IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Абе ти може да не се имаш, ама реалността не можеш да промениш.
    Теб какво те топли това.

При мъжете срокът на годност е доста по-дълъг и биха могли да изкарат и до 80-90 г. И да станат бащи на 50+.

Това е Божа работа.

То бива бива подигравки, вече ми е писнало от няколко човека тук.
    Last edited by Evgo; Вчера, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Пусни една анкета за какъв те мислят у форума ...
      Аз мога с 99% точност да прогнозирам резултата. Ака КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО ще отговори ... (всеки знае как).
      Че много обидчив идваш на това отгоре от ИСТИНАТА
      Преди 1-2 години Миродес те квалифицира с 2 думи.
      Last edited by Evgo; Вчера, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тя и селенка със сигурност
        на втория част от дебатите на отвлечени теми
        започва да се прозява отегчено и да си мисли
        не е ли време да ме награби вече!??
        +++

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

С една мадама излизахме известно време и си викам да не я пришпорвам. Романтика отвсякъде-държахме се за ръце, ходихме по планините и единствено сме се целували. Докато й писна и директно ме покани у тях. Щракало й е се още отначало. Така че втори път тая грешка не правя.
          тя и селенка със сигурност
          на втория част от дебатите на отвлечени теми
          започва да се прозява отегчено и да си мисли
          не е ли време да ме награби вече!??
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Евго, бягай в Русия, че иначе ще си изтървеш късмета. Хиляди млади жени там стоят с разтворени крака и само чакат някой мъж да им свирне.

https://www.facebook.com/reel/1492555751700552

А ако отидеш в Тайланд и се ожениш за местна жена, каквито ги има под път и над път, държавата ще ти даде като награда 20 000 долара.

https://www.facebook.com/reel/1579142646100544

Евго вече е с изтекъл срок.

Желанието му е по-голямо от реалностите и това го кара да се ориентира към "другия бряг"! Ще си намери нещо, което ще му свали напрежението: "с татуси, мускули и брада..."

Евго вече не е способен и да "харчи пари по жени". Това мислене - да похарчи дори стотинка, за да усмихне една жена - ОТДАВНА Е ОТМИНАЛО. Вероятно щастието е в това - да похарчи малко за алфа-мъжкари?

Всичко е комплексно.

А ти го пращаш да търси в чужбина. Там такива (търсещи) ги очакват с голямо желание.

Не затривай темата на Евго, който не е вече в гаранционен срок!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

За тебе нямам съмнение. Но “тая част” е важна.
              С една мадама излизахме известно време и си викам да не я пришпорвам. Романтика отвсякъде-държахме се за ръце, ходихме по планините и единствено сме се целували. Докато й писна и директно ме покани у тях. Щракало й е се още отначало. Така че втори път тая грешка не правя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нито се имам за стар ерген, нито съм такъв.

Това, че нямам половинка е защото така се е случило и не приемам посредствени.

И пазарът на булки от години е доста беден, заради емигрантки като леля Селена.

На 60 г. съвсем няма хормони и си представям какво е положението,
                Пусни една анкета за какъв те мислят у форума ...
                Аз мога с 99% точност да прогнозирам резултата. Ака КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО ще отговори ... (всеки знае как).
                Че много обидчив идваш на това отгоре от ИСТИНАТА
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Тая част я пропускаме и действаме по същество .
                  За тебе нямам съмнение. Но “тая част” е важна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                    Тая част я пропускаме и действаме по същество .

Коментар

Абе ти може да не се имаш, ама реалността не можеш да промениш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Вземи някоя руска или украинска курва да се видиш в приключение/
                        То и нашата Ганка не пада по-долу.

А тайландките дето лягат с всеки какви са?

Коментар

Aма има ракия и салата

Коментар

Кака съм ти аз
                            Няма да се обиждаме сега!
                            Бая години имам до подобна възраст.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Щанса да намери майка на тия години е нулев/Щом до сега н е е намерил.Трябва да някоя 10 години или повече по млада от него.Вече си е изградил маталитет на стар ерген а и всички му се виждат меркантилни.Аз на неговите години станах дядо.Наближавам 60те ама лелките се редят на опашка пред вратата.Сега съм си намерл една сгодна кака на 49 години

Коментар

Има си мъже за приказки като Барбарела,има си мъже и за първични неща.Дивото зове.
                                Трябва и от това

https://www.facebook.com/share/r/15T...ibextid=wwXIfr

Коментар

Working...
                                X