If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига с тоя доктор бре.
отвръщавам се вече, като ти чета обясненията и бляновете.
ами ако докторчето изведнъж вземе 2 хапчета
и нещо почне да му опъва напред престилката
ти как би се почувствал
ако изведнъж ти избоботи в ухото; "миличък, сега аз поемам"
И сега какво искат жените - прав, голям, лъскав и розов, или черен и още по-голям, или като печурка, или къс ама дебел - колкото жени толкова и мнения според мен, някои даже не ги интересува изобщо, други пък са много фригидни и лежат като дъски какво и да правиш с тях и едно ох няма... трябва да се внимава. Палавите пък са палави от малки... е има някои случай дето към 35+ се отприщват и тръгват. Ама честна, скромна, добра домакиня със соц възпитание от 70-те трудно ще излезе, че и да свирела на флейта
Една колежка от следването дори беше с афроамериканец през 2020 г. и го качи във фейсбук, да се похвали.
И навремето не я харесвах, иначе има и силни качества - умна, оправна. Английски не знаеше хубаво, беше влязла с 3 по английски език.
По-скоро търся жена, която иска да стане майка и няма време да отлага. И да не е ромка.
И сега какво искат жените - прав, голям, лъскав и розов, или черен и още по-голям, или като печурка, или къс ама дебел - колкото жени толкова и мнения според мен, някои даже не ги интересува изобщо, други пък са много фригидни и лежат като дъски какво и да правиш с тях и едно ох няма... трябва да се внимава. Палавите пък са палави от малки... е има някои случай дето към 35+ се отприщват и тръгват. Ама честна, скромна, добра домакиня със соц възпитание от 70-те трудно ще излезе, че и да свирела на флейта
Имам един познат ,около 1.90 ,номер обувка 39-40. Страшен смЕх , ама божа работа е всичко.
Понякога пропорциите на Витрувий дават фира, но в много редки случаи.
Всъщност, точно при ходилото и височината на човек, пропорциите на Леонардо и Витрувий се различаваха.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар