Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това, че няма мадама, нито е трагедия, нито е болка за умиране.
Няма кой да ми начуква канчето и да ме тормози да й слугувам.
Днешните жени в София нито са шетливи, нито са много работливи.
Предишната ми наемателка беше мадама, слабичка, стройна, образована. И като нае жилището, каза, че й трябва главно за дискретни срещи с приятеля й, от време на време. В самото начало аз го изчистих и й го предадох в хубав вид, и пердетата избрах и прозорци мих, все пак са готина двойка. Те почнаха да го ползват почти постоянно. Обаче с много претенции, смени това, подмени онова, и аз все пак го правех, за да стане хубаво и да са доволни. И след Нова година ми вика, "ами.......ако може да махнеш фотьолите, че ни пречат и да сложиш още шкафове в кухнята." Аз не се съгласих и тя си намери друга квартира. Но ако се бях съгласил, тя щеше постоянно да иска да се обновяват неща и да се правят реформи, което не е много ОК.
По принцип бих приел и сам мъж, някой ИТ мениджър или програмист, но те не ходят по масовите квартали и искат по-луксозни квартири.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Естествено и аз съм го изпитал в брака си.Колкото повече съм добър с жената,толкова повече ми се качва на главата. Примерно вечер излизам понякога и почна да ме разпитва къде ходя,чак и да ми забранява да излизам. Спрях да давам обяснения и веднага си промени отношението.
А домакинската работа е женско задължение.Но откакто съществуват хора. И ще бъде такова докато има хора.В противен случай човешкият род ще изчезне.
А съм дал и пример с Джони Деп,Мултимилионер,световна звезда и секс символ.Да ама не е взел мерки при изблиците на жена си и в резултат тя му се е изсрала в леглото. Буквално. Ако на мен го направи ще я накарам да изяде това, което е излязло от нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не че при тебе има мадама де.
Няма кой да ми начуква канчето и да ме тормози да й слугувам.
Днешните жени в София нито са шетливи, нито са много работливи.
Last edited by Evgo; 10.05.2024, 14:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
събирай за круиз тогава
- 2 Харесвания
Коментар
-
Или не тебе ти се струва, че те тестват и проектираш собствената си вътрешна неувереност?
Домакинската работа е била “женско” задължение преди епохата на суфражетките и лондонските хипермаркети, които разказват играта на стария модел
Дай пример не само с футболисти. Все пак планетата се обитава и от хора с някакви неврони в главата, които не превръщат всяка мозъчна клетка в мускул.
А домакинската работа е женско задължение.Но откакто съществуват хора. И ще бъде такова докато има хора.В противен случай човешкият род ще изчезне.
А съм дал и пример с Джони Деп,Мултимилионер,световна звезда и секс символ.Да ама не е взел мерки при изблиците на жена си и в резултат тя му се е изсрала в леглото. Буквално. Ако на мен го направи ще я накарам да изяде това, което е излязло от нея.Last edited by mirodes; 10.05.2024, 11:09.
Коментар
-
На готвачите това им е професията.Това няма нищо общо с отношенията мъж жена.
Иначе жените постоянно тестват мъжете дали са достатъчно корави.Те много добре знаят,че домакинската работа е женско задължение.Но ако мъжа започне да върши домакинска работа веднага им пада в очите. На думи естествено го изкарват много хубаво, ама истината е,че презират такива мъже.
Жените уважават мъже,които не угаждат на всички женски прищевки. Ето наскоро бившата жена на бразилския футболист Кака каза,че го е напуснала,щото е бил прекалено добър. Евала й правя, щото е казала истината.А не като други жени да лъже.
Домакинската работа е била “женско” задължение преди епохата на суфражетките и лондонските хипермаркети, които разказват играта на стария модел
Дай пример не само с футболисти. Все пак планетата се обитава и от хора с някакви неврони в главата, които не превръщат всяка мозъчна клетка в мускул.
Коментар
-
Е точно де-чичовците с пари търсят мачовци да ги оправят.Ама ти явно си по-запознат.
препоръка е
Коментар
-
айде сега и чичко станах
седя си аз дОма, почти не свалям престилката
кога време за круизи
а и там мачовци се търсят
не шкембести чичЕта
Коментар
-
Е откъде у мен пари за круизи?Аз съм бедно момче.На круизи ходят богати чичковци като теб. Какво правите там мога само да гадая.
седя си аз дОма, почти не свалям престилката
кога време за круизи
а и там мачовци се търсят
не шкембести чичЕтапрепоръка е
Коментар
-
Е, ако свеждаш жената до чистачка пак избива антифеминизмът.
Сега как чистенето дома е свързано с рогата за мен е мистерия.
Ако определението за чехльо е готвенето той всички шеф готвачи по ресторантите са чехлювци.
Признавам, че логиката ти ме шашардисва
Иначе жените постоянно тестват мъжете дали са достатъчно корави.Те много добре знаят,че домакинската работа е женско задължение.Но ако мъжа започне да върши домакинска работа веднага им пада в очите. На думи естествено го изкарват много хубаво, ама истината е,че презират такива мъже.
