Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Много е важна семейната среда. Изключения винаги ще има.
Проблем е, че живеем в епоха на огромен личен егоизъм и индивидуализъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Няма смисъл да го дъвчем това.
Аз съм чувал, че в Западна Европа хората са стиснати и не канят много гости вкъщи. То и в България е така от години.
Правят луксозни кухни и тратезарии, но не се ползват както трябва - да събереш хора на богата софра от сърце. Това последното го има рядко.
Ти си чувал някакви неща, а аз съм живял в Западна Европа. Излиза, че твой "стиснат" познат ти е казал, че не посреща гости (както теб!) - и ти му вярваш и споделяш това на принципа "една жена ми каза"...
Живял съм в Швейцария и в Белгия. Моите впечатления не съвпадат с твоите. Нещо повече - независимо в кой момент сега реша да отида на гости - бих се възползвал от гостоприемството (в централна Швейцария, на Женевското езеро, или в източна Белгия). Със сигурност бих могъл да отида за няколко дни при много добри мои познати.
И се правят "богати софри от сърце" ЕЖЕДНЕВНО! А отношението им към възрастните НЯМА ОБЩО С ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ В БЪЛГАРИЯ!
Да си дойдем на думата: синът поднася кафе и паста на живият родител и гали ръката му, докато приключи вечерята!
През времето, докато съм бил там - синът държеше да ме запознае с всички свои 24 братовчеди и приятели! Имаше много готин приятел от Испания, който ни прави паеля... Един от братовчедите му - дойде с дъщеря си от Франция (в Швейцария)...
Чувал си нещо и те гложди да споделиш и да "обобщиш". Айде - давай го малко по-внимателно с обобщенията, а? Не (се) изхождай от личен "опит"...
Коментар
-
Кажи му зодията и ще ти кажа дали си прав.
Аз съм чувал, че в Западна Европа хората са стиснати и не канят много гости вкъщи. То и в България е така от години.
Правят луксозни кухни и тратезарии, но не се ползват както трябва - да събереш хора на богата софра от сърце. Това последното го има рядко.
Коментар
-
Ако ти беше в къщата, нямаше да го изтраеш и 3 седмици.
....
Какво си се заоплаквал - "като вдовица..." Нали сега продаваш на воля: имоти, колекции..., че и на инвеститор се правиш по форумите!
И от милионите МУ не се отказваш, нЪл?
Е, те - така се правят милиони: с железна дисциплина!
Коментар
-
Ако ти беше в къщата, нямаше да го изтраеш и 3 седмици.
В днешно време просто няма нормални жени за връзка или са кротички и тихи, и един мъж няма как да ги надуши. В работата ми мъжете също имат проблем с намирането на половинка и се женят късно. И има много ергени.
Коментар
-
На майка ти приказките. Няма нужда детето да води битката на единия родител срещу другия. Страшна деформация се получава.
В днешно време просто няма нормални жени за връзка или са кротички и тихи, и един мъж няма как да ги надуши. В работата ми мъжете също имат проблем с намирането на половинка и се женят късно. И има много ергени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Чичо ми защо остана стар ерген при условие, че дядо и баба бяха много здраво семейство?Има и обратните примери.Прекалено много надценяваш семейната среда и примера им. Характерът на човека не се изгражда само от това.
За Евго други са нещата и ти много добре знаеш за какво става въпрос.
Проблем е, че живеем в епоха на огромен личен егоизъм и индивидуализъм.
Коментар
-
Aми то, де факто си е точно така. Децата от разбити семейства срещат доста трудности при създаването на устойчиво семейство и много често техните бракове същи завършват с развод повтаряйки моделът на родителите.
Не го ли виждаш Евго колко е изгубен от внушени излишни страхове, като оставиш настрана другите му глупости.
За Евго други са нещата и ти много добре знаеш за какво става въпрос.
Коментар
-
Недей с лошо де.Имам в колекцията си по две рускини и украинки, ти искаш да не ги броим.А те мислех за приятел.
Коментар
-
То по тая логика повече от половината хора ще имат проблеми с общуването с противоположния пол, щото половината бракове завършват с развод,а и много семейства имат проблеми.
Като жена ти е трудно да разбереш, щото ако жената е привлекателна, дори да не е красива ,е достатъчно само да се нагласи малко, да се усмихне и мъжете сами идват.Мъж както и да изглежда и се облича жените няма сами да дойдат при него. Затова не случайно и най-големите свалячи често са грозници ама,които знаят как да свалят жени.
Не го ли виждаш Евго колко е изгубен от внушени излишни страхове, като оставиш настрана другите му глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по 2и от двете ли
мирко, ти тогава си се вътрнал на старта
- 1 like
Коментар
-
Недей с лошо де.Имам в колекцията си по две рускини и украинки, ти искаш да не ги броим.А те мислех за приятел.
мирко, ти тогава си се вътрнал на стартапрепоръка е
Коментар
Коментар