IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Лошо.

Аз се сещам за единия от глупаците! има вила на морето

кАжи ся - глупак с апартамент по-ниско или по-високо седи в йерархията от 'убав, ама глупав... или 'грозен и умен под наем'?

Как ги степенуваш?
    Хм. Да видим сега: Отгоре надолу вървим - най-доле е най-низвергнатият в женската класация

1. Умен мъж.
    2. Умен мъж с професия.
    3. Умен мъж с апарт.
    4. Глупак с апарт
    5. Хубав глупак без апарт

пояснение: ако е умен може да е грозен
    грозни неумни и без апарт въобще не се обсъждат.
    Last edited by Selena2024; 20.08.2024, 19:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Една съм аз и Тнм още едназ в темата таз

Другите умни и красиви жени ги изгониха глупаците в темата
      Лошо.

Аз се сещам за единия от глупаците! има вила на морето

кАжи ся - "грозен & глупав с апартамент" по-ниско или по-високо седи в йерархията от 'убав, ама глупав'... или 'грозен и умен под наем'?

Как ги степенуваш?
      Last edited by Julius_BG; 20.08.2024, 19:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Няма ли вариант за "2 в 1" ?

Защо трябва да са... ИЛИ умни... ИЛИ красиви?
        Една съм аз и Тнм още едназ в темата таз

Другите умни и красиви жени ги изгониха глупаците в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А добър ден! От кога го повтарям аз това. Търсете си умни жени за умно поколение, а не красиви идиотки. Евреите само умни жени търсят.
          Няма ли вариант за "2 в 1" ?

Защо трябва да са... ИЛИ умни... ИЛИ красиви?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Могат, как да не могат. Но засега издънките са повече от ползите. Все пак, след секвинирането на човешкия геном, фантазиите от Гатака са на път да станат реалност.
            Наздраве!
            То природата и без това бая издънки си прави с човешкият геном и без наша намеса.

Достатъчно е да четеш кви ги бръщолевят у социалните мрежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Точно, при това дългосрочна. Но си е утеха да се знае, че който се уреди с глуповата красавица, шансът отрочетата да минат метър откъм интелект е голям.

Чак леко ме хваща яд, че чак сега ги разбирам тея работи...да не съм се минал.

П.С. Мерси много Кака за разяснението, ако може давай още инфо насам. Наздраве!
              А добър ден! От кога го повтарям аз това. Търсете си умни жени за умно поколение, а не красиви идиотки.

Евреите само умни жени търсят.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз пък си мисля че е елементарно да променят генетичния код и вече го умеят. Могат генетично да променят царевица, овце, говеда (дори и да е на принципа на проба грешка) ама човек не могат !?!?!?
                Могат, как да не могат. Но засега издънките са повече от ползите. Все пак, след секвинирането на човешкия геном, фантазиите от Гатака са на път да станат реалност.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Генетиката е като теория на вероятностите. Има възможност за безброй комбинации. Приятна наука, нещо като игра на чист бридж. Следваш определени закономерности, но винаги можеш да бъдеш изненадан
                  Наздраве!

Аз пък си мисля че е елементарно да променят генетичния код и вече го умеят. Могат генетично да променят царевица, овце, говеда (дори и да е на принципа на проба грешка) ама човек не могат !?!?!?
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Точно, при това дългосрочна. Но си е утеха да се знае, че който се уреди с глуповата красавица, шансът отрочетата да минат метър откъм интелект е голям.

Генетиката е като теория на вероятностите. Има възможност за безброй комбинации. Приятна наука, нещо като игра на чист бридж. Следваш определени закономерности, но винаги можеш да бъдеш изненадан
                    Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

На морето тази година един стар дядо, който някога е бил капитан на кораб, ми разказа, че през 1980 г. в морското училище хванали на кораба първокурсник да нагъва третокурсник, той използва вулгарната дума.

Те обаче потулили случката и ги разместили, да не се засичат изобщо.

