IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами хубаво щом така е решила, нека детето да расте без баща.Изборът си е нейн.
    И не знам какви легионери има в Италия (последните римски легионери изчезват преди 1600 години),ама всеки мъж, който отглежда чужди ,а не собствени деца ,е лузър. Колкото и ще богат да е,известен ,мускулест и така нататък. Успешни са само тези мъже,които предават гените си на следващите поколения .
    Това, разбира се , след съответният ДНК тест. Щото, знае ли се дали точно неговите гени носи отрочето.
    Не си спомням точно къде, но в началото на Средните векове в някаква общност, престолонаследието се е предава на сина на сестрата на владетеля. Така е сигурно наследяването по кръвна линия.
    Last edited by tnm; 01.08.2024, 16:50.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Виждаш следствието, но не виждаш причината.
      Да, жената е подала молбата за развод. Защо й е да живее с мъж, който не я уважава. Днес тест за ДНК, утре мама може да го накара да я натири или да си потърси по-харна женица.
      При липса на уважение много бързо се стига и до изневяра, и до пиянстване, че и до бой.
      Наздраве!

П.П. Братчед ми Антонио се ожени да братовчедка ми, вдовица с две деца. Мъж, на дрънка. Типичен легионер от Северна Италия. Хич, ама никак няма вид на неуспял човек. Друго възпитание, други нрави. Не тесногръдие от началото на 20 век.
      Ами хубаво щом така е решила, нека детето да расте без баща.Изборът си е нейн.
      И не знам какви легионери има в Италия (последните римски легионери изчезват преди 1600 години),ама всеки мъж, който отглежда чужди ,а не собствени деца ,е лузър. Колкото и ще богат да е,известен ,мускулест и така нататък. Успешни са само тези мъже,които предават гените си на следващите поколения .

Коментар

И кой е инициатор на развода?Мъжът или жената?Аз разбирам мъжът да е пияница, женкар, да пребива жена си,ама заради една проверка тая веднага да подаде молба за развод ,ами само нейна е вината.
        И мъже могат да вземат жена с дете,ама ще са някакви лузъри,които не могат да си намерят жена без дете.Познавам един такъв-висок е 170 см и дебел 170 кг.Той си взе жена с дете.
        Виждаш следствието, но не виждаш причината.
        Да, жената е подала молбата за развод. Защо й е да живее с мъж, който не я уважава. Днес тест за ДНК, утре мама може да го накара да я натири или да си потърси по-харна женица.
        При липса на уважение много бързо се стига и до изневяра, и до пиянстване, че и до бой.
        Наздраве!

П.П. Братчед ми Антонио се ожени да братовчедка ми, вдовица с две деца. Мъж, на дрънка. Типичен легионер от Северна Италия. Хич, ама никак няма вид на неуспял човек. Друго възпитание, други нрави. Не тесногръдие от началото на 20 век.
        Мечо

Коментар

Пак не си прав. От цялата работа най-губещо е детето.
          И да не забравяме, че все пак не всички мъже са с твоите разбирания и много биха се съгласили да свържат живота си с жена, която има дете.
          Наздраве!

П.П. Човекът, отдавна минал 30 години, а още се държи за полата на мама. Да, не е направил скандал - направил е нещо повече. Разсеял е съмнението си, но е загубил доверието на жена си.
          И кой е инициатор на развода?Мъжът или жената?Аз разбирам мъжът да е пияница, женкар, да пребива жена си,ама заради една проверка тая веднага да подаде молба за развод ,ами само нейна е вината.
          И мъже могат да вземат жена с дете,ама ще са някакви лузъри,които не могат да си намерят жена без дете.Познавам един такъв-висок е 170 см и дебел 170 кг.Той си взе жена с дете.

