If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен съм, но по-интересното е, че дистанцията която се налага да бъде скъсена, се касае до женския пол. Комуникацията им с други мъже, обикновено е на високо ниво и доста аргументирана. Но наложи ли се, да се мисли извън логическия шаблон, както спомена...става страшно
Моментът е емоцията. В точните на̀уки емоция няма. А жената е 99% емоция и 1% разум. Има и изключения де
Според мен, следните фактори допринасят за успешния лов:
Всичко е рисковано, не само лудите на пътя. Рисковано е да си купиш нов ТВ, щото ако спре тока, после мое го трясне токов удар. Асансьорите са рисковани. Предполагам схващаш идеята.
Докато продължаваш да го наричаш лов, заплождане и още как ли не, не очаквай скоро ЗЕМЯ на хоризонта.
Пачанга го е написал вече-- всичко е лични качества.
Има госпожици, над 35 г. Стоят си сами........а могат всеки уикенд да си канят по някой мъж вкъщи, за по питие,
Но не го правят. Чакат принца и не им е толкова важен сексът.
Апетита идва с яденето.
Не е хубаво да се говори така, но и тези жени са в не по-различна фаза на отчаяние от мъжете. Просто се прикриват по-умело. Могат да го играят и принцеси, ако мъжа няма подход и качва акциите с идеята да се хареса. Което погледнато отстрани изглежда като пустеещ магазин, в който влизайки клиент му се обяснява, че не е за там
Съгласен съм, но по-интересното е, че дистанцията която се налага да бъде скъсена, се касае до женския пол. Комуникацията им с други мъже, обикновено е на високо ниво и доста аргументирана. Но наложи ли се, да се мисли извън логическия шаблон, както спомена...става страшно
Интересното е, че мъжете по-лесно се навиват за секс и основно мислят за това.
Докато жените трудно пускат и не им е толкова важно.
Добави инженери и счетоводители, въобще аз ги наричам “студените” специалности. Там се акцентира на строго технически умения. Сега имам клиент инженер. Телекомуникациите ги разбира, обаче с човешките комуникации е мъка мъка
Пачангич, пролет иде, кокичета пробиват, горе главата
Тамън , време за ритуални ...... показности ..... В стил "ще и говоря хубаво ,отнесено ...."
Като се вземе и в предвид ,че доста мъже не са и фертилни ....смятай ... Купон в стил , "Пич помогни ми да оправя ....ко ..... жената"
Миналия сезон гледах "Ергенът" и се впечатлих от Виктор.
И си купих 3 нови констюма за топло време. Ризи имам. И ще търся палави котета (малки котета), ще им подарявам по една червена роза, ще ги черпя навън, ще им говоря хубаво, , за отнесени неща, за роматични неща, за чувства и отношения .........ще им предложа ексурзия в чужбина, дано стане........ Весело и непринудено.
У нас също е чисто и приветливо. Тези дни от ф.б. групите си купих 2 бр. немски кристални купи (много красиви) от отминали времена за 56 лв с доставката. И ги сложих в хола ми и стана много яко.
За чувства и отношения трябва да изчакаш,щото жените по-бавно се привързват от мъжете. Жените се плашат ако още на първа или втора среща им говориш за чувства и отношения.
Коментар