If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам защо пращате Евго и момичето на опера. Ако някой иска да пукне от скука нека иде на опера. Няма по скучно нещо от операта. Ако някой знае- да каже.
Нормално, все някак трябва да намалят популацията, че скоро няма да можем да се изхранваме.
Същевременно на икономиката са и нужни продажби(хора), за да не изгърми.
Цунг цванг.....
Да де-ама тия, към които е насочена тая пропаганда,а те са основно белите, така или иначе намаляват. А Африка само за 30 години ще удвои населението си от 1.6 милиарда до 3.2 милиарда през 2050г.Наред с пропагандата на хомосексуализма, абортите, наркотиците се пропагандира заселването на Европа с африканци и араби.А в САЩ с латиноси. В ход е "The great replacement "заместването на бялото население на Европа и САЩ с хора от други раси.Още преди 2050г белите американци ще са под 50 процента в САЩ,във Великобритания това ще стане за белите британци до 2060г,същото се очаква и за Франция и Германия па това време, а и други държави в Западна Европа.
Аз пиша културно с жените, никога вулгарно, и й казах, че трябва да ми каже има ли някакви планове за нас, да си знам, тя си трае.
От моя опит.......изглежда няма опит с мъжете, притеснителна е, дори като говори малко засича. Но иначе е чиста, от добро семейство, майка й е учителка. Един път ми каза, че искала да ходи на опера и после да крещи и да вика.
Искала да си купи нещо в провинцията, да си има градина и оранжерия, каза ми пролетта като ходя в почти запустялото село на баба и дядо, да я викам......да ми помага да чистим двора,
Дори на снимките позира малко откачено, както видяхте на една от тях.
Евго, Евго.....има нужда жената да се разтовари емоционално. Какво чакаш, води я на селото....а и общият труд сближава, там ще стане работата. Но без излишни приказки, действия трябват. Както е казал народа....лозето не ще молитва, иска мотика.
Само допълвам, че абортираните са предимно от една раса.
През социализма много жени са забременявали за 3-ти път от мъжа си, но са ги махали. Не било прието с по 3 деца и нямало къде да ги гледат (нямат детска стая).
Или пък не понасят мъжа си и не искат да раждат пак от него.
Не знам защо пращате Евго и момичето на опера. Ако някой иска да пукне от скука нека иде на опера. Няма по скучно нещо от операта. Ако някой знае- да каже.
Явно има, щом момичето е пожелало да отиде на опера...
Откакто е разрешен легално аборта през 50-е години досега има над 6 милиона аборта .А са се родили около 7 милиона деца.Т.е почти толкова деца са убити,колкото са и родени.
Само допълвам, че абортираните са предимно от една раса.
Аз харесвам опера и може да идем.
Пуснете си М. Кабайе и Павароти да видите какви хубави арии имат,
Оня ден гледам едно анимационно филмче с децата и във филмчето казаха,че принцесата се оженила за друга принцеса.И дъщеря ми на 6 години ме пита как така принцесата се жени за друга жена, а не за мъж.Промиват мозъците на децата още от малки.Холивуд се е превърнал в една машина за пропаганда на либерастки ценности. Вече няма филм без гей или лесбийка,а Орфей и елфите са негри.Аборта се прокламира като висша ценност.
Нормално, все някак трябва да намалят популацията, че скоро няма да можем да се изхранваме.
Същевременно на икономиката са и нужни продажби(хора), за да не изгърми.
Цунг цванг.....
+1
Ако следварителните хапчета у нас бяха забранени, както са в Полша и в повечето щати, щях да съм баща на поне 4 деца.
Нека да има хапчета обаче, за след изнасилване, но да се изписват само с рецепта.
Откакто е разрешен легално аборта през 50-е години досега има над 6 милиона аборта .А са се родили около 7 милиона деца.Т.е почти толкова деца са убити,колкото са и родени.
Оня ден гледам едно анимационно филмче с децата и във филмчето казаха,че принцесата се оженила за друга принцеса.И дъщеря ми на 6 години ме пита как така принцесата се жени за друга жена, а не за мъж.Промиват мозъците на децата още от малки.Холивуд се е превърнал в една машина за пропаганда на либерастки ценности. Вече няма филм без гей или лесбийка,а Орфей и елфите са негри.Аборта се прокламира като висша ценност.
+1
Ако следварителните хапчета у нас бяха забранени, както са в Полша и в повечето щати, щях да съм баща на поне 4 деца.
Нека да има хапчета обаче, за след изнасилване, но да се изписват само с рецепта.
Да , псевдо комфорта насаден от едни "хорица" които ни искат в образа на зомбирани консуматори . По възможност да бъдем и обратни или нещо в таз посока .....
Коментар