If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е такива жени уважавам. И в моя род имах такава-баба ми е останала сираче по време на Балканските войни.И някакъв идиот я е изнасилил.И тя го е убила след това.Нема лабаво.
Оксиморон. Няма как да стане таз работа. Аз съм такава жена
Излизам от социалния експеримент, за който някой вчера писа.
Достатъчно съм ангажиран, за да мога да следя измислени обвинения на случайни за моите разбирания "опоненти".
За какво ми е подобно съществуване.
И бих препоръчал на евентуалните зетьове да се държат добре с мен .Щото като гледам баща ми в каква форма е на 80 години,а аз съм по-едър и по-як от него, да не се окажат с подвити опашки.То във всички случаи ще се окажат така,щото дори и да са по-яки няма да изляза с голи ръце.Пред винкело всички козируват.
Е такива жени уважавам. И в моя род имах такава-баба ми е останала сираче по време на Балканските войни.И някакъв идиот я е изнасилил.И тя го е убила след това.Нема лабаво.
Те, де - за тВа си говоримЕ!
Е, защо не му се е подчинила, щом е от твоя род?
Никак не става ясно?
Аз имам карабина с оптика. И няколко ножа.
Наздраве!
Наздраве!
Божеее! Как пък не съм се сетил!
Добре е, че внучките ми са в чужбина... не, защото трудно биха се срещнали с твоя син, а, защото до там (в чужбина) - оптиката ти НЕ преде... , а и ножовете до там не може да метнеш...
Наздраве!
мирко, току-що си дадох сметка, че сме подценили опасността
защото тя всъщност не идва от кандидат зетьовете
...а от кандидат сватовете, не знам как е женския род
Коментар