If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио Пузо го е казал-един мъж никога не трябва да е прекалено добър с една жена.И аз имам един съсед скандалжия и пияница,при който дойде една жена, която остави мъжът си и двете си деца. Това е положението. След проучване в Гугъл е установено, че жените търсят в Интернет най-често секс с пират, бандит,вампир,върколак.
Кой е правил това проучване и може линк, че и ние да се запознаем с тази информация? Доста често я цитираш и ми стана интересно.
Наздраве!
Ох, не разбирате ли от къде идва това търсене ако наистина има такова изследване ? Помислете кой търси изобщо такива неща. После се замислете кои актьори играят във филмите пирати, вампири, върколаци и бандити ,ами това са секс символите на Холивуд. Значи подрастващите тийнейджърки правят някакви малоумни търсения по тази причина и мъжете си мислите ,че това са жени. Не, не са, това са много млади девойки
В случаят става въпрос за жена над 40 години.И не е и единичен случай. Жените на всяка възраст са едни и същи.
Явно търсят нещо по-откачено, а не стандартна хубост.
Ей сега прочетох една статия за актрисата Яна Маринова. Първото й гадже бил някакъв наркодилър,който я пребивал. Но била с него, докато не прекалил. От него я спасил някаква мутра. Оженила се за него и му родила дете като след време го разлюбила и се хванала с боксьор.
Не случайно има толкова много случаи на домашно насилие. Да не мислиш, че жените не са знаели какви боклуци са мъжете им?Ама точно затова са ги взели.
Марио Пузо го е казал-един мъж никога не трябва да е прекалено добър с една жена.И аз имам един съсед скандалжия и пияница,при който дойде една жена, която остави мъжът си и двете си деца. Това е положението. След проучване в Гугъл е установено, че жените търсят в Интернет най-често секс с пират, бандит,вампир,върколак.
Ох, не разбирате ли от къде идва това търсене ако наистина има такова изследване ? Помислете кой търси изобщо такива неща. После се замислете кои актьори играят във филмите пирати, вампири, върколаци и бандити ,ами това са секс символите на Холивуд. Значи подрастващите тийнейджърки правят някакви малоумни търсения по тази причина и мъжете си мислите ,че това са жени. Не, не са, това са много млади девойки
+1
Явно търсят нещо по-откачено, а не стандартна хубост.
Още един случайм подобен на този за който ви разказах, че бившата на мой приятел предпочете дърт и миризлив таксиметров шофьор пред готин, млад мъж. ??? !!!
Още един случай, подобен на този за който ви разказах, че бившата на мой приятел предпочете дърт и миризлив таксиметров шофьор пред готин, млад мъж. ??? !!!
колегата ни поздрави със св. валентин /не с трифон зарезан/
и то с 1 ден закъснение
сещаш ли се какво и как е празнувал
скърцАла е яко пружината на спалнята
колегата ни поздрави със св. валентин /не с трифон зарезан/
и то с 1 ден закъснение
сещаш ли се какво и как е празнувал
скърцАла е яко пружината на спалнята
Коментар