Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако имаше повече акъл в главата, щеше да знаеш, че като твърдиш нещо,трябва да го докажеш.Иначе си е просто клевета.Ти ме обвиняваш в пенсионерско мислене и на логичният ми въпрос какво ми е пенсионерското мислене, вместо да посочиш аргументи, ме изкарваш истерик,защото съм ти задал въпрос.
Това,че ти твърдиш нещо ,не означава, че е вярно,щом не можеш да го докажеш с факти и аргументи. По същата логика може да ме обвиниш, че съм и сериен убиец.
Поздравявам те с една песен на Руслан Мъйнов. Предполагам, че поне за нея ще се досетиш коя е.
Може да прегледате темата назад, Миро беше доста активен и е разказвал много неща за себе си и за жените. Съвсем различен стил от моя, на писане.
Коментар
-
Ако имаше повече акъл в главата, щеше да знаеш, че като твърдиш нещо,трябва да го докажеш.Иначе си е просто клевета.Ти ме обвиняваш в пенсионерско мислене и на логичният ми въпрос какво ми е пенсионерското мислене, вместо да посочиш аргументи, ме изкарваш истерик,защото съм ти задал въпрос.
Това,че ти твърдиш нещо ,не означава, че е вярно,щом не можеш да го докажеш с факти и аргументи. По същата логика може да ме обвиниш, че съм и сериен убиец.
Поздравявам те с една песен на Руслан Мъйнов. Предполагам, че поне за нея ще се досетиш коя е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Аз не намирам разлика в писанията на Евго и mirodes. Даже си мисля, че mirodes е тъмната страна на Евго и двамата не знаят, че всъщност са едно и също лице. И така, ако отрекат че са едно и също лице, то значи са едно и също лице.
Но може да са близнаци, разделени при раждането, и форумът да ги събере след близо половин век. Трябва да имаме вяра в доброто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Нямаш желание, ама ходиш подир тези, дето уж те дразнят и категорично не си съгласен с тях
И после - ау, ти нямаш аргументи, затова ме обиждаш, колко си невъзпитана...
И по пенсионерския въпрос - замисли се как от 15-20 човека и мъже, и жени в темата, поне половината над 50 години, сал ти се възпали зрелищно на тема "пенсионерско мислене" относно сравнението с младежта.
И понеже единствено аз май пиша по темата какво искат и не искат жените, ето още един жокер - жените не искат мъже истерици, това е такъв game changer, че не можете да си представите. Мога да обясня какво означава това в различните възрасти, но ще има още 10 страници с драма, а целта не е тази.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3961012[/ATTACH]
Вероятно, защото не винаги този "ключ" достига до сърцето й? Нямам предвид - физическите габарити на "ключа", а по-скоро - някакъв секрет, кодиран в него... (мноооого има да учим още, ама и ТЕ си мълчат за много неща, а друг път се дистанцират от разни дефиниции и от раз скачат в дълбокото...)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Аз не намирам разлика в писанията на Евго и mirodes. Даже си мисля, че mirodes е тъмната страна на Евго и двамата не знаят, че всъщност са едно и също лице. И така, ако отрекат че са едно и също лице, то значи са едно и също лице.
Иначе имаме сходни мнения, според мен е голям мъжкар и е умен.
Ако представлява интерес за аудиторията, мога да разкажа какви глупости направиха баща ми и другия ми дядо на 49 г (те не са баща и син).
След 5-7 години омекнаха и се успокоиха и съжалиха за решенията си, но вече беше много късно. Става дума за мъжката критическа възраст, която настъпва към 50г. При единя става дума за инвестиционни решения, а при другия за връзка с луда стара мома.
Коментар
-
Хахаха-точно пък от теб нямам желание да получа женско внимание. Щото като ти чета злобните коментари си представям какъв ти е и външният вид.За характерът е видно.Ти си последната жена на света, от която бих потърсил женско внимание.
