If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напълно сериозно го казвам. Не искам да мислиш, че влагам някакъв негативен контекст. Кажи ми за кой от двата пола е характерно нагаждачеството?
На млад, симпатичен и устроен мъж, не се налага да прави големи усилия, защото има кандидатки, които са готови да му паснат. Сингълите са тези, които виждат друг образ в огледалото, който не кореспондира с реалността. От там идва и разминаването между очакванията и резултата.
Нали преди 10-на дни беше писал, че в днешно време, за да се намери приемлива жена за връзка трябват огромни усилия от страна на мъжа,
Напълно сериозно го казвам. Не искам да мислиш, че влагам някакъв негативен контекст. Кажи ми за кой от двата пола е характерно нагаждачеството?
На млад, симпатичен и устроен мъж, не се налага да прави големи усилия, защото има кандидатки, които са готови да му паснат. Сингълите са тези, които виждат друг образ в огледалото, който не кореспондира с реалността. От там идва и разминаването между очакванията и резултата.
Ами аз лично ще бягам като дявол от тамян от мъж с подобно мислене.
Материалното се губи лесно…
Замислял ли си се какво се случва с подобни “кандидатки” “нагаждачки” ако обеднееш или не дай боже се разболееш?
Това сериозно ако го казваш имаме проблем с младите.
Мда и оттам никаква раждаемост и легион сингъли.
А бе има разлика между мерака и това да рипа на улицата по непознати жени, или по заведенията.
Цялата "философия" на тоя пик-ъп е изградена наобратно, за да вербува low-value ентусиасти, навивайки ги, че с приказки и няколко pattern-а, ще почнат да вършеят наред. И докато на някой заблуден 20г. младеж, може да му се прости, поради липсата на опит, то при зрели мъже говори за инфантилност и сериозни липси. Как ти се струва някой с висок ранг и със сериозен статус в обществото да хукне да обикаля улиците, че да свали някоя кокона? Идеята е да си наредиш нещата за себе си и жените сами идват като придатък.
Това сериозно ако го казваш имаме проблем с младите.
А бе има разлика между мерака и това да рипа на улицата по непознати жени, или по заведенията.
Цялата "философия" на тоя пик-ъп е изградена наобратно, за да вербува low-value ентусиасти, навивайки ги, че с приказки и няколко pattern-а, ще почнат да вършеят наред. И докато на някой заблуден 20г. младеж, може да му се прости, поради липсата на опит, то при зрели мъже говори за инфантилност и сериозни липси. Как ти се струва някой с висок ранг и със сериозен статус в обществото да хукне да обикаля улиците, че да свали някоя кокона? Идеята е да си наредиш нещата за себе си и жените сами идват като придатък.
Така съм съгласен. Не подобава на 60 годишен улегнал мъж подобно поведение. Ама жените ги кефи да им правят комплименти и да ги свалят.А за свалката критерий номер 1 е умението да се води непринуден разговор с жените.
Че, той Евго може да си купи автоматична пералня, съдомиялна, прахосмукачка робот за пода и прозорците и мултикукър /ако няма/. При него дамите са само с приложение с няколко произтичащи от това функции.
Наздраве!
Трудно ще сподели емоционален момент с прахосмукачка,... ама знам ли???
Дано поне успее да си сподели проблема с перслнята
Наздраве!
Е като на 60 да не е скопен?Питай Ботата дали няма мерак за секс на тази възраст. Арана иска да ти каже,че един мъж не трябва да се отпуска, а да е винаги във форма,включително и в мерака си към жените. Моят баща е на 80 години и всеки ден прави лицеви опори и набирания и е в по-добра форма от много 20 годишни тюфлеци.
Тази млада жена само за разплод ли ще в ползваш?
говориш/пишеш за жените с пренебрежение и никво уважение, искаш да ги ползваш само за утроба и не се опитваш дори да промениш исказа си. Така и говориш с тях. Няма да имаш успех, ако не се промениш.
Всичко е в твоите ръце.
Успех!
Че, той Евго може да си купи автоматична пералня, съдомиялна, прахосмукачка робот за пода и прозорците и мултикукър /ако няма/. При него дамите са само с едно приложение с няколко произтичащи от това функции.
Наздраве!
Спорта не пречи на пиенето и обратното Стига да не е системно.
И не знам защо, ама никак не ми се връзва - 60г. мъж да си е изпълнил целите и осъществил повечето от мечтите в живота, да тича по женско като разгонен петел. Наречи го проява на тежкарство, но мнението ми е такова. Знам, че на жените им липсва внимание и много им се ще да има "свалячи", които да подхранват самочувствието им, ама трубадурите рядко ги огрява.
Щото с Дънинг-Крюгер ефекта, сегашната младеж не търси връзки или секс, а валидация на крехкото им Его. Резултата в социалните мрежи е видим, ако мислиш, че в реалността нещата ще са по-различни, си в голяма грешка.
Та в тоя ред на мисли, призоваването към действие не е много окей. Нека се укротят малко работите и тогава, няма да погине човешкия род. Иначе нека Мико и Миро си действат.
Трябва да посетиш територията, за да бъде обяснено трябва да се види.
Коментар