If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами ако докторчето изведнъж вземе 2 хапчета
и нещо почне да му опъва напред престилката
ти как би се почувствал
ако изведнъж ти избоботи в ухото; "миличък, сега аз поемам"
Изглеждаше доста мощен и сигурно не харесва джендърски работи.
По-скоро търся жена, която иска да стане майка и няма време да отлага. И да не е ромка.
По-скоро НЕ търсиш жена.
Нещо повече, дори да НЕ търси жена - всеки мъж ежедневно среща десетки (много по вероятно - няколко стотин) дами в София.
И достатъчен брой от срещнатите - са млади, красиви (по твоите критерии - "в гаранционен срок"), контактни, образовани, много добри събеседнички..., БЕЗ акцент (като не знаеш какъв недостатък да посочиш - се самоуспокояваш дори с нищо не значещото "има акцент"!)...
Десетки са - различни, срещам ги ежедневно. Стават!
Как точно я "търсиш" ... жена... ПО-СКОРО... я търсиш, но НЕ ИСКАШ ДА Я НАМЕРИШ.
Страх. Голям страх те гони. Как така ще те наследи!
Страхът ти е, че ще намериш най-накрая, НО НЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМЕШ ФАКТА, ЧЕ всичко, което е останало от тати - ще бъде наследено от нея.
Срънд-за!
П.п. А долу имаше намек за зъбите и устната кухина... Да не би и това да е възпиращ фактор и затова да не се връщат? После им лепваш етикета "има акцент" (вероятно върху лошия дъх...)...
ти как би се почувствал
Няма да има възможност да ми го каже, аз не съм колегата да му се възхищавам на ходилата.
Стига с тоя доктор бре.
отвръщавам се вече, като ти чета обясненията и бляновете.
ти как би се почувствал
И сега какво искат жените - прав, голям, лъскав и розов, или черен и още по-голям, или като печурка, или къс ама дебел - колкото жени толкова и мнения според мен, някои даже не ги интересува изобщо, други пък са много фригидни и лежат като дъски какво и да правиш с тях и едно ох няма... трябва да се внимава. Палавите пък са палави от малки... е има някои случай дето към 35+ се отприщват и тръгват. Ама честна, скромна, добра домакиня със соц възпитание от 70-те трудно ще излезе, че и да свирела на флейта
Една колежка от следването дори беше с афроамериканец през 2020 г. и го качи във фейсбук, да се похвали.
И навремето не я харесвах, иначе има и силни качества - умна, оправна. Английски не знаеше хубаво, беше влязла с 3 по английски език.
По-скоро търся жена, която иска да стане майка и няма време да отлага. И да не е ромка.
И сега какво искат жените - прав, голям, лъскав и розов, или черен и още по-голям, или като печурка, или къс ама дебел - колкото жени толкова и мнения според мен, някои даже не ги интересува изобщо, други пък са много фригидни и лежат като дъски какво и да правиш с тях и едно ох няма... трябва да се внимава. Палавите пък са палави от малки... е има някои случай дето към 35+ се отприщват и тръгват. Ама честна, скромна, добра домакиня със соц възпитание от 70-те трудно ще излезе, че и да свирела на флейта
Коментар