Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това е много интересен казус, но показва дълбокото ти неразбиране за природата на жената. Жената е богомолка, ей - ще ти изяде ташаците, докато спиш, и ще ти вмени, че си си ги забравил при любовницата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеНяма с какво да ме комплексира жена, която има нужда да се хвали в някакъв форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Имам един приятел, който постоянно си сменя любовниците.Същевременно е женен,има три деца,и каквото изкара го дава за семейството си(по любовниците не дава и една стотинка),отдаден е на семейството си,построи къща,в която живеят, ходят постоянно семейно на почивки.
Той ли уважава жена си или някой пияница, който не изневерява,но не полага никакви грижи за семейството си и живеят в мизерия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
е що не го показваш ака хвалиш с него за ПАРИ. ТРИЛИОНЕРКА ще станеш. За идеята вземам само 1% комисионна не кат брокерите по 3
Не ми е нужно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнение
Като моятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Само ако е до 1/8. При по-голяма пропорция се стига до неконтролируеми поведения трудно овладяеми от българския мъж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Кажи ни лельо какъв трябва да е мъжът с главно М?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнение
А пък Мъжът, е интересен цял живот .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Щото пирата е интересен 2 месеца, а мухльото 2 тека за 2 минути
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнениеДа обобщим :
Мъжът е лидер в отношенията мъж-жена, ама жената кара влака. Рускините са опасни ./не схванах точно с какво/ В отношения мъж - жена, за два месеца , мъжът взима , което му трябва и после трябва нова . / не разбрах , кой е по семплия - жената, щото има малко за даване или мъжът, щото с малко се задоволява / Не схванах още много неща . Например, защо жените не харесват мъже, а пирати - куци, еднооки и с папагал..?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТоест, уважението към жена ти е функция на въпроса, дали тя е наясно че ѝ изневеряваш?
Добра логика.
Той ли уважава жена си или някой пияница, който не изневерява,но не полага никакви грижи за семейството си и живеят в мизерия?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
В тоя ред на мисли, Чингиз Хан е бил така. Когато жената има респект и страхопочитание от мъжа(нали говорим за истинска сила и власт), не само, че ще премълчи, а даже ще подкрепя мнението, независимо дали се чувства добре, или зле.
А дали е уважително да се слагат рога на някой тихомълком? Знам я аз тая приказка - щом никой не е разбрал, значи не се е случило
Ех, сега жените не желаели. Важното е 200%-вия мъж какво желае. А той желае да тропа по масата(или с бастуна) и жената да кима.
За останалото с омъжените жени е ясно, че ще си трайкат - това е тяхно право на поведение. Надявам се да разбираш какво се опитвам да кажа всъщност - ако жената е овца, а мъжът вълк. Овцата има правото да се спотайва като по-слаба, за да не бъде изядена от вълка. Но, ако вълк се крие от овца, тогава какъв вълк е?
Мисля, че това е общовалидно за всички нас. Пак подчертавам - лично мнение.
Иначе почти всички известни и влиятелни мъже изневеряват на жените си,включително всички френски президенти(без сегашния гей естествено),Клинтън,Тръмп, Шварценегер,Бил Гейтс.По твоята логика и бате Арни не е истински мъж.И Тръмп е страхлив,щом не е казвал на жена си за забеоките си.Last edited by mirodes; 08.06.2023, 13:19.
- 1 like
Коментар
-
Да обобщим :
Мъжът е лидер в отношенията мъж-жена, ама жената кара влака. Рускините са опасни ./не схванах точно с какво/ В отношения мъж - жена, за два месеца , мъжът взима , което му трябва и после трябва нова . / не разбрах , кой е по семплия - жената, щото има малко за даване или мъжът, щото с малко се задоволява / Не схванах още много неща . Например, защо жените не харесват мъже, а пирати - куци, еднооки и с папагал..?
- 1 like
Коментар
Коментар