Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Докладвай. Аз съм цяла в тематас тръпнещ интерес към това нейно русло.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
надвам се да свърши работас тръпнещ интерес към това нейно русло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Боже, боже, какъв километричен пост си написал. Убеждавам се за сетен път, че всичко е въпрос на стимул в тоз животпрепоръка е
Коментар
-
сега вече напълних гащите
както и да е
леля ми врачуваше на карти навремето
беше ни казала няколко основни неща на мен и сестра ми
после използвх тия знания за да си вдигна акциите в един случай
и да не се налага да соча с гьостерицата към пещерата
накратко
може да ми пратиш на лс картите и там как да се измъкнем безнаказано с гърнето
дори не е нужно да ми предаваш всички знания
ок?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Когато златото те вика, не е нужно да имаш карта, за да го откриеш. Ходенето по пещерите си е опасно занимание.
Колкото до вещерските истории - ако не ми се роди внучка всичко, което зная ще се загуби след мен. Макар че, и на мъж може да се предаде, но той трябва да е получил някакъв знак.
Минавала съм покрай русалски гробища в планината. Мисля, да заведа по-клощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието там, да видя дали ще му откликне кръвта.
Наздраве!
както и да е
леля ми врачуваше на карти навремето
беше ни казала няколко основни неща на мен и сестра ми
после използвх тия знания за да си вдигна акциите в един случай
и да не се налага да соча с гьостерицата към пещерата
накратко
може да ми пратиш на лс картите и там как да се измъкнем безнаказано с гърнето
дори не е нужно да ми предаваш всички знания
ок?препоръка е
Коментар
-
подмина ме.... с 300
сега, след като си разменихме любезности
може ли вече да се върнем към разговора за карттата и вещерските истории
Колкото до вещерските истории - ако не ми се роди внучка всичко, което зная ще се загуби след мен. Макар че, и на мъж може да се предаде, но той трябва да е получил някакъв знак.
Минавала съм покрай русалски гробища в планината. Мисля, да заведа по-клощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието там, да видя дали ще му откликне кръвта.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Неее, все й уйдисвам на акъла. Мъж ли съм или не съм мъж, след като това й носи радост? Или при всеки звук трябва да вадя гьостерицата?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Деликат и галант. От далеко личи, че еволюцията не те е подминала
Наздраве!
сега, след като си разменихме любезности
може ли вече да се върнем към разговора за карттата и вещерските историипрепоръка е
Коментар
-
Генетика му се вика. Нашият професор казваше, че детето трябвало да получи 50:50 гени от майката и бащата, но в действителност не било така. Мъжките гени били по-агресивни и женските, за да запазят чуждото тяло в себе си и да укротят тези гени, отстъпвали част от позициите
Наздраве!
Коментар
-
сред моите познати минавам за кавалер
разбирай, само посочвам дискретно с поглед гьостерицата
и после държа камъка на входа на пещерата, докато сама влезе
...после слагам престилката....
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-истина е.Голямата ми дъщеря ми е копие-обича да лудува,интересува се от наука, ама хич не е по домакинската работа. И майка й все го изтъква тоя факт.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
С дървото по главата, после я хващащ за косата и я завличащ в пещерата!? Не може ли някак по-съвременно да я излъжеш?
Наздраве!
разбирай, само посочвам дискретно с поглед гьостерицата
и после държа камъка на входа на пещерата, докато сама влезе
...после слагам престилката....Last edited by ratten; 09.03.2023, 20:49.препоръка е
Коментар
-
Обикновено първородната дъщеря е умалено копие на баща, а първородният син унаследява интелекта на майката. Нашите предци явно са били разочаровани в очакванията си.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не става съвременно,кака.Под лустрото на дрешките във всеки мъж и жена дреме по един пещерен човек. И колкото повече се придържаме към същността си,толкова по-добре за отделните хора и обществото като цяло.Нека не си мислим,че тогава е царяло някакво беззаконие-напротив имало е строги правила, които са се спазвали в племето. Иначе е щяло да настане анархия и е нямало да оцелеят.
Та в общи линии какво са искали нашите предци от жените-да са красиви,да са девствени, да родят деца, да се грижат за домакинството и децата. А прабабите на днешните жени какво са искали от мъжете-да бъдат силни и агресивни,за да могат да бранят децата и жена си,и да могат да доставят храна и ресурси за семейството,и да предадат тези гени на децата. И жените са искали синовете им да приличат на бащите си,а мъжете са искали дъщерите им да са красиви като майка си.
Общо взето и в наши дни предпочитанията са същите-жените харесват добре сложени мъже(по-едрата една трета от семейството),които да са самоуверени и богати.Мъжете си търсят жени,които да не са били с много мъже,с привлекателен външен вид,които да им родят деца и да се грижат за децата и домакинството. Не си търсят жени с кариера или богати (макар, че и такива изключения има),не търсят жени с деца ,нито пък феминистки,които не поглеждат къщна работа..
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар