IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Или снимката лъже или черепът е заострен.

Нищо славянско не виждам. Освен кожата. Евентуално. Те затова и ти харесват жени славянски тип - нормално е - противоположностите се привличат.

Чертите са прабългарски и са си остри. Направо се кандидатирай за ролята на хан Омуртаг в местния самодеен театър. Мацките ще изпопадат
    https://images.app.goo.gl/W5qU75UcBJ371Z3D8
    Приличаме ли си?
    Ако някой може да качи снимката, щото от моя телефон не мога да я кача.
    А за противоположностите не е вярно,щото не съм мургав и не харесвам мургави жени.
    Иначе в местното самодейно читалище играят хора. Веднъж ги видях на площада като играеха-има яки мацки.Ама като не мога да играя хора няма как да се запиша.
    Last edited by Vergil1975; 20.07.2024, 11:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преобладаващ понтийски генотип с капка монголоиден. Външно нямаш нищо общо със славяните - липсват ти високите скули.
      Някой виден представител на куманската аристокрация са го ашладисали на разтропана понтийка.
      Наздраве!

За албанците си прав. Техният череп и къс, а на понтийците - издължен. Но това е повече антропология. Далеч съм, слава Богу, от тази наука
      Е как да нямам славянски черти като майка ми е с 100 процента славянски черти-кестенява коса,много бяла кожа, а и в лицето и структурата на тялото си е славянка. Дъщерите ми приличат на нея.
      Куманите са били с широки лица-виждал съм такива хора от Северна България, я моето лице е тясно.
      Аз съм си абсолютният мелез между славяни и прабългари.

Коментар

• Айде поздрав за всички арийци от мен

https://youtu.be/oGBsnknVJ20?si=XF6ar5axTUa0JAmw

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

А, бе, това не е много за хвалене, че може да има да има някой монгол в родословието ти. Защото е малко в противоречие с актуалните форми на евроатлантически ценности, според които пък следва да си с по-широко отворени очи от внезапна доставка на задната врата при това развитие на услугите. Но - времена и нрави. Изглежда обликът на човека е социокултурен феномен.
          Определено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Нищо общо нямам с албанците. Те имат остри черти на лицето и главите им не са толкова овални.
            Или снимката лъже или черепът е заострен.

Нищо славянско не виждам. Освен кожата. Евентуално. Те затова и ти харесват жени славянски тип - нормално е - противоположностите се привличат.

Чертите са прабългарски и са си остри. Направо се кандидатирай за ролята на хан Омуртаг в местния самодеен театър. Мацките ще изпопадат
            Last edited by Selena2024; 20.07.2024, 11:17.

Коментар

По-скоро славянски и прабългарски.Имам сравнително малки и присвити очи, което се дължи на някой предтеча от степите в Азия и заоблени славянски черти на лицето и бяла кожа.Доколкото знам имам само български корени, ама естествено всеки човек има предци от различни етноси като се връща назад в миналото.
              Само седем поколения надолу и всичко е микс, бейби

Кумани, печенеги, стари арменци, стари евреи, траки, прабългари, славяни, римляни, гърци, черкези, три вида роми, (калдараши, турски и влашки) - полуостровът е кръстопът.

И нека въобще да не се правим на ударени. Имаме си и турски микс. Както и турците си имат силен български микс и въобще балкански микс. Имало е движение в империята - робини, хареми, еничари и каквото дойде.

Каквото такова. Аз си се харесвам
              Last edited by Selena2024; 20.07.2024, 11:57.

Коментар

Нищо общо нямам с албанците. Те имат остри черти на лицето и главите им не са толкова овални.
                Преобладаващ понтийски генотип с капка монголоиден. Външно нямаш нищо общо със славяните - липсват ти високите скули.
                Някой виден представител на куманската аристокрация са го ашладисали на разтропана понтийка.
                Наздраве!

За албанците си прав. Техният череп и къс, а на понтийците - издължен. Но това е повече антропология. Далеч съм, слава Богу, от тази наука
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Смята се,че Чингис хан има в наши дни 16 милиона наследници..По-скоро преди 20 години, така че сега са повече. Но това е само по пряка мъжка линия. Примерно ако внучката на Чингис е имала дете,то пак носи гените му,но не е пряк потомък по мъжка линия.Така че общо наследниците му в наши дни може да са и над 100 милиона. Монголите опустошават България след смъртта на цар Йоан Асен Втори и около 70 години след това българските царе са малко или много зависими от монголите.Даже в някои случаи са ги използвали като наемници в българската войска.Даже един наследник на Чингис-Чака е бил български цар.
                  Така че напълно е възможно да имам в родословието си някой монголски прародител.
                  А, бе, това не е много за хвалене, че може да има да има някой монгол в родословието ти. Защото е малко в противоречие с актуалните форми на евроатлантически ценности, според които пък следва да си с по-широко отворени очи от внезапна доставка на задната врата при това развитие на услугите. Но - времена и нрави. Изглежда обликът на човека е социокултурен феномен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мире, като ти думат хората, че си наследника на Чингис Хан, не верваш.

[ATTACH=CONFIG]n4196493[/ATTACH]
                    Смята се,че Чингис хан има в наши дни 16 милиона наследници..По-скоро преди 20 години, така че сега са повече. Но това е само по пряка мъжка линия. Примерно ако внучката на Чингис е имала дете,то пак носи гените му,но не е пряк потомък по мъжка линия.Така че общо наследниците му в наши дни може да са и над 100 милиона. Монголите опустошават България след смъртта на цар Йоан Асен Втори и около 70 години след това българските царе са малко или много зависими от монголите.Даже в някои случаи са ги използвали като наемници в българската войска.Даже един наследник на Чингис-Чака е бил български цар.
                    Така че напълно е възможно да имам в родословието си някой монголски прародител.

Коментар

По-скоро славянски и прабългарски.Имам сравнително малки и присвити очи, което се дължи на някой предтеча от степите в Азия и заоблени славянски черти на лицето и бяла кожа.Доколкото знам имам само български корени, ама естествено всеки човек има предци от различни етноси като се връща назад в миналото.
                      Мире, като ти думат хората, че си наследника на Чингис Хан, не верваш.

Click image for larger version

Name:	ChnzKhan.jpg
Views:	1
Size:	68.6 КБ
ID:	4196493

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

от албанския

Коментар

Тракийски, прабългарски и сори ама при онези пет века … може и някоя друга капка да има

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Оттук капка, оттам капка и така по естествен път се появило сивото искърско. Приписват селекцията му на институт към БАН, ама там едва ли са се отдавали на разгулен живот. Но като се има предвид скуката в науката, знае ли човек.
                            Цар си

Коментар

Тракийски, прабългарски и сори ама при онези пет века … може и някоя друга капка да има
                              Оттук капка, оттам капка и така по естествен път се появило сивото искърско. Приписват селекцията му на институт към БАН, ама там едва ли са се отдавали на разгулен живот. Но като се има предвид скуката в науката, знае ли човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

...

Иначе ми се струва, че ако един баща е играч и е сексуално активен и треска мадамите наред, той може да научи сина си на същото.

И да се повтори същият модел, както при Голямата и Малката перука.

Евго, за много неща - "така ти се струва", уви! Всичко при теб е от вида "така ми се струва". На минус 50- години човек (като теб - на 47) - да няма що-годе изградени навици за отношенията с другия пол - и поради това да гадае като ученик от началните класове?

Ако, както пишеш - моделът за теб е "баща - играч, сексуално активен и треска мадамите наред" - то:

1. Сексуално активен е и твоят баща, създал двама синове, за което е бил "сексуално активен" много повече от два пъти..., ама това някак е убягнало от едното татково синче (Евго).
                                2. Определението "играч" няма да коментирам, защото в него влагаш разни твои (неизживявани от теб) фантазии, които самият ти не би могъл да дефинираш..
                                3. "Треска мадамите наред" - е другата твоя фантазия, която най-вероятно съвпада с твоето определение за "играч"...
                                Е, кой "играч треска мадамите наред", ве Евгич?

КОЙ ги "треска" по-добре "наред"?

Замислял ли си се над подобен въпрос?

Онзи ли "треска жените по-добре", който постоянно се оплаква, че "днешните жени не стават", че "ще му изневеряват, ако остават сами в къщи", че "не притежават качествата на мама", "че не искат да раждат"... и още в тоя стил до безкрай...

Значи, твоята абстракция "желая да трескам жените наред" - при теб - ОЧЕВИДНО Е - на твоята (преклонна възраст!) - няма как да проработи! Няма да проработи поради причини и опасения, които САМ си твориш и те са толкова сполучлви (жените не стават - ЗА МЕН, не раждат ЗА МЕН, ЩЕ МИ ИЗНЕВЕРЯВАТ...)

И какво ти остава? Щом женитене стават за теб? Ясно е.

Иначе - спор няма, че баща ти е бил сексуално активен повече от теб. Разбира се, че не е "трескал мадамите наред" пред очите ти - което е нормалното поведение на мъж в семейството. Вероятно това е валидно и за много от жените, които пък са били по-активни при търсенето на връзка за създаване на семейство. Такава връзка не се създава само по пътя на фантазиите и прочетеното в книгите..., а това е различна тема и, въпреки усета на жените - те много често попадат на застаряващи индивии, желаещи да "трескат наред", които пък се оплакват, че - въпреки че са родени на тоя свят, то бащите им не са споделяли практическия си опит в половата сфера...

Точно това му е доброто да това "предаване на щафетата" между поколенията; че Евго не може да види как майка му и баща му правят секс!

И брат му не е виждал акта между родителите си, но вече има деца! Очевидно братът дори не помисля да се "оправдава". Не му е необходимо.

Коментар

Working...
                                X