If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съди по себе си за другите. Това, че жените около теб са недоклатени не означава, че останалата част от физически по-силните представители на човешкия род имат твоите физиологични проблеми.
Честит празник и наздраве!
Кондорини/Кондоресата/МОН Амурски е неотменна част от форумния пейзаж.
Крупен собственик на инвестиционен портфейл/имоти/крипровалути/1000 ника
В другия сайт, в който май вече никой не влиза (всички от там се прехвърлиха тук), се подвизаваше като Пунди, Пруфесор Тъпарон и някои други. Това преди повече от 10 години, 15 можеби. Лорда, Дюри да кажат така ли беше.
една сутрин като станал и видял, че мъск продал всички имоти та и "той така"
обаче с другия си ник отдава "тия в центъра" с 2 агенции а другите сам...
една вечер толко се беше разпалил, че бръснарката заряза путин и дойде на помощ при имотиту....
Верно ли.....с кой ник "твори" в имотите....да дойда да се посмея.
Аз все си мисля, че е имитатор, щото с вълновата теория повече му се получаваше.....или просто е поизтъпял.
една вечер толко се беше разпалил, че бръснарката заряза путин и дойде на помощ при имотиту....
Предполагам имаш добре изплетена идея, но преди да я поднесеш, хубаличко разчепкваш плетката и за мен е трудничко да се оправям в кашата.
Е на, даже ми повлия. Вместо да ти кажа, че нищо не ти разбирам аз ти говоря за някаква си разчепкана плетка.
Кът каза "плетка": женорята поне плетат чурапйе, половери.
Е, и некои мъжленца сега вече плетат... щот друго не могат; оспокояват се, че са се оказали временно извън децката градина; и си плетат, като преди сто години такива мъжленца са ги сметали за изроди.
А какво стана 13те имота, парите от продаденото овреме злато и коините?
Такова едно виртуално "държание" е много лошо от моя страна! Никъде не съм казвал, че съм отговорен човек, още повече - според нечии (виртуални) критерии.
В същото време тази моя безотговорност ти дава пълното основание да печелиш на мой гръб. Граби с пълни шепи и хич да не ти пука - сега ти се е паднало!
Въпросът за "верността към съпругатТа" - в Семейния кодекс ли се разглежда и предполага ли взаимност или е еднопосочен? (случаен риторичен въпрос, с който не търся отговор)
Предполагам имаш добре изплетена идея, но преди да я поднесеш, хубаличко разчепкваш плетката и за мен е трудничко да се оправям в кашата.
Е на, даже ми повлия. Вместо да ти кажа, че нищо не ти разбирам аз ти говоря за някаква си разчепкана плетка.
Такова едно държание е възможно най-безотговорно и е точно обратно на всички качества, които се очакват от един мъж - отговорност, чест, морал, уважение, щедрост и т..н..... че и да бъде верен на съпругатта си..
Това, което си написал е основното твърдение на жените, а също и на младитте активни либерасти.
Такова едно виртуално "държание" е много лошо от моя страна! Никъде не съм казвал, че съм отговорен човек, още повече - според нечии (виртуални) критерии.
В същото време тази моя безотговорност ти дава пълното основание да печелиш на мой гръб. Граби с пълни шепи и хич да не ти пука - сега ти се е паднало!
Въпросът за "верността към съпругатТа" - в Семейния кодекс ли се разглежда и предполага ли взаимност или е еднопосочен? (случаен риторичен въпрос, с който не търся отговор)
Коментар