Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Vergil1975; 01.08.2024, 19:58.
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Странно тълкувание даваш и ти на фактите. Един мъж може да пристъпи към подобна идиотщина и без да му се дава повод просто защото е див комплексар. И оттам се отключва спиралата на домашното насилие.
Може “поводът” да е дива ревност и даде търсят дефицитите дълбоко в детството.
Нищо общо няма това с жената.
Ще го обясня на логическо ниво. Мъжът направил ДНК теста, действа по абсолютно логичен и предвидим начин - взема информация от друга жена (майка си), която е класифицирала поведението на съпругата му като рисково от гледна точка на изневяра. От там и съмнението дали детето е негово. С поведението си, жена му валидира хипотезата, подхвърлена от майката. Тогава вече мъжът пристъпва към действие.
Най-семплата класификация е - когато мъж не действа => липсва информация.
Когато е налична информацията и са предприети действия => си проличава какъв човек е.
От женска гледна точка може да изглежда нелепо, но е така.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-един път казваш, че аз съм много самоуверен, сега пък съм бил неуверен в себе си.А изясни се точно какъв съм.
И аз не говоря за всички жени, а за определен тип жени.Много добре ги познавам, така че не на мен приказки от рода"Ама аз не съм такава".Имах едно гадже два часа я навивах за френска любов.Никога не била правила.И о чудо още от първият път така се научи, че с такава майсторка дотогава не бях се срещал.
- 1 like
Коментар
� -
Глупости. Големи.
Коментар
� -
Имах си аз да не е виновна жената
Миро, седни един ден и се прочети ама все едно четеш на чужд човек постовете.
Защо си толкова неуверен първо в себе си и второ в жените? Задай си го този въпрос. Не ти е много наред мисленето - съвсем приятелски ти го казвам. Нормалните хора си имат доверие. При теб е идея фикс да си “отгоре” в отношенията с партньорката, да те “уважават” и прочее и прочее.
На какво се дължат тези дефицити не е ясно, но обърни си внимание. Много странно звучиш отстрани.
И аз не говоря за всички жени, а за определен тип жени.Много добре ги познавам, така че не на мен приказки от рода"Ама аз не съм такава".Имах едно гадже два часа я навивах за френска любов.Никога не била правила.И о чудо още от първият път така се научи, че с такава майсторка дотогава не бях се срещал.
Коментар
� -
Имах си аз да не е виновна жената
А на тая изобщо не й е чиста работата,щом веднага е поискала развод.Изкарва се жертва,докато всъщност е изневерявала. Много е вероятно и мъжът да е разбрал за изневерата и чак тогава да е направил тест за бащинство. И като е излязло,че детето е от него тя да го е изиграла много възмутена и сега да разправя, че причината за развода е това негово действие,за да прикрие изневерата си.Тия женски номера са познати на почти всеки мъж.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Кака, ще ме извинявате, че така се намесвам в разговора, ама е видно отдалеч, че отношенията са били обтегнати, а доверието - сведено до минимум. За да пристъпи един мъж до такива действия. От друга страна жена му е намерила поводът, който е търсила да приключи връзката.
В случая си права за едно - конкретния човечец не е имал достатъчно топки сам да сложи край на унижението. Ако я беше унижил и зарязал показно, със сигурност дълго време щеше да й държи влага на нарцистичната натура.
Може “поводът” да е дива ревност и даде търсят дефицитите дълбоко в детството.
Нищо общо няма това с жената.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ами щом една жена е стигнала дотам, че съпругът й да прави тест за бащинство на детето, значи е дала повод за това.И независимо дали детето е негово,това не означава, че не е изневерявала .Когато няма такива съмнения защо да се прави подобен тест?
А.аз комплекси нямам. Пиша това,което мисля.А че не ти харесват мненията ми е друг въпрос. Изобщо не ми пука дали ги харесваш или не.Твое си право.Ама мнението ми не е избиване на комплекси.От кой и защо да имам комплекс?
Миро, седни един ден и се прочети ама все едно четеш на чужд човек постовете.
