Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Явно е че залиташ по мъже но пък е и факт,че мъжете в твоя род не са те валидирали и от там и ти тях. Според мен кармично имаш урок наречен "действие" ,в който ти си се провалил,почти! Имаш още време но като ти гледам писанията "мача е свирен!!!"
още когато малкия евго е решил, че му е по-интересно да слуша бабешки приказки
пред това, да научи нещо от баща сипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Изобщо не е така, много ти работи фантазията.
Тези 450 бутилки бяха ОК през 2008 г, произведени от лозето му преди да го продаде. Обаче при бутилирането отгоре не са сложили опаковка, а само корк и за това има промяна във вкуса и не става за пиене много. Той не беше успял да си го продаде навреме и аз го продадох за материал за ракия,
Старият нито беше ларж, нито даваше пари вкъщи. Това е едно минало.
Един чичо, баща на братовчедите ми, не иска да им остави наследство (а то не е много - половин къща в окръжен град, пари и кола). Не бил видял нищо хубаво от тях и щял да го завещае на старчески дом. Обаче на младини ги беше научил да ходят по заведения, по компании и да празнуват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСПОРЕНО, ЧЕ ТАТИ ("Стария") Е ОСИГУРЯВАЛ ПАРИТЕ за:
1. Апартаменти и вили
2. За друго движимо имущество, обзавеждане и автомобили
3. ОчевАдно - е имал и достатъчно свободни средства във вид на влогоВЕ, с които наследниците са можели да купуват друго имущество и да се издържат
3. За колекции от вино (450 бутилки)....
4. За продукти за посрещане на гости (вкл. и от Силистра, където е живял, преди да отиде да живее в София, а за това е трябвало да има задължително Софийско жителство)...
Тати е бил голяма работа! Аз бих му благодарил и НЕ бих го наричал "Стария", защото хората знаят, че в един момент ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА...
Разбира се, че НЕ Евго, а майка му е "слагала софрите", защото ТАТИ Е ТРЯБВАЛО ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИТЕ за изброеното горе и - много вероятно за много други неща...., което означава, че Евго не може сега да казва: "НИЕ сме посрещали гости някога". Гостите ги е посрещал тати и е осигурявал всички необходими средства за това. Евго е "учил" и е живял като "кореняк-софиянец"... и е мислил за времето, когато ще наследи всичко и ще казва "Стария" на тати, но никога няма да му каже едно "Благодаря!"
Как тати е посрещал преди 10 години е едно на ръка. Защо Евго сега НЕ посреща гости - е съвсем различно. НО ПОМНИ "как СМЕ ПОСРЕЩАЛИ" - паметлиВО ще излезе май... Всичко се връща (бавно и полека), разбира се - и това се вижда в цялата сага...
Някое "алфа" - докторче, ако е умно - може да се пооблАжи...
Last edited by Evgo; Вчера, 14:20.
Коментар
-
....
Майка ми е слагала софрите за силистренци, както и баба ми до 1989 г., но се чудя защо,.
Просто соц. жените бяха гостоприемни, дори и след промените.....
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСПОРЕНО, ЧЕ ТАТИ ("Стария") Е ОСИГУРЯВАЛ ПАРИТЕ за:
1. Апартаменти и вили
2. За друго движимо имущество, обзавеждане и автомобили
3. ОчевАдно - е имал и достатъчно свободни средства във вид на влогоВЕ, с които наследниците са можели да купуват друго имущество и да се издържат
3. За колекции от вино (450 бутилки)....
4. За продукти за посрещане на гости (вкл. и от Силистра, където е живял, преди да отиде да живее в София, а за това е трябвало да има задължително Софийско жителство)...
Тати е бил голяма работа! Аз бих му благодарил и НЕ бих го наричал "Стария", защото хората знаят, че в един момент ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА...
Разбира се, че НЕ Евго, а майка му е "слагала софрите", защото ТАТИ Е ТРЯБВАЛО ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИТЕ за изброеното горе и - много вероятно за много други неща...., което означава, че Евго не може сега да казва: "НИЕ сме посрещали гости някога". Гостите ги е посрещал тати и е осигурявал всички необходими средства за това. Евго е "учил" и е живял като "кореняк-софиянец"... и е мислил за времето, когато ще наследи всичко и ще казва "Стария" на тати, но никога няма да му каже едно "Благодаря!"