А на плажа преди 1 ден видях една жена да чете испанска класика в оригинал, обаче си мърдаше краката, все едно има играчка там. И поглеждаше в банския си (тип бикини). И се опипваше в интимната област. Беше доста странна и ми се стори, че е испанка. Сама беше, но не ми обърна никакво внимание. Аз пък успях да я разгледам доста добре.

Евгич, може да е било кречетало. Ушите ти стават три пъти по-големи. Ти усети ли ги да ти придърпват тила?

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Божа работа е - много грозни родители са създавали красавици и обратното. А какво е женска красота, правилни черти и какво още?! Барбра Стрейзънд минава (минаваше) за хубавица, но има птича физиономия, начупен нос. Просто съвкупността от дефекти могат да се съчетаят така, че дефектът да се превърне в ефект. И това е хубавото, че не знаеш какво да очакваш: ако имаше предвидимост - хубавите да произвеждат хубавици, а грозните - грозници, щеше да е еднообразно и най-малкото светът нямаше да е интересен. Има една поговорка: "От ябълка - киселица и от киселица - ябълка".
                        Много интересен въпрос, който за всеобща радост няма еднозначен отговор.

Има жени, които не може да определиш като кой знае какви красавици, но привличат погледите като магнит. Веднага се сещам за една актриса от Игра на тронове - Уна Чаплин, която радва в пъти повече от много миски и други, които са идеал за красота.

Attached Files

Коментар

Лотария, общо взето.
                          За формата на лицето отговаря Х хромозомата. Девойката взема по една от мама и от тати. Който е носител на повече доминантни гени, той ще даде облик на момичето - например дълги и гъсти мигли, тръпчинки на брадичката и бузата, чуплива коса и големи очи. Само за червеникава коса, при която генът е рецесивен, и двамата родители трябва да са носители.
                          Наздраве!

Last edited by Bad_Bear; 19.08.2024, 18:36.

Коментар

++
                            Харесва ми комбинацията, че ако бащата на жената е акълия и мъжа и също, то няма вариант отрочетата да са глуповати.

Интересно ще е да се намери и обяснение женската красота откъде се наследява.
                            Бърнард Шоу, който не е бил красавец, танцувал с хубава, но празноглава жена. Тя му се слага: Ако направим семейство, ще ни се роди детенце, умно като теб и красиво като мен. Б.Ш.: А ако се роди красиво като мен и умно като теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

На морето тази година един стар дядо, който някога е бил капитан на кораб, ми разказа, че през 1980 г. в морското училище хванали на кораба първокурсник да нагъва третокурсник, той използва вулгарната дума.

Те обаче потулили случката и ги разместили, да не се засичат изобщо.

А на плажа преди 1 ден видях една жена да чете испанска класика в оригинал, обаче си мърдаше краката, все едно има играчка там. И поглеждаше в банския си (тип бикини). И се опипваше в интимната област. Беше доста странна и ми се стори, че е испанка. Сама беше, но не ми обърна никакво внимание. Аз пък успях да я разгледам доста добре.

Тц, тц, колко си наблюдателен...

Коментар

++
                                Харесва ми комбинацията, че ако бащата на жената е акълия и мъжа и също, то няма вариант отрочетата да са глуповати.

Интересно ще е да се намери и обяснение женската красота откъде се наследява.
                                Божа работа е - много грозни родители са създавали красавици и обратното. А какво е женска красота, правилни черти и какво още?! Барбра Стрейзънд минава (минаваше) за хубавица, но има птича физиономия, начупен нос. Просто съвкупността от дефекти могат да се съчетаят така, че дефектът да се превърне в ефект. И това е хубавото, че не знаеш какво да очакваш: ако имаше предвидимост - хубавите да произвеждат хубавици, а грозните - грозници, щеше да е еднообразно и най-малкото светът нямаше да е интересен. Има една поговорка: "От ябълка - киселица и от киселица - ябълка".

Коментар

X