Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Майка му иска внуци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
С мръсно подсъзнание си - ние само ще си допием у нас или у тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Всичко е Божа работа. Понеже виждам, че ти е интересно, ако отида на вечеря с готин спортист (плувец, ръгбист или волейболист), хапнем, пийнем и той ми каже, че много ме харесва, и видя искреността и усмивката на лицето му, може и да се съглася да се приберем у нас или у тях,
Евгич ,баце , ти си си гей ,ок ,лошо нЕма. За кво е тоя зор тука?!
Те спортистите само мацки оправят!Last edited by Evgo; 02.05.2024, 16:30.
Коментар
-
Всичко е Божа работа. Понеже виждам, че ти е интересно, ако отида на вечеря с готин спортист (плувец, ръгбист или волейболист), хапнем, пийнем и той ми каже, че много ме харесва, и видя искреността и усмивката на лицето му, може и да се съглася да се приберем у нас или у тях,
Евгич ,баце , ти си си гей ,ок ,лошо нЕма. За кво е тоя зор тука?!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Аз, аз съм волейболист! Бивш.
Сваляли са ме , та сигурно ставам.
Ще те заведа у дома и ще те изхвърля веднага през балкона.Last edited by X_Y; 02.05.2024, 18:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Мантрите за "младата българка" са, за да самооправдае собствената си несъстоятелност. Как пък не се намери за него една харна мома?! Няма да коментирам речника, който ползва - на мен лично ми се повдига.
Без да те апострофирам, смятам, че въпросът ти към Евго не е съвсем точно формулиран.
Със сигурност Евго всеки ден вижда харни моми. Ясно е, че често греши в подхода към тях, когато е решил до него да бъде мома, разбира се!!!
Такъв му е характера: търси "извинения" за своето бездействие във въображаеми нейни лоши черти (напр. "тя ще му харчи парите"... , а парите и имуществото следват човека, дори и в отвъдното..., ИЛИ ...? - специфичен подход във възпитанието, но оставам с впечатление, че е живял в нормално семейство, ако само това е причината, но не е само тя...)..., но има много дами, които го "превъзхождат" по доходи и, които не се притесняват от това, че Евго "ще им харчи парите"..., но вероятно не е попаднал на такава! Дали биха си паснали? Поне ще изчезне причината "да ми харчи парите".
Е, подобни грешки в отношението към чувствителна по свой начин дама - всички сме правили и някои от нас не сме могли да открием правилния подход, което е причина за прекъсване на взаимоотношенията в някаква връзка...
В конкретния случай - се намесват и други "харни" същества (мОмци) от пола на Евго - и тук вече - нямам коментар.
Здрава, щастлива, усмихната!Last edited by mikomikov; 02.05.2024, 15:50.
Коментар
-
Сваляли са ме , та сигурно ставам.
Ще те заведа у дома и ще те изхвърля веднага през балкона.Last edited by X_Y; 02.05.2024, 18:06.
- 1 like
Коментар
-
Всичко е Божа работа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Повече напомня на AI генериран текст. Може би е нечий съчинен образ с цел социален експеримент
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ми щом ти харесва, кои сме ние да те съдим?
Коментар
-
баби нямам от доста години
но яне е евроатлантик, предполагам споделя модерните ценности
когато не е индоктриниран дори пише смислено
не знам, дали е спортист, но сигурно може да го компенсира с друго
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Всичко е Божа работа.
Понеже виждам, че ти е интересно, ако отида на вечеря с готин спортист (плувец, ръгбист или волейболист), хапнем, пийнем и той ми каже, че много ме харесва, и видя искреността и усмивката на лицето му, може и да се съглася да се приберем у нас или у тях,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ммм, майка ти и баба ти няма ли да са против
Коментар
-
Всичко е Божа работа.
Понеже виждам, че ти е интересно, ако отида на вечеря с готин спортист (плувец, ръгбист или волейболист), хапнем, пийнем и той ми каже, че много ме харесва, и видя искреността и усмивката на лицето му, може и да се съглася да се приберем у нас или у тях,препоръка е
Коментар
Коментар