Как тати е посрещал преди 10 години е едно на ръка. Защо Евго сега НЕ посреща гости - е съвсем различно. НО ПОМНИ "как СМЕ ПОСРЕЩАЛИ" - паметлиВО ще излезе май... Всичко се връща (бавно и полека), разбира се - и това се вижда в цялата сага...
Някое "алфа" - докторче, ако е умно - може да се пооблАжи...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнениеОще не схващате - вие сте най-близкото до приятели за евго. И докато му обръщате внимание, ще си продължава с тъпотиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнениеОще не схващате - вие сте най-близкото до приятели за евго. И докато му обръщате внимание, ще си продължава с тъпотиите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
...ми няма нужда от коментар то е ясно. Баща ти е бил гостоприемен докато ти си стиснат и винаги очакваш нещо в замяна/ за майка ти няма нищо да кажа, не я познавам жената, но ти вече си ни ясен на всички в темата/
Абе много фантазираш. Как имало секс, ти нали не си канен, как знаеш? Нещо по въпроса във Великолепния век ли са казали?
Нямаше да пиша ама не мога да устоя на простотиите, които пишеш.
Майка ми е слагала софрите за силистренци, както и баба ми до 1989 г., но се чудя защо,.
Просто соц. жените бяха гостоприемни, дори и след промените, докато младите жени по принцип не са гостоприемни. Лично мнение.
А моят разказ беше за силистренските селяни и техния манталитет. От извора.Last edited by Evgo; 12.05.2025, 20:58.
Коментар
-
Баба ми, дядо ми и Старият са живяли в Силистра много време.
Ние сме посрещали силистренци в 2 апартамента и в 4 вили. Със софри, с почерпка. Обикновено идват с празни ръце. Откакто Старият не е жив, нито един от приятелите му не се е обадил да пита как сме. Мисля, че няма нужда повече от коментар.
Преди години в "Сблъсък" са коментирали, че селяните не канят софиянци на провинциални купони в Студентски град. А след купоните много често има и секс,
Абе много фантазираш. Как имало секс, ти нали не си канен, как знаеш? Нещо по въпроса във Великолепния век ли са казали?
Нямаше да пиша ама не мога да устоя на простотиите, които пишеш.
- 1 like
Коментар
-
Купи си фабрично бутилирана, макар и да е скъпа.
Аз пих грозданка на Гергьовден със салатата на вечеря и много ми хареса.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мене по ме дразни, като пропат шишетата с кайсиева
и нито дават, нито канят гости
Аз пих грозданка на Гергьовден със салатата на вечеря и много ми хареса.
Коментар
-
Баба ми, дядо ми и Старият са живяли в Силистра много време.
Ние сме посрещали силистренци в 2 апартамента и в 4 вили. Със софри, с почерпка. Обикновено идват с празни ръце. Откакто Старият не е жив, нито един от приятелите му не се е обадил да пита как сме. Мисля, че няма нужда повече от коментар.
Преди години в "Сблъсък" са коментирали, че селяните не канят софиянци на провинциални купони в Студентски град. А след купоните много често има и секс,
Извинявай, "НИЕ сме посрещали..." - дали изобщо би се случило, ако тати ("Стария") беше против? Излиза, че тати е посрещал в София (където Евго е живеел по съвместителство, без да плаща наем)...
Остана да си дадем сметка, колко пъти Евго е канил гости в София, откакто е наследил тати ("Стария")?
Евго е канил гости 0 (НУЛА!) ПЪТИ в апарта на тати....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Я кво излиза, наш Евго имал корени в Силистра, някоя баба и дядо? Ясно що си мислиш, че е село. Струва ми се, че и няква омраза прозира. Ся знаем, че жена се е опазила от отношения с теб, ама и да не би някой имот да не си наследил или пък дядото примерно да е изхарчил един софийски апартамент по жени?
Искате се да сме на едни години ама не сме далеч съм още от 50те
Аз по мъже не се заглеждам и не обръщам внимание как изглеждат на годините които те привличат.
Коментар
Коментар