Коментар

Ами хубаво. Кой губи от цялата работа повече-мъжът или жената?Самотна майка не е най-привлекателното нещо на света. Сама ще го отглежда това дете,няма да е атрактивна за нова връзка за никой нормален мъж(имам предвид за обвързване, естествено ,че за секс една жена винаги ще намери мераклии).
            И то човекът не я обвинил,че му изневерява,не е направил скандал,нито я е бил,а просто е разсеял съмненията си.
            Пак не си прав. От цялата работа най-губещо е детето.
            И да не забравяме, че все пак не всички мъже са с твоите разбирания и много биха се съгласили да свържат живота си с жена, която има дете.
            Наздраве!

П.П. Човекът, отдавна минал 30 години, а още се държи за полата на мама. Да, не е направил скандал - направил е нещо повече. Разсеял е съмнението си, но е загубил доверието на жена си.
            Мечо

Коментар

Никъде не съм твърдяла подобно нещо. Написах, че щом се е стигнало до там, редно е мъжът да каже на жената какво смята да предприеме, а не да се измъква по терлици.
              Човекът явно се е вслушал в твърденията на майка си и затова сега живее при нея и вижда детето си един път на две седмици. Защо ДНК теста е показал резултат 99, 9 %, но жена му е решила, че такъв съпруг и баща на детето й е неприемлив като вариант.
              Наздраве!
              Ами хубаво. Кой губи от цялата работа повече-мъжът или жената?Самотна майка не е най-привлекателното нещо на света. Сама ще го отглежда това дете,няма да е атрактивна за нова връзка за никой нормален мъж(имам предвид за обвързване, естествено ,щото за секс една жена винаги ще намери мераклии).
              И то човекът не я е обвинил,че му изневерява,не е направил скандал,нито я е бил,а просто е разсеял съмненията си.
              Докато на мъжа му отпадат много отговорности.Имам няколко разведени приятели и нито един не съжалявам за решението да се разведе.Свободен е за нови сексуални контакти (включително и със самотни майки),разполога със свободното си време, с финансите си,може да ходи, където си поиск.А и винаги може лесно да си намери нова жена.
              Last edited by Vergil1975; 01.08.2024, 14:20.

Коментар

Викаш жените винаги за всичко са откровени със съпрузите си.Явно човекът се е опитал да запази семейството си,а не е подал молба в съда за признаване на бащинство. При което би се разгласил този случай и при положение, че не е баща на детето, то това би навредило на репутацията на жената,а и на детето.
                Човекът е постъпил дискретно .И аз бих постъпил по същият начин.
                Никъде не съм твърдяла подобно нещо. Написах, че щом се е стигнало до там, редно е мъжът да каже на жената какво смята да предприеме, а не да се измъква по терлици.
                Човекът явно се е вслушал в твърденията на майка си и затова сега живее при нея и вижда детето си един път на две седмици. Защо ДНК теста е показал резултат 99, 9 %, но жена му е решила, че такъв съпруг и баща на детето й е неприемлив като вариант.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Както казах, това важи за семейства къде има взаимно доверие и уважение.
                  ДНК тестът така или иначе ще бъде направен, важен в случая е начина, по който ще се случи.
                  Мъжът да застане като мъж и да каже, че има съмнения и иска тест, а не да го прави скрито-покрито. И съответно да си понесе последствията когато резултата се окаже 99.9999%. Същото важи и за жената, ако резултата е 0,00% или около тази стойност.
                  Наздраве!
                  Викаш жените винаги за всичко са откровени със съпрузите си.Явно човекът се е опитал да запази семейството си,а не е подал молба в съда за признаване на бащинство. При което би се разгласил този случай и при положение, че не е баща на детето, то това би навредило на репутацията на жената,а и на детето.
                  Човекът е постъпил дискретно .И аз бих постъпил по същият начин.
                  И какви последствия да понася-да не е извършил престъпление или той да е изневерил?И моята жена понякога изразява съмнение къде точно съм бил.И в почти всички случаи тия съмнения са неоснователни. Какво да правя-да подам молба за развод,щото неоснователни се е усъмнила къде съм бил ли?

