Първоначално изпратено от harpiata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не ми се мисли какви ги приказва за теб същата бабичка.
Наздраве!Не мога да спра да се хиля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Стеснителна жена с джуки и силиконМадамата си е бръмчалка отвсякъде и средностатистическия практичен мъж, изобщо не й е в полезрението. Проблема е, че има маса будали да се натискат за силикона и вниманието, създавайки им някакъв имидж в обществото.
За тогава имам предвид, в миналото, когато не е озарила Евго със сексуалната си енергия, че даже и го подминавалав първия момент ми се стори, че съм написал подмивала
Last edited by harpiata; 02.11.2022, 15:31.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Сигурно абсолютно същото, само без частта с музиката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не ми се мисли какви ги приказва за теб същата бабичка.
Наздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от EvgoДобро утро,
в блока ми имаме две комшийки: бабичка на 80+ и госпожица на 44 г. Живеят на съседни етажи.
Вчера бабичката се оплака от момата: че надува музика късно вечер, че приема мъже, правили секс, даже и втора жена имало, момата била станала публична и вземала по 200 лв, а мъжът бил много надарен, обрисува всичко с много цветист език, че момата не работела и така припечелвала!!!
Чудя се бабичката ли е изперкала или момата е станала шантонерка???
Истината вероятно е посредата: момата наистина не ходи на работа за дълги периоди, надува си музиката, вероятно дискретно приема мъже, и в днешния меркантилен свят не е без пари, отделно има някакви ботокси по лицето и устните, както го правят кобрите.
Какво мислите?
Странна птица е, за повече от 18г така и не можах да я разбера.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Сега прилича на лелка. И си държи 7 чивта обувки пред вратата, все едно е на село. Да не ги лигави кучето й.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Сега прилича на лелка. И си държи 7 чивта обувки пред вратата, все едно е на село. Да не ги лигави кучето й.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Стеснителна жена с джуки и силиконМадамата си е бръмчалка отвсякъде и средностатистическия практичен мъж, изобщо не й е в полезрението. Проблема е, че има маса будали да се натискат за силикона и вниманието, създавайки им някакъв имидж в обществото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЕдва ли очакваш един вампир на 100г да каже нещо по-различно
А мацката може да е чакала именно ти да започнеш първи. Може да е демонстрирала студенина, за да не разбереш, че всъщност е стеснителна. Остави мъжете, които "уж" кани, това е пак от ниско самочувствие и притеснение.Мадамата си е бръмчалка отвсякъде и средностатистическия практичен мъж, изобщо не й е в полезрението. Проблема е, че има маса будали да се натискат за силикона и вниманието, създавайки им някакъв имидж в обществото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Значи в крайна сметка си я опознал,а може би не. Дали пък не е чакала теб, младия и готиния, както казваш, да направиш първата крачка?
Нали прочете бабичката какво говори за нея. Приема мъже по тъмно, мърсуват ........
Коментар
-
Тя не се държеше хубаво с мен, дори когато бях на 25г, млад и готин, дори не ме поздравяваше.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЧе си проспал живота си.
Ако за 18 години не си си направил труда да я опознаеш, а сега да питаш какво мислим....
Коментар
Коментар