Жените и те не знаят какво искат,та какво да говорим.Последната с която бях ,беше сексуална,луда,гореща любов ,чак до психопатии и агресия стигахме.Абе все едно гледате трилър.Не беше наясно себе си,така ми казваше.Едно е ясно,жените са луди ,едни малко,други повече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
отказал съм се лорде
обикновено тия дето разбират точно какво искат жените накрая обръщат резбата та по-добре да сме от тия по-бавно загряващите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
По принцип има, но темата е сексистка и не ме кефи тука някой да гледа на жените като на употребени вещи...все пак и те четат тук предполагам и се смеят как се хвалят порастналите момчета. Ще оставя поле за изява на бай Бертрам тракториста / да не се бърка със създателя на темата, хвала на възходите и паденията му.
обикновено тия дето разбират точно какво искат жените накрая обръщат резбата та по-добре да сме от тия по-бавно загряващите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм гледал доста предавания по темата - Истински истории за изневяра (TLC), Секс образование (Foxlife), Кобилкина и др.
Реалността в България е малко по-различна. Младата българка е мързелива, прави номера и иска да се ожени на богато. Гледа да допипа и чужденец.
Има и добри жени, но те са семейните жени.
И е хубаво човек да си намери пполовинка на по-млади години, на 20-25 г., според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
ее, лордче, сигурен съм, че има какво да кажеш по женската тема.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Надяваш се да разбереш дамите от участия и разказите във форуми? Ако е така - ще си останеш "неук"...
Ако си закъсал толкова много, в краен случай: има огромно количество книги, филми с различни жанрове...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеее, браво пичове!
нова тема и веднага кацнаха 3-4 потребителя, дето няма какво да кажат по топика.
абе има теми почти за всичко, като няма какво да кажете по тая тема...изказвайте се в другите.
Надяваш се да разбереш дамите от участия и разказите във форуми? Ако е така - ще си останеш "неук"...
Ако си закъсал толкова много, в краен случай: има огромно количество книги, филми с различни жанрове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Вероятно е нарицателно на дамите, които фаворизират жени-тбата... /повечето от тях от малки бленуват да се видят в бяла булчинска рокля... ..., не че вече няма и господа с подобни мечти и изпълнения, но това е вън от темата.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение...Желанието да имаш хубава жена е като желанито да спечелиш много пари в двата случая оглупяваме.
А определено мъдроста не ни прави особено щастливи..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКоя е тая Жени?
Вероятно е нарицателно на дамите, които фаворизират жени-тбата... /повечето от тях от малки бленуват да се видят в бяла булчинска рокля... ..., не че вече няма и господа с подобни мечти и изпълнения, но това е вън от темата.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеКойто много приказва/пише, обикновено на любовния фронт е гола вода.
Коментар
-
...Желанието да имаш хубава жена е като желанието да спечелиш много пари в двата случая ни кара да оглупяваме.
А определено мъдростта не ни прави особено щастливи..Last edited by Todor Sabev; 23.04.2020, 13:52.
- 1 like
Коментар
Коментар