Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
човек с тегло над 100 кг със сигурност е едър.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хммм, не е точно така. Синът ми и съпругът ми са почти на еднаква височина, но са с близо 50 кг разлика в личното тегло. Затова, когато споменавам сина си /не винаги/, го наричам по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Пълноправните сме трима, имаме и един непълноправен член.
Наздраве!Last edited by mirodes; 05.11.2022, 17:52.
Коментар
-
Хммм, не е точно така. Синът ми и съпругът ми са почти на еднаква височина, но са с близо 50 кг разлика в личното тегло. Затова, когато споменавам сина си /не винаги/, го наричам по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Пълноправните сме трима, имаме и един непълноправен член.
Наздраве!. Живи и здрави !
Коментар
-
Ами ти всеки път като говориш за мъжа си го наричаш"По-едрата част от семейството ".Значи за теб е много важно това ,че мъжът ти е едър.Аз лично никога не съм наричал жена ми "По-дребната част от семейството ",щото изобщо не ми пука затова.Със сигурност не съм се оженил за нея,щото е дребна. Ама жените предпочитат по-едри от тях мъже.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Обаче е упорит. Още малко като го почета и съвсем ще си променя желанията.
Наздраве!Last edited by mirodes; 05.11.2022, 17:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Защото се опитваш да обясняваш на женската половина какво искаме и когато напишем ,че не си прав се обиждаш
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защото се опитваш да обясняваш на женската половина какво искаме и когато напишем ,че не си прав се обиждашНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Защото се опитваш да обясняваш на женската половина какво искаме и когато напишем ,че не си прав се обиждаш
Но има двама комплексари в тая тема ,които използват всеки повод да се заяждат.Те си знаят кои са, затова им казвам Fuck off.
А към жените във форума
Между другото днес водих на кино децата си на филма "Безсмъртният и красавицата".Безсмъртният беше злодей, който отвлече красавицата по поръчка на краля.И в крайна сметка красавицата се влюби в злодея. Подобен сюжет на"Красавицата и звярът".Та и в живота често красавиците се влюбват в злодеи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
На хората с твърди и устойчиви убеждения, изобщо не им дреме какво пишете. Те са наясно, какво искате.
- 5 Харесвания
Коментар
-
- 6 Харесвания
Коментар
-
То в тая тема конструктивен диалог не може да се води. Като напиша истината какво искат жените ме обявяват за човек със средновековни разбирания.За да се поддържа активността в темата трябва някой измислен герой като бай Стамен да предизвика интерес.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз това си мислех днес.
Само подигравки, хващат се за една дума, забавляват се ......... прости и елементарни хора.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
-
То в тая тема конструктивен диалог не може да се води. Като напиша истината какво искат жените ме обявяват за човек със средновековни разбирания.За да се поддържа активността в темата трябва някой измислен герой като бай Стамен да предизвика интерес.
Само подигравки, хващат се за една дума, забавляват се ......... прости и елементарни хора.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар