Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
баница мое ли да въртите?
Къща мое ли да въртите?
"Мъже" мое ли да въртите? От ония с обратната резба ... (то други не останаха)
Мое само да въртите 8-ки на тояжката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНай-малкото, брайловата азбука е измислена малко по-късно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНай-малкото, брайловата азбука е измислена малко по-късно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
баница мое ли да въртите?
Къща мое ли да въртите?
Мое само да въртите 8-ки на тояжката
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Знаменитата устна традиция, както сме я подкарали, май пак дотам ще я докараме, ама вместо Илиадата или Одисеята ще е рап ала 50 цента
Нейсе, вчера една разпенила се 60+ дама ми обясни как моето поколение за нищо не чини аз енергично не се съгласих и така и не разрешихме спора …
Къща мое ли да въртите?
Мое само да въртите 8-ки на тояжкатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Изобщо не бе натам насочена мисълта ми, но като си решил да буквоядстваме:
Всъщност не е толкова очевидно, поне в далечото минало не е било....изобщо една голяма част от "очевидните" факти в световната история си имат конкретен автор. Така известният Скалигер....типичният казионен учЕн...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСмятах за очевидно, че Омир нищо не е написал...
Всъщност не е толкова очевидно, поне в далечото минало не е било....изобщо една голяма част от "очевидните" факти в световната история си имат конкретен автор. Така известният Скалигер....типичният казионен учЕн...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСмятах за очевидно, че Омир нищо не е написал...
Нейсе, вчера една разпенила се 60+ дама ми обясни как моето поколение за нищо не чини аз енергично не се съгласих и така и не разрешихме спора …Last edited by Arana; 11.01.2023, 18:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеА и вероятно е Омир да е писал на език...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеВпрочем, на какъв език Омир е написал Илиада? Май е на същия, на който Мохамед е написал Корана. Ама ашкулсун, на такива ерудирани младежи, дето четат всичко в оригинал!
А и вероятно е Омир да е писал на език, който от съвременните най-много общо има с този на който си комуникираме в момента.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Повечето мъже обичат да се хвалят и да се заканват. И млади, и стари.
Колкото до текста на обявата, писах че е стар, дори и да се ползва в момента от някой с гладък мозък за зарибяване на поредната бръмчалка. Нормална жена само ще се смее с глас. Е, ако я кълват щъркелите(в хубавия смисъл) може да си направи жесток бъзик с фена на Омир.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНе е нужно да знае химическата формула на дихлордифенилтрихлорметилметана, нито да може да чете Ницше или Омир в оригинал, това мога и сам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Дядо Стефчо, Митьо Пищова, Ицо 100-те манекенки.....все тая. Не е до стил, както е във вица: Разправяй и ти...
Коментар
Коментар