If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И по възможност без маникюри, щото и там вече взеха да напират, хммм ... мъжете. Хайде, при козметичката ги преживях, ама и при маникюристката ред да чакам!? Твърдо "нье"!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
алекс, какво значи добър тон, бе човек?
рекламата беше как двама "мъже" се целуват!!?
а аз като коментирам случката, не спазвам добрия тон.
стегайте се и бъдете отговорни, че то така се почва.
Почнало е вече. Това казах на Пешето. Вълна. Няма да ни отмине и ще я изнесем както изнасяме и короната. Накрая нещата пак ще си дойдат на мястото.
Много лоши тези жени.
Eвго, в стремежа си да изградиш общ негативен образ на съвременната жена, описваш познатите/приятелите си мъже като пълни мухльовци. Само дето не ги бият жените им, но, вероятно, имаш и такава история с някой готин, строен, интелигентен, образован, финансово стабилен пич от фитнеса.
Този бил строен и културен, другият - тоже, само жените не ги бивало. Как пък край теб и твоите познати само шкарто, а край мен - умни, красиви, успешни и отговорни жени - съпруги и майки!? Различни планети ли обитаваме?!
Това (май) важеше и за двата пола:умни, красиви, успешни и отговорни - жалко, че никога не са свободни и работата на Евго се усложнява....
.. и сигурно е вярно за тия, с качествата, но нас ни интересува, коя "умна, успешна и отговорна" би си ангажирали утробата, за да му роди? С комбинация от подобни качества - все си мисля, че - за да му роди, би трябвало да притежава поне още едно качество: да е влюбена до припадък в Евго! Защо пък да не я накара да се влюби в него? А те, дали вярват в любовта, защото според мен Евго може да бъде луд от любов - не само към фитнес-маниаци с "плочки"...
... и тия, с качествата, може би са чували, че трябва да се пазят от данайците..., или от хубавата баница сутрин, май беше?...Не вярвам да устоят на такава баница и биха жертвали всяко свое качество! Евго е неустоим... И те -така!
Малко реклама не вреди... Току-виж станала заварката с някоя твоя позната?
но ужасното е другото - младите са доста с промити объркани глави, защото им се внушава, че бисексуалността е нещо нормално. Горките ни деца.
Наскоро загледах някакво сериалче за тийнейджъри. Ми... изтърпях го до 10-тата минута /тоест до първата лезбо-сцена/. Явно сме дърти за детски филмчета.
Тук върви популярен ТВ формат наречен фърст дейтс. Събират се хомо двойки, лезбо двойки и обикновени двойки от всички възрасти и вечерят или пият по кафе. Накрая или се формира или не се формира двойка, но ужасното е другото - младите са доста с промити объркани глави, защото им се внушава, че бисексуалността е нещо нормално. Горките ни деца. Междувременно пък католически радикали освиркват жените, които влизат в клиники да абортират…редят молитви като малоумни и се клатят на място … ужас някакъв.
Има значително по-притеснителни неща. Вече не може да се види филм без умни афроамериканци и поне 5 вида джендъри. Дори новия СуперМен е бисексуален. Та няма какво да се чудим...
Тук върви популярен ТВ формат наречен фърст дейтс. Събират се хомо двойки, лезбо двойки и обикновени двойки от всички възрасти и вечерят или пият по кафе. Накрая или се формира или не се формира двойка, но ужасното е другото - младите са доста с промити объркани глави, защото им се внушава, че бисексуалността е нещо нормално. Горките ни деца. Междувременно пък католически радикали освиркват жените, които влизат в клиники да абортират…редят молитви като малоумни и се клатят на място … ужас някакъв.
За пръв път ми се случва да ми изчезне пост преди да го постна. Пишех, че днес се опитвам да гладам Матрицата 4 и ми се получава много трудно.
Нео на 57 г. Тринити на 54 г. В по-духовни култури героите щяха да са духовни водачи. В Матрицата 4 са милфка и изкукуригал програмист.
Уморих се да гледам римейкове и креатовно безсилие по всички фронтове. Та не знам Мъск за тези общества си е точно на място за жалост.
Виж им фозиономиите и на Мъск и на Зукърбърг. Калкулатори вместо лица.
Ако не се обърне тренда не ни чакат добри времена …
Има значително по-притеснителни неща. Вече не може да се види филм без умни афроамериканци и поне 5 вида джендъри. Дори новия СуперМен е бисексуален. Та няма какво да се чудим...
Казах аз че 2050 година всички проблеми на Евго ще се решат. В началото на годината му го казах, пък той взе, че се обиди. Ей го на. На̀уката ще реши всички проблеми. Юруш към трансхуманизъма.
Мхм, Мъск и деца ще ни направи ако и това не можем...
Мой познат произведе 4бр., докато Евго мрънка във форума.
Казах аз че 2050 година всички проблеми на Евго ще се решат. В началото на годината му го казах, пък той взе, че се обиди. Ей го на. На̀уката ще реши всички проблеми. Юруш към трансхуманизъма.
Коментар