IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

А,не знам.Има хора тук с по три брака.Питай тях каква е тайната на щастливият брак.Аз съм само с един и не съм достатъчно компетентен по въпроса.
    Не си продавай златните и сребърни монети от дядо ти. Има инфлация.......може да ги продадеш само когато жениш дъщерите ти и ти трябват пари,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Човешките отношения са сложна работа. Дори отстрани да изглежда като хуабво и щастливо семейство, много често не е така.

След многото писане тук и на базата на житейския ми опит, смятам, че най-важното е да се правят компромиси.

А двете основни неща са: да имат пари и да скърца хубаво леглото,
      А,не знам.Има хора тук с по три брака.Питай тях каква е тайната на щастливият брак.Аз съм само с един и не съм достатъчно компетентен по въпроса.
      Last edited by mirodes; 10.03.2023, 13:46.

Коментар

Свястна, пък избягала при любовник. Остави ги такива парцали.
        Човешките отношения са сложна работа. Дори отстрани да изглежда като хуабво и щастливо семейство, много често не е така.

След многото писане тук и на базата на житейския ми опит, смятам, че най-важното е да се правят компромиси.

А двете основни неща са: да имат пари и да скърца хубаво леглото,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Обаче жена му изглеждаше свестна и примерна. Но "ходела неоправена по улиците",

Нищо чудно да носи дете от новия мъж, те са заедно от лятото.
          Свястна, пък избягала при любовник. Остави ги такива парцали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Обаче жена му изглеждаше свестна и примерна. Но "ходела неоправена по улиците",

Нищо чудно да носи дете от новия мъж, те са заедно от лятото.
            А той защо я е оставял "неоправена" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

предполагам и ти няма да кажеш
              Бате,Ратко-да не си играч със златни монети?От дядката имам наследство към трийсет монети, ама никога не съм си правил труда да търся колко струват .Само за едната знам,че беше около 500 лв.Не е кой знае какво .То и гърне със жълтици да имаш не е кой знае какъв актив.Естествено ако не са някакви ценни монети от древността .

Коментар

Прав си.

Днес се разминах с един комшия, чиято жена избяга при любовник.

И го питах "Как си?", той вика: "Все по-добре". Обаче начинът, по който ми го каза, ме накара да се осъмня в това.

Той е на 40г и може да си намери някоя, дори да имат още деца.
                Банкет да дава. Отървал се е от един боклук и от грижите по децата.А той на 40 години взел да унива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Има определени региони, където който събори дувар, вдига къща.
                  предполагам и ти няма да кажеш
                  препоръка е

Коментар

А Панагюрското и Вълчетрънското съкровища?Сигурно има стотици такива неоткрити.Та по тия земи са живели десетки народи и племена.Във времена,когато не е имало книжни пари.Честа практика е било при нашествие на чужди племена и войски да се заравя в земята златото.И после като загинат притежателите им,никой вече да не може да го намери.
                    Прав си.

Днес се разминах с един комшия, чиято жена избяга при любовник.

И го питах "Как си?", той вика: "Все по-добре". Обаче начинът, по който ми го каза, ме накара да се осъмня в това.

Той е на 40г и може да си намери някоя, дори да имат още деца.

Коментар

Те откриват, но малко, при разкопаване на некрополи и крепости. По някои пръстен или някоя номизма, солид или грош,
                      Има определени региони, където който събори дувар, вдига къща.

Коментар

Те откриват, но малко, при разкопаване на некрополи и крепости. По някои пръстен или някоя номизма, солид или грош,
                        А Панагюрското и Вълчетрънското съкровища?Сигурно има стотици такива неоткрити.Та по тия земи са живели десетки народи и племена.Във времена,когато не е имало книжни пари.Честа практика е било при нашествие на чужди племена и войски да се заравя в земята златото.И после като загинат притежателите им,никой вече да не може да го намери.
                        Last edited by mirodes; 10.03.2023, 12:51.

Коментар

Овчаров го казва това заради иманярите. Иначе няма как в държава с толкова богата история като България да няма тонове неоткрито злато.Което най-вероятно и никога няма да се открие.Кой ли не е минал по тия земи и си е оставил златото и семката.

Коментар

Нарочно го написах. По форумите го хвалят какъв майстор е, а аз искам да излиза в гугъл и да го прочетат хората.

По другия въпрос, проф.Н Овчаров разказва, че каквото злато е имало в земята, вече е извадено.
                            Овчаров го казва това заради иманярите. Иначе няма как в държава с толкова богата история като България да няма тонове неоткрито злато.Което най-вероятно и никога няма да се открие.Кой ли не е минал по тия земи и си е оставил златото и семката.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              евго, как успя да ти хрумне да разказваш истории от 50 години за гоблени и рамки
                              докато тук се опитвам да измъкна информация по важна материя?
                              Нарочно го написах. По форумите го хвалят какъв майстор е, а аз искам да излиза в гугъл и да го прочетат хората.

По другия въпрос, проф.Н Овчаров разказва, че каквото злато е имало в земята, вече е извадено.

Коментар

• евго, как успя да ти хрумне да разказваш истории от 50 години за гоблени и рамки
                                докато тук се опитвам да измъкна информация по важна материя?
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X