Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
С 20 хиляди може да си купиш кола на 10 години и дотам. Ако изобщо струват толкова. По времето на комунизма трудно се правеха сериозни пари.
Обаче този хедонизъм и стремеж към парите не са хубави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Все пак е нещо. Бил е умен и ги е събрал.
Коментар
-
Не съм тръгнал да работя такава работа за чужди хора.
Тези услуги са много скъпи, над 1000 лв, дори 2000 лв за 1 месец. И никой не спи при болния, грижите са от сутринта до 17:30 или 18 часа.
Хайде, бе! Не използвай "И никой не спи..." - ако му платиш (защото "РАЗПОЛАГАШ") - би могъл да си кажеш условията и ВСЕКИ би работил работата, за която му е платено! Ако не - други чакат за тая работа! А ти - с 1000 лв. - как я мислиш?
Ти ще ме учиш - от колко - до колко съм се договорил с човек, който полага грижи!
Коментар
-
Как помниш такива неща?Аз съм забравил, че съм писал за тях.Те са при нашите и надали са повече от 20 хиляди лв.Делено на две със сестра ми-около 10 хиляди излиза стойността им.Направо съм забогатял.Ако изобщо струват и толкова.
Коментар
-
Беше споделил, че имаш и монетки от дядо ти,
По принцип си прав.
Апартаментите ми са купени с труд, по трудния начин. И за много хора от София това не беше възможно.
А можех да се концентрирам върху секса и да стана баща на 25-26 г.
Коментар
-
Беше споделил, че имаш и монетки от дядо ти,
По принцип си прав.
Апартаментите ми са купени с труд, по трудния начин. И за много хора от София това не беше възможно.
А можех да се концентрирам върху секса и да стана баща на 25-26 г.
сега щеше да имаш у дома двама като теб и брат ти
на които все "стария" им е виновен У живота
препоръка е
Коментар
-
Трябва да си благодарен за това, което са ти оставили родителите ти.На мен са ми дали единствено етаж от къща в село до Пазарджик и пак съм доволен.
Прекалено много си се концентрирал върху това какво е можел да купи дядо ти,баща ти и така. При положение ,че имаш два апартамента в София тия неща изобщо не трябва да те вълнуват.Подсигурил си дом за бъдещите си деца,остава и да направиш такива и върху търсене на жена трябва да се концентрираш.
По принцип си прав.
Last edited by Evgo; Вчера, 17:29.
Коментар
-
Все пак, те са братя и на баща ти му е било мъчно и не е искал да го изостави.
Аз съм гледал бабите ми и дядо ми в тежко състояние. И храна съм им носил и памерс съм сменял преди, през 1989г., 1999-2001 г. и 2011-2013 г.
За чужд човек не знам дали ще мога. Ако има финансов стимул (да ми остави жилище или повече пари), ще сложа маска и ръкавици и ще му сменям памперсите. Говоря хипотетично.
Прекалено много си се концентрирал върху това какво е можел да купи дядо ти,баща ти и така. При положение ,че имаш два апартамента в София тия неща изобщо не трябва да те вълнуват.Подсигурил си дом за бъдещите си деца,остава и да направиш такива и върху търсене на жена трябва да се концентрираш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
И няма да наемеш прифесионалист, който да полага необходимите грижи? С марковите костюми ли ще вдигаш и обръщаш, почистваш, събличаш, обличаш,, переш, готвиш, пазаруваш..., или - да е здрава мама?
А за теб остава да влезеш във форума и да кажеш, че сменяш памперси... Ти ли беше казал, че "разполагаш с пари", че нещо съм забравил?
Ако човек се грижи за някого - почти постоянно (денонощно) трябва да бъде до този човек, ама ти - откъде да ги знаеш тия неща?
Тези услуги са много скъпи, над 1000 лв, дори 2000 лв за 1 месец. И никой не спи при болния, грижите са от сутринта до 17:30 или 18 часа.
Коментар
-
.....
За чужд човек не знам дали ще мога. Ако има финансов стимул (да ми остави жилище или повече пари), ще сложа маска и ръкавици и ще му сменям памперсите. Говоря хипотетично.
И няма да наемеш прифесионалист, който да полага необходимите грижи? С марковите костюми ли ще вдигаш и обръщаш, почистваш, събличаш, обличаш,, переш, готвиш, пазаруваш..., или - да е здрава мама?
А за теб остава да влезеш във форума и да кажеш, че сменяш памперси... Ти ли беше казал, че "разполагаш с пари", че нещо съм забравил?
Ако човек се грижи за някого - почти постоянно (денонощно) трябва да бъде до този човек, ама ти - откъде да ги знаеш тия неща?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе знам какви са тия отношения между роднини, та се гледат само пари и имоти.Имах един чичо,който беше стар ерген и няколко години баща ми го гледа, като половин година му сменяше и памперсите. И не остави нищо в наследство освен една трета част от къща на 100 години в малко градче,която надали струва и 5000 лв.
Last edited by Evgo; Вчера, 16:22.
Коментар
-
Не знам какви са тия отношения между роднини, та се гледат само пари и имоти.Имах един чичо,който беше стар ерген и няколко години баща ми го гледа, като половин година му сменяше и памперсите. И не остави нищо в наследство освен една трета част от къща на 100 години в малко градче,която надали струва и 5000 лв.
Коментар
-
Старият се интересуваше само от ядене и да си харчи парите за себе си и за простотии в провинцията. Не го интерсуваше...
Що се отнася до твоите братовчеди - май доста си приличаш с тях. Очевидно - бащата (твоят чичо) се оглежда и търси дом за възрастни хора (старчески - както ти го определяш), защото твоите братовчеди търсят наследство, без да проявяват интерес и без да се грижат за възрастния човек.
Ако влезе в тоя дом за възрастни това е свързано с отделяне на определена сума за неговата издръжка в този дом (това е негово право, а решението му е продиктувано от анализ на конкретната ситуация и отношенията му с твоите братовчеди - в бъдеще)...
Какво наследство търсиш от името на твоите братовчеди? Тук става въпрос за оцеляване на собственик на имот (твоят роднина)...., на когото не му е все едно - какво е качеството на услугата, която се предлага в дома за възрастни. Разбира се, че с по-висока сума може да получи по-качествени грижи до края на живота си. ОчевАдно възрастният е разбрал, че братовчедите ще вземат наследството и така ще си угасне в мизерия.... Прав е в своите решения! Трябва да устрои живота си - а това могат да бъдат още едни 10 20 години.
Зная, че тия неща са ти невъзможни за разбиране, но самият ти трябва вече да се замислиш, защото мама няма да е все до теб, за да те обгрижва....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Явно е че залиташ по мъже но пък е и факт,че мъжете в твоя род не са те валидирали и от там и ти тях. Според мен кармично имаш урок наречен "действие" ,в който ти си се провалил,почти! Имаш още време но като ти гледам писанията "мача е свирен!!!"
Дядовците ми бяха скормни, нито пушеха, нито пиеха, бяха ми внесли много пари, но хиперинфлацията от 90-те години ги беше стопила.
Last edited by Evgo; Вчера, 15:37.
Коментар
Коментар