Защо си толкова неуверен първо в себе си и второ в жените? Задай си го този въпрос. Не ти е много наред мисленето - съвсем приятелски ти го казвам. Нормалните хора си имат доверие. При теб е идея фикс да си “отгоре” в отношенията с партньорката, да те “уважават” и прочее и прочее.
На какво се дължат тези дефицити не е ясно, но обърни си внимание. Много странно звучиш отстрани.Last edited by Selena2024; 01.08.2024, 18:41.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пак не си прав. От цялата работа най-губещо е детето.
И да не забравяме, че все пак не всички мъже са с твоите разбирания и много биха се съгласили да свържат живота си с жена, която има дете.
Наздраве!
П.П. Човекът, отдавна минал 30 години, а още се държи за полата на мама. Да, не е направил скандал - направил е нещо повече. Разсеял е съмнението си, но е загубил доверието на жена си.
- 1 like
Коментар
� -
Ами хубаво. Кой губи от цялата работа повече-мъжът или жената?Самотна майка не е най-привлекателното нещо на света. Сама ще го отглежда това дете,няма да е атрактивна за нова връзка за никой нормален мъж(имам предвид за обвързване, естествено ,щото за секс една жена винаги ще намери мераклии).
И то човекът не я е обвинил,че му изневерява,не е направил скандал,нито я е бил,а просто е разсеял съмненията си.
Докато на мъжа му отпадат много отговорности.Имам няколко разведени приятели и нито един не съжалявам за решението да се разведе.Свободен е за нови сексуални контакти (включително и със самотни майки),разполога със свободното си време, с финансите си,може да ходи, където си поиск.А и винаги може лесно да си намери нова жена.
Коментар
� -
Виждаш следствието, но не виждаш причината.
Да, жената е подала молбата за развод. Защо й е да живее с мъж, който не я уважава. Днес тест за ДНК, утре мама може да го накара да я натири или да си потърси по-харна женица.
При липса на уважение много бързо се стига и до изневяра, и до пиянстване, че и до бой.
Наздраве!
Кака, ще ме извинявате, че така се намесвам в разговора, ама е видно отдалеч, че отношенията са били обтегнати, а доверието - сведено до минимум. За да пристъпи един мъж до такива действия. От друга страна жена му е намерила поводът, който е търсила да приключи връзката.
В случая си права за едно - конкретния човечец не е имал достатъчно топки сам да сложи край на унижението. Ако я беше унижил и зарязал показно, със сигурност дълго време щеше да й държи влага на нарцистичната натура.
Коментар
� -
Да, де ... Ама как да е сигурен този успешен мъж, че точно неговите гени носи следващото поколение!?
Затова, най-добре едно ДНК тестче.
Наздраве!
П.П. Още един път използвай думичката "глупост" когато си пишеш с мен и ще си търсиш друг събеседник пред когото да си избираш комплексите.
А.аз комплекси нямам. Пиша това,което мисля.А че не ти харесват мненията ми е друг въпрос. Изобщо не ми пука дали ги харесваш или не.Твое си право.Ама мнението ми не е избиване на комплекси.От кой и защо да имам комплекс?
Коментар
� -
Глупости. ДНК тест се прави само при съмнение . Упорито се опитваш да ми приписваш думи,които не съм писал.
Затова, най-добре едно ДНК тестче.
Наздраве!
П.П. Още един път използвай думичката "глупост" когато си пишеш с мен и ще си търсиш друг събеседник пред когото да си избираш комплексите.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Това, разбира се , след съответният ДНК тест.Last edited by Vergil1975; 01.08.2024, 16:52.
Коментар
� -
Ами хубаво щом така е решила, нека детето да расте без баща.Изборът си е нейн.
И не знам какви легионери има в Италия (последните римски легионери изчезват преди 1600 години),ама всеки мъж, който отглежда чужди ,а не собствени деца ,е лузър. Колкото и ще богат да е,известен ,мускулест и така нататък. Успешни са само тези мъже,които предават гените си на следващите поколения .
Не си спомням точно къде, но в началото на Средните векове в някаква общност, престолонаследието се е предава на сина на сестрата на владетеля. Така е сигурно наследяването по кръвна линия.Last edited by tnm; 01.08.2024, 16:50.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
�
Коментар