Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaronЖена ми (инж.к.т.н.) подскочи и каза:
"Тоя ... да си провери родословното дърво !
Има нещо турско / мюсюлманско в репликите му"
Иначе сме номер едно в Европа по жени с технически специалности и аз се гордея с нашите жени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Малко по-обстойно за Кера Тамара, че нещо ми се губи на коя династия е дала начало?
Наздраве!
Коментар
-
И докато милюнерите си ги мерят...
поздрав за Майстрките:
https://www.youtube.com/watch?v=pyo4SgTq788
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗнаете ли, че пред Средновековието български принцеси, княгини и царици са били женени за чуждестранни владетели и някои от тях са дали начало на чужди династии - Кера Тамара, Доротея Българска, и една от дъщерите на Самуил.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Една комшийка на 46 г е завършила Габровския технически университет. Обаче не ги учат на хубави неща там. Не е оправна, не е практична. Дори не знае как да стяга майстори, които е ангажирала. Дори не е подредена.
Подозирам, че в този вуз ги учат на еснафство и икономии,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имах един колега в университета от Габрово.Тоя пич потвърждаваше всички клишета за пестеливостта на габровци.Веднъж на един купон донесе бутилка водка и каза,че трябва да съберем пари и да я платим,щото я бил взел от бара на баща си.Друг път ми даде пари назаем и аз с тях го черпих в едно заведение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Една комшийка на 46 г е завършила Габровския технически университет. Обаче не ги учат на хубави неща там. Не е оправна, не е практична. Дори не знае как да стяга майстори, които е ангажирала. Дори не е подредена.
Подозирам, че в този вуз ги учат на еснавство и икономии,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Подозирам, че в този вуз ги учат на еснавство и икономии,препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение- Нарцистично личностно разстройство: Преувеличено чувство за собствена важност и липса на толерантност към критика.
- Параноидно личностно разстройство: Постоянно подозрение към другите и възприемане на различно мнение като заплаха.
- Антисоциално личностно разстройство: Липса на уважение към социалните норми и права на другите, включително тяхното мнение.
Подозирам, че в този вуз ги учат на еснафство и икономии,Last edited by Evgo; 16.01.2025, 12:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronГоркото детенце
Разбрахме бе, ти си най-умният и най-богатият в Габровски окръг- Нарцистично личностно разстройство: Преувеличено чувство за собствена важност и липса на толерантност към критика.
- Параноидно личностно разстройство: Постоянно подозрение към другите и възприемане на различно мнение като заплаха.
- Антисоциално личностно разстройство: Липса на уважение към социалните норми и права на другите, включително тяхното мнение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronЗавижда
Разбрал е, че съм снимал преди един век моята съпруга- Хората с нарцистично личностно разстройство или изразени нарцистични черти често вярват, че тяхното мнение е по-важно и по-правилно от това на другите.
- Липсата на емпатия и силната нужда от утвърждаване може да ги накара да омаловажават или обиждат всеки, който не е съгласен с тях
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Матвеевич здраво се е нахъсал. Какъв смут предизвика една чисто гола мадама с транзистор ВЕФ в ръка. А истинските жени се изпокриха. Имам два стари ВЕФ-а, останали ми от баща ми.
Коментар
Коментар