Коментирал съм ти мнението,щото не съм съгласен с него. И изброих достатъчно аргументи.
А като не искаш да ми четеш мненията,може да ми блокираш профила.
И после - ау, ти нямаш аргументи, обиден съм, колко си невъзпитана...
И по пенсионерския въпрос - замисли се как от 15-20 човека и мъже, и жени в темата, поне половината над 50 години, сал ти се възпали зрелищно на тема "пенсионерско мислене" относно сравнението с младежта.
И понеже единствено аз май пиша по темата какво искат и не искат жените, ето още един жокер - жените не искат мъже истерици, това е такъв game changer, че не можете да си представите. Мога да обясня какво означава това в различните възрасти, но ще има още 10 страници с драма, а целта не е тази.Last edited by tea_cup; 01.09.2022, 13:53.
Коментар
-
Досега не си ли разбрал, значи няма закога.
А и това поведение тип драма куин при мъж\е е доста противна черта.
Горното може да се ползва като жокер от чудещите се какво не\харесват жените. Обърнете внимание как реагират различните потребители в темата.
пп - дописвал си.
Значи в класацията за Драма куин заемаш второ място след Евго. Него още никой не го е надминал с клетвите.
Коментар
-
Ти ми ходиш по петите и търсиш внимание
От вчера няма един мой пост, след който да не си се закачил в търсене на внимание.
Получи го, макар и не точно очакваното. Ако беше усвоил четенето с разбиране в малките класове, щеше вече да знаеш какво ми е мнението за търсене на внимание от другия пол в интернет. Също и за мераците на 50 годишните да се изкарат 30 годишни.
Айде стига си истерясвал, аман от мъже, обзети от драматизъм и търсещи внимание.
Коментирал съм ти мнението,щото не съм съгласен с него. И изброих достатъчно аргументи.
А като не искаш да ми четеш мненията,може да ми блокираш профила.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не знам какво наричаш ербап,но в коментарите си аз не бях те обидил по никакъв начин, докато ти ме обиди няколко пъти,наричайки ме пенсионер и драма куйн.Ако си очаквала да замълча, си объркала човека.На зла круша,зъл прът.С възпитаните хора се отнасям подобаващо,на простотията също отговорям адекватно.
Дръж се възпитано и с уважение към чуждото мнение и ще получиш съответното отношение.
От вчера няма един мой пост, след който да не си се закачил в търсене на внимание.
Получи го, макар и не точно очакваното. Ако беше усвоил четенето с разбиране в малките класове, щеше вече да знаеш какво ми е мнението за търсене на внимание от другия пол в интернет. Също и за мераците на 50 годишните да се изкарат 30 годишни.
Айде стига си истерясвал, аман от мъже, обзети от драматизъм и търсещи внимание.
- 1 like
Коментар
-
Ама двама-трима драматични артисти много сте ербап, докато някой не ви подкара със същата сопа. И започват ревовете.
Дръж се възпитано и с уважение към чуждото мнение и ще получиш съответното отношение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха-при липса на аргументи се почна с обидите.
Коментар
-
Досега не си ли разбрал, значи няма закога.
Горното може да се ползва като жокер от чудещите се какво не\харесват жените. Обърнете внимание как реагират различните потребители в темата.
И ти не си обобщаващ образ на всички жени. Тая злоба говори за нещастен личен живот и неатрактивен външен вид за мъжете. Намерила си явно отдушник в тоя форум и обиждаш хора само ,защото имат различно мнение.И няма нужда от клетви-по поведението си ти личи нещастието в живота.Явно скоро не си прегръщала друго в леглото си,освен възглавница.Last edited by mirodes; 01.09.2022, 13:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Остава и да кажеш какво ми е пенсионерското мислене?Досега не си ли разбрал, значи няма закога.
пп - дописвал си.
Значи в класацията за Драма куин заемаш второ място след Евго. Него още никой не го е надминал с клетвите.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар