършее "ама той е вдовец. И ми разправя, че е пълно с незадоволени омъжени жени или разведени. Така че"материал"има,ама не е за всеки да вършее.
                                Last edited by mirodes; 07.01.2025, 07:27.

Коментар

Working...
                                X