Last edited by Vergil1975; 01.08.2024, 14:11.

Коментар

За какво да се разговаря?Коя жена ще си признае,че е изневерявала?Хайде стига смешки .Това е като във вица,когато един мъж хванал жена си на калъп с друг мъж и тя му казала:"Ти на мен ли вярваш или на очите си".
                    И става въпрос за НАЙ-ВАЖНОТО нещо в живота му-децата.Естествено,че като има съмнения ще направи тест за бащинство. Ако се докаже, че детето е негово,така ще се разсеят съмненията.Въпреки че може детето да е негово и пак да е изневерявала. Но поне ще знае,че това дете е негово.
                    Както казах, това важи за семейства къде има взаимно доверие и уважение.
                    ДНК тестът така или иначе ще бъде направен, важен в случая е начина, по който ще се случи.
                    Мъжът да застане като мъж и да каже, че има съмнения и иска тест, а не да го прави скрито-покрито. И съответно да си понесе последствията когато резултата се окаже 99.9999%. Същото важи и за жената, ако резултата е 0,00% или около тази стойност.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

В семейство, изградено на взаимно уважение и доверие, се сяда и се разговаря. След това се пристъпва към действие. Не като някой мишок / да ме извини нашия колега от форума, не става дума за него/, тихо в потайна доба да се промъкваш на пребежки. Това не е мъжкарско поведение.
                      Наздраве!
                      За какво да се разговаря?Коя жена ще си признае,че е изневерявала?Хайде стига смешки .Това е като във вица,когато един мъж хванал жена си на калъп с друг мъж и тя му казала:"Ти на мен ли вярваш или на очите си".
                      И става въпрос за НАЙ-ВАЖНОТО нещо в живота му-децата.Естествено,че като има съмнения ще направи тест за бащинство. Ако се докаже, че детето е негово,така ще се разсеят съмненията.Въпреки че може детето да е негово и пак да е изневерявала. Но поне ще знае,че това дете е негово.

Коментар

В семейство, изградено на взаимно уважение и доверие, се сяда и се разговаря. След това се пристъпва към действие. Не като някой мишок / да ме извини нашия колега от форума, не става дума за него/, тихо в потайна доба да се промъкваш на пребежки. Това не е мъжкарско поведение.
                        Наздраве!
                        Да
                        Оказва се, че е по-приятно да се разговаря с един ИИ, а не с един ЕГ - адвокат

Не мога да се съглася с тези генерализации и стереотипи за мъжете и жените на Vergil1975 . Те са неточни и потенциално вредни. Вместо това, важно е да разбираме, че хората са индивиди със свои собствени уникални черти, независимо от пола си.

Психологическите изследвания показват, че макар да съществуват някои общи тенденции, разликите между половете често са по-малки отколкото разликите между отделните индивиди от един и същи пол[1]. Мъжете и жените имат различно възприятие за някои неща, но това се дължи на комплексни фактори като биология, социализация и индивидуален опит[1].

Що се отнася до социалното поведение, и мъжете, и жените могат да се забавляват по различни начини - както самостоятелно, така и в компания. Няма доказателства, че жените като цяло се чувстват "тъпо" без мъжко присъствие или че непременно търсят мъжко внимание.

Относно изневярата, това е сложен въпрос, който зависи от множество лични и ситуационни фактори, а не от пола. Не е коректно да се твърди, че жените ще изневерят при първа възможност.

По въпроса за бащинството, открита и честна комуникация между партньорите е от ключово значение[4]. Ако има съмнения, ДНК тест може да даде яснота, но е важно това да се обсъди внимателно и с уважение към всички засегнати.

В заключение, важно е да избягваме опростени обобщения за половете и вместо това да се отнасяме към всеки човек като към уникален индивид.

Citations:
                        [1] https://www.iwoman.bg/seksi/otnoshen...e-1787733.html
                        [2] https://interesnifakti.eu/interesni-...jkata-psihika/
                        [3] https://www.exooo.com/viewarticle.php?id=197
                        [4] https://www.bulnews.bg/article/412924
                        [5] https://www.vanesavidenova.com/2019/...6%D0%BA%D0%B0/
                        Last edited by barbaron; 01.08.2024, 12:41.

Коментар

Мъжката и женската психика е различна.Един мъж може да намери стотици начини да се забавлява и без жена до него. А жените дори ,когато говорят помежду си винаги се оглеждат за някой мъж наоколо. Особено такива,които са излезли по"женски".Нали съм ги виждал много пъти по дискотеките-мъжете пият и се кефят, а сами жени разговарят помежду си и си личи,че им е тъпо.И някои такива жени наистина не изневеряват,щото никой мъж не ги е свалял. При първа възможност ще изневеряват.
                          И какво има да се разговаря с жена относно бащинството на детето.Да не би някоя да признае,че не е негово?Освен ако не иска да се разделят. Ако има съмнения естествено, че ще направи тест за бащинство.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Ха, ха .. и пак - ха! Не го била уважавала!? Все едно, той е бил изпълнен с такова чувство към нея.
                            А къде е доверието между съпрузите или то е по-малко важно от уважението?
                            Мъж, който слуша майка си, а не седне да разговаря с жена си и върши такива неща зад гърба й въобще не е за уважение. Такъв индивид дори не може да претендира да се нарече съпруг и баща.
                            Наздраве!

П.П. Пак обобщаващ. Това, че ти си попадал на такива жени, не означава, че повечето вероятно изневеряват.
                            Все едно аз да твърдя, че повечето ловци, риболовци и офроудаджии изневеряват, защото аз познавам 3,4 такива зрънца!?
                            Мъжката и женската психика е различна.Един мъж може да намери стотици начини да се забавлява и без жена до него. А жените дори ,когато говорят помежду си винаги се оглеждат за някой мъж наоколо. Особено такива,които са излезли по"женски".Нали съм ги виждал много пъти по дискотеките-мъжете пият и се кефят, а сами жени разговарят помежду си и си личи,че им е тъпо.И някои такива жени наистина не изневеряват,щото никой мъж не ги е свалял. При първа възможност ще изневеряват.
                            И какво има да се разговаря с жена относно бащинството на детето.Да не би някоя да признае,че не е негово?Освен ако не иска да се разделят. Ако има съмнения естествено, че ще направи тест за бащинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Дадох пример със себе си. Жена дето сама ходи на почивка, без мъжа си си търси белята. И айде да не се правите на непорочни ханъми, дето мислят само за чай и лечебно гладуване. След като е поискала да ходи САМА, има много обективна причина за това. За какво уважение става на въпрос?!
                              То тези жени от твойта история вероятно и като не са на почивка изневеряват на мъжете си. Ако жената е вярна нито на дискотека, нито на почивка, нито другаде ще кръшне.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Дадох пример със себе си. Жена дето сама ходи на почивка, без мъжа си си търси белята. И айде да не се правите на непорочни ханъми, дето мислят само за чай и лечебно гладуване. След като е поискала да ходи САМА, има много обективна причина за това. За какво уважение става на въпрос?!
                                И аз това се питам - за какво уважение може да става на въпрос, след като мъжът прави тест за бащинство под давление на майка си зад гърба на жена си!?

Аз пък какви примери мога да ти дам пример за запалени ловци и рибари ... Дори и за един член на екипа ми от доброволци, който гаси горски пожар 3 дни, без да се прибира в къщи.
                                Или казваш, това не е същото.
                                Факт е, че и от двете страни има изневери - едните ходят сами на "почивка", другите упражняват "хобито" си. Но не всички от почиващите и ловуващити спадат към групата на изневеряващите.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X