От сигурен източник знам, че инвитрото има успех 25%. Трябва и доста опити, 3-4.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А сега де.Викаш 25 годишните младежи си падат по лелки на 45 години и бързат да им направят деца .Ако са запазени ще ги изчукат, ама със сигурност няма да искат деца от тях.
И жените лелки не ставате да раждате деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не е точно така. Биологичният часовник тиктака както за жената, така и за мъжа. Вярно, при вас не е така рязко обозначен като жените /менопауза/, но с всяка измината година количеството и качеството на сперматозоидите намалява. Темата е дълга, но в повечето случаи късната бременност при жените е в резултат на връзката им с по-млади от тях партньори.
Наздраве!
П.П. Мисълта ми е да не лежиш на тази кълка, дето жените лелки ич не ставаме
И жените лелки не ставате да раждате деца.Last edited by mirodes; 20.02.2023, 19:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Дали?
- 1 like
Коментар
-
С осведомеността по казусаОт тия общи приказки нищо не става ясно???
Коментар
-
Една на 1000 жени е способна да забременее на тази възраст .Докато повечето мъже на 52 години са си плодовити.
Наздраве!
П.П. Мисълта ми е да не лежиш на тази кълка, дето жените лелки ич не ставамеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изоставаш. Детето вече е на 4-5 годинки и мама го гледа в Брюксел
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ем, а дано!
Че от оня фиктивен брак със Станишката (понеже хардлайнерите от северозападния бастион трудно щяха да преглътнат гей-водач) - не можеше да се очаква много!
- 1 like
Коментар
-
Една на 1000 жени е способна да забременее на тази възраст .Докато повечето мъже на 52 години са си плодовити.?
- 1 like
Коментар
-
Хм.
Коментар
-
Че от оня фиктивен брак със Станишката (понеже хардлайнерите от северозападния бастион трудно щяха да преглътнат гей-водач) - не можеше да се очаква много!
Коментар
-
Ами чичко съм си,гоня 50-е.Но мога да направя деца,а трудно някоя моя връстница ще забременее.
Коментар
-
Къде твърдя подобно нещо? И не почвай да обиждаш на “лелки”, ме ще се с дрънкаме пак с тебе, чичак на 48
- 1 like
Коментар
-
На Евго му трябва жена да му роди деца.За какво са му лелки на 40-50 години?
Коментар
Коментар