IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Натискат се на големите пари, не на този палячо. Има разлика.

Нищо не си разбрал. Говоря за отраженията на развода върху децата. През жартиера та ми е кой плондир как се бил чувствал след него.
    Че кво им е на децата. Да не е 15-ти век. Баща и майка в едно жилище или в две отделни. Все тая. Повече плюсове има за децата, отколкото минуси. Поне при БЕЛИТЕ хора е така, при цветните май е различно.

Коментар

Нищо не си разбрал. Говоря за отраженията на развода върху децата. През жартиера та ми е кой плондир как се бил чувствал след него.

Мъск е дете на разведени родители. С всички последици от това. Неуравновесен, несигурен, подъл и нарцистичен клоун. Халал да са му парите и властта - и пак не компенсират пустотата в погледа.

Най-добре го описва първата му жена дето не смее да я закача повече - защото го е сканирала. Останалото са разни барбита-златотърсачки. Имаше и една малко по-умна - тя си беше само златотърсачка. А всичките тия напъни да се раждат деца от много жени прикриват крещящ комплекс за малоценност.
      Какво значение дали има комплекси или не,важното е,че има много деца ,които няма да мизерстват. Ето това я пример за успешен мъж.

Коментар

Лъжеш. От Испания та усещам как лъготиш
        Не четеш ли,че историите са от студентските години

Коментар

Мъск е дете на разведени родители. С всички последици от това. Неуравновесен, несигурен, подъл и нарцистичен клоун. Халал да са му парите и властта - и пак не компенсират пустотата в погледа.

Най-добре го описва първата му жена дето не смее да я закача повече - защото го е сканирала. Останалото са разни барбита-златотърсачки. Имаше и една малко по-умна - тя си беше само златотърсачка. А всичките тия напъни да се раждат деца от много жени прикриват крещящ комплекс за малоценност.
          За жените властта и парите са много голям афродизиак. Заложено ви е в гените да е така. Аз ако видя секси жена, последното нещо ще е колко пари има. И ще избера да бъда с нея, а не с тая с парите. Защото ни е генетично заложено на мъжете да се привличаме силно от красиви и сексапилни жени. Може да е сервитьорка, стюардеса и не знам си кво. Няма значение. Хубава ли е - става ми, грозна и дебела ли е - не ми става. Точка. Дори и да е дъщеря на милиардер - просто физически няма да ми стане. Докато при вас - жените - дебелия порфейл и увереното милиардерско излъчване разтваря краката. мда
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Вярно е,че е леко куко, ама жените му се натискат. Ама да не си помисли някой, че е заради парите.
            Колкото до развода-доста мои приятели и познати са разведени. Нито един не е пияница ,наркоман, бияч на жени и така нататък. Така че развода не е показателен

Last edited by Selena2024; 06.01.2025, 21:54.

Коментар

Историите, които разправям са преди брака. Има разлика
              Лъжеш. От Испания та усещам как лъготиш

Коментар

Изтекъл ѝ е срокът на годност
                Това едно.
                Второ този е куку. Богат е, но е куку. Пак семейството гледай. Видиш ли развод … не давай щерките. Моделът се повтаря.
                Вярно е,че е леко куко, ама жените му се натискат. Ама да не си помисли някой, че е заради парите.
                Колкото до развода-доста мои приятели и познати са разведени. Нито един не е пияница ,наркоман, бияч на жени и така нататък. Така че развода не е показателен

Коментар

Лъжеш. Друго дрънкаше тук по-рано.
                  Историите, които разправям са преди брака. Има разлика

Коментар

Е то тогава ти трябва да ни преподаваш уроци как се свалят жени. Даже без думи веднага те е награбила.То и аз на студентски купони съм намазвал от чужди гаджета,ама приятелят им не е бил там, а пък и винаги аз съм бил инициатор. Ти си изпълнил мъжките мечти.
                    Нищо не съм намазал, беше някаква комбинация между изненада и недоумение от моя страна. Тогава осъзнах, че не само жените имат нужда от малко предистория и игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Не си вкарвай автогол
                      Ако дадеш 1 за "Обща ценностна система" на Пеевски, му даваш още 10 точки
                      Не му давам. Той е извън класацията.

И като си говорим за класации, трябва да има и такава за антимъж или казано инак за най-отблъскващите такива.

Първи ми е Славчо. Славчо и компания.
                      Last edited by Selena2024; 06.01.2025, 21:30.

Коментар

Ами ей го и Мъск с 10 деца от 6 жени. Сега и на премиерката на Италия налита. По-скоро тя му налита.
                        Изтекъл ѝ е срокът на годност
                        Това едно.
                        Второ този е куку. Богат е, но е куку. Пак семейството гледай. Видиш ли развод … не давай щерките. Моделът се повтаря.

Коментар

Моите истории са преди брака.
                          Лъжеш. Друго дрънкаше тук по-рано.

Коментар

Голем праз. Други ренегати.
                            Ами ей го и Мъск с 10 деца от 6 жени. Сега и на премиерката на Италия налита. По-скоро тя му налита.

Коментар

Ето тук следва да ти припомня, че и ти си системен изневерител.

Тебе какво да те правим?
                              Моите истории са преди брака.

Коментар

Имам леко възражение. Всичките десет елемента трябва да са над нула, за да има класация
                                Не си вкарвай автогол
                                Ако дадеш 1 за "Обща ценностна система" на Пеевски, му даваш още 10 точки

Коментар

Working...
                                X