Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм го гледал малко, но е бил супер като Тихомир.
Би трябвало да треска мадамите и да му пускат лесно, спалничката му да скърца, беше с перфектна визия, като от Американско списание.
Интересното е, че излъчването му не беше като на закоравял мачо (грубо и първично), а малко по-друго (сега бай Пешо ще се включи),
Той имал приятел и бил малко притеснителен. Не уточни дали изобщо някога е имал приятелка като Тихомир..
Единственото за което става е ЯКА пропаганда на ЛГБТ. Сигурен съм че му плащат за товаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениене съм го гледал, евго.
но кажи, на теб какво впечатление ти е направил.
Би трябвало да треска мадамите и да му пускат лесно, спалничката му да скърца, беше с перфектна визия, като от Американско списание.
Интересното е, че излъчването му не беше като на закоравял мачо (грубо и първично), а малко по-друго (сега бай Пешо ще се включи),
Той имал приятел и бил малко притеснителен. Не уточни дали изобщо някога е имал приятелка като Тихомир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 허 세-jose Разгледай мнениеЖени,обичайте детето на свекървата...
Вашето ще порасне и отлети,а това ще си остане на дивана...Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Емил Зола в ''Пари'' (велика книга) споменава на няколко пъти, че най-зле и изкукали са жените спекулантки така, че внимавайте с колежкитеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 5 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,
Това, което казваш е хубаво и е валидно за семействата с по 20г стаж.
Мъжът трябва да изкарва повече пари и да осигури семейството, с жилище, с пари и с грижи.
Все си мисля обаче, че в основата на всичко (както казва пича Груьо) леглото трябва да скърца хубаво, поне в началото.
Last edited by iezuita; 17.10.2021, 21:10.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ба ти да замълчиш тва не мое да бъде не ни лъжи.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 2 Харесвания
Коментар
-
На мен ми хареса както е бил преди.......без да е сексуално
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Хвани си го за гадже - вече е "жена" ...
Евго как може да харесваш неосъзнати ненормални извратеняцибез да е сексуално
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
вчера гледах билдъра Тихомир, който се е трансформирал в Мелиса и вече е "жена".
Дадоха снимки как е бил преди и си викам "Може ли толкова готин пич да се съсипе така?"
Той обаче не мисли така, и си е весел и си свирка,
Дори сега е гадже с жена, а преди като Тихомир е бил гадже с мъж.
Евго как може да харесваш неосъзнати ненормални извратеняциНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Добро утро,
вчера гледах билдъра Тихомир, който се е трансформирал в Мелиса и вече е "жена".
Дадоха снимки как е бил преди и си викам "Може ли толкова готин пич да се съсипе така?"
Той обаче не мисли така, и си е весел и си свирка,
Дори сега е гадже с жена, а преди като Тихомир е бил гадже с мъж.
Коментар
Коментар