Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Предполагам виждаш ,че е комбинация .Не бих я определил като теория , а по скоро като път за самообумение . Парадоксът е ,че в програмируема среда никой не би могъл да излезе от контекса .Само ,чрез аномалията имаме потенциала да осъзнаем ,че изход няма .... което си е кофти преживяване .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не се хващай сега за думата, давай по същество, на коя теорийка си се спрял като на версия кралица?
Коментар
� -
Намирам филмчето за безнадеждно остаряло. То е добро за епохата си. Героите са незрели гимназисти, които вземат незрели импулсивни и глупави решения. Филмчето е анатомия на грешките на младостта.
Тук си говорим за зрели хора с разум в главите. Контекстът е абсолютно различен.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Какви модели на поведение им са насадени,заради които са останали стари моми?
Иначе си права, че всичко е системна работа, за да можеш да се харесаш на отсрещният пол.Особено за мъжете.
- Търси само принца, и ако няма всичките 1000 качества не е подходящ за съпруг и прочие и прочие пълни идиотизми,
- сексът е нещо мръсно, гадно и непристойно,
- за високите жени - да е задължително по-висок от тях,
- да има кола и жилище,
И прочее и прочие и прочие …Last edited by Arana; 18.06.2023, 15:51.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Аз съм човек, който проучва и анализира нещата преди да вземе окончателно становище.Така че съм достигнал до тия изводи след много проучвания-четене,гледане на филми по темата ,наблюдения, личен опит.
Най-добре ми е отразена концепцията във филма "Всичко е любов ".Гледай го пак-има го в Ютуб и ще ти стане ясно какво имам предвид.
Тук си говорим за зрели хора с разум в главите. Контекстът е абсолютно различен.
Коментар
� -
Познавам изключителни жени, които си останаха стари моми, поради насадени им абсолютно погрешни семейни и регионални модели на поведение.
Много е сложно да се осъзнае, че всичко е системна работа по самия себе си.
Иначе си права, че всичко е системна работа, за да можеш да се харесаш на отсрещният пол.Особено за мъжете.
Коментар
� -
Свободен си да мислиш каквото ти отърва
Най-добре ми е отразена концепцията във филма "Всичко е любов ".Гледай го пак-има го в Ютуб и ще ти стане ясно какво имам предвид.
Коментар
� -
"О господарю на моето его , ти не съществуваш , ти си чиста илюзия" .....
Всички не би могла , но това не е важно . Ние не живеем , ние съществуваме ,чрез повтаряеми автономни процеси и чрез самообучение на база сложни кодирани биохимични процеси !
Коментар
� -
Изчела съм всички теорийки - ти питай и кажи до коя книжка си стигнал
Всички не би могла , но това не е важно . Ние не живеем , ние съществуваме ,чрез повтаряеми автономни процеси и чрез самообучение на база сложни кодирани биохимични процеси !
Коментар
� -
То и аз мислех преди време, че жените са различни. Ама вече мисля, че всички имат еднакви предпочитания за тип мъж.
- 1 like
Коментар
� -
За момента смятам , че сме били дизайн за нещо . За какво , изяснявам .....
Коментар
� -
Познавам двама мъже, които са сходни като височина, външен вид,начин на обличане,телосложение-и двамата са доста мускулести,ама единият имаше невероятен успех сред жените (напоследък се кротна и стои само при жена си),а другият си остана стар ерген, вероятно е и девствен.Само защото първият имаше огромна самоувереност,заради която жените бяха луди по него.
Много е сложно да се осъзнае, че всичко е системна работа по самия себе си.
- 1 like
Коментар
� -
Мммммм а какво сме били?
- 1 like
Коментар
� -
Възможно е. А ти кога ще проумееш, че хората са различни?
Относно чуждите жени е само нюанс-не всички властни мъже са плейбои.Ти не гледай мен ,има си мъже, които са напълно доволни да имат само една жена в живота си.Last edited by Vergil1975; 18.06.2023, 15:30.
Коментар
�
Коментар