IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Няма смисъл да го дъвчем това.

Аз съм чувал, че в Западна Европа хората са стиснати и не канят много гости вкъщи. То и в България е така от години.

Правят луксозни кухни и тратезарии, но не се ползват както трябва - да събереш хора на богата софра от сърце. Това последното го има рядко.
    Горе долу е така както си го чувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Много е важна семейната среда. Изключения винаги ще има.

Проблем е, че живеем в епоха на огромен личен егоизъм и индивидуализъм.
      Ами правата на човека са в много строга релация с тези понятия. Човекът е звяр и трябва вилица да има на врата му. Иначе ще се разхожда като черното коте и няма да има кой да го хване.

Коментар

Аз съм чувал, че в Западна Европа хората са стиснати и не канят много гости вкъщи. То и в България е така от години.

Правят луксозни кухни и тратезарии, но не се ползват както трябва - да събереш хора на богата софра от сърце. Това последното го има рядко.

Ти си чувал някакви неща, а аз съм живял в Западна Европа. Излиза, че твой "стиснат" познат ти е казал, че не посреща гости (както теб!) - и ти му вярваш и споделяш това на принципа "една жена ми каза"...

Живял съм в Швейцария и в Белгия. Моите впечатления не съвпадат с твоите. Нещо повече - независимо в кой момент сега реша да отида на гости - бих се възползвал от гостоприемството (в централна Швейцария, на Женевското езеро, или в източна Белгия). Със сигурност бих могъл да отида за няколко дни при много добри мои познати.

И се правят "богати софри от сърце" ЕЖЕДНЕВНО! А отношението им към възрастните НЯМА ОБЩО С ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ В БЪЛГАРИЯ!

Да си дойдем на думата: синът поднася кафе и паста на живият родител и гали ръката му, докато приключи вечерята!

През времето, докато съм бил там - синът държеше да ме запознае с всички свои 24 братовчеди и приятели! Имаше много готин приятел от Испания, който ни прави паеля... Един от братовчедите му - дойде с дъщеря си от Франция (в Швейцария)...

Чувал си нещо и те гложди да споделиш и да "обобщиш". Айде - давай го малко по-внимателно с обобщенията, а? Не (се) изхождай от личен "опит"...

Коментар

Кажи му зодията и ще ти кажа дали си прав.

Коментар

Ако ти беше в къщата, нямаше да го изтраеш и 3 седмици.

....

Какво си се заоплаквал - "като вдовица..." Нали сега продаваш на воля: имоти, колекции..., че и на инвеститор се правиш по форумите!

И от милионите МУ не се отказваш, нЪл?

Е, те - така се правят милиони: с железна дисциплина!

Коментар

• 3:29Now playing НЛО - Брак в чужбина

125K views9 years ago

Коментар

В днешно време просто няма нормални жени за връзка или са кротички и тихи, и един мъж няма как да ги надуши. В работата ми мъжете също имат проблем с намирането на половинка и се женят късно. И има много ергени.
                Кажи му зодията и ще ти кажа дали си прав.

Коментар

На майка ти приказките. Няма нужда детето да води битката на единия родител срещу другия. Страшна деформация се получава.

В днешно време просто няма нормални жени за връзка или са кротички и тихи, и един мъж няма как да ги надуши. В работата ми мъжете също имат проблем с намирането на половинка и се женят късно. И има много ергени.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Чичо ми защо остана стар ерген при условие, че дядо и баба бяха много здраво семейство?Има и обратните примери.Прекалено много надценяваш семейната среда и примера им. Характерът на човека не се изгражда само от това.
                    За Евго други са нещата и ти много добре знаеш за какво става въпрос.
                    Много е важна семейната среда. Изключения винаги ще има.

Проблем е, че живеем в епоха на огромен личен егоизъм и индивидуализъм.

Коментар

Aми то, де факто си е точно така. Децата от разбити семейства срещат доста трудности при създаването на устойчиво семейство и много често техните бракове същи завършват с развод повтаряйки моделът на родителите.

Не го ли виждаш Евго колко е изгубен от внушени излишни страхове, като оставиш настрана другите му глупости.
                      Чичо ми защо остана стар ерген при условие, че дядо и баба бяха много здраво семейство?Има и обратните примери.Прекалено много надценяваш семейната среда и примера им. Характерът на човека не се изгражда само от това.
                      За Евго други са нещата и ти много добре знаеш за какво става въпрос.

Коментар

Недей с лошо де.Имам в колекцията си по две рускини и украинки, ти искаш да не ги броим.А те мислех за приятел.
                        Завижда ти тооой

Коментар

То по тая логика повече от половината хора ще имат проблеми с общуването с противоположния пол, щото половината бракове завършват с развод,а и много семейства имат проблеми.
                          Като жена ти е трудно да разбереш, щото ако жената е привлекателна, дори да не е красива ,е достатъчно само да се нагласи малко, да се усмихне и мъжете сами идват.Мъж както и да изглежда и се облича жените няма сами да дойдат при него. Затова не случайно и най-големите свалячи често са грозници ама,които знаят как да свалят жени.
                          Aми то, де факто си е точно така. Децата от разбити семейства срещат доста трудности при създаването на устойчиво семейство и много често техните бракове същи завършват с развод повтаряйки моделът на родителите.

Не го ли виждаш Евго колко е изгубен от внушени излишни страхове, като оставиш настрана другите му глупости.

Коментар

• Видях тази картинка и се сетих за тази тема. :д

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

по 2и от двете ли
                              мирко, ти тогава си се вътрнал на старта
                              Назад съм с 4 бройки,добре,че съм наваксал с българки.

Коментар

Недей с лошо де.Имам в колекцията си по две рускини и украинки, ти искаш да не ги броим.А те мислех за приятел.
                                по 2и от двете ли
                                мирко, ти тогава си се вътрнал на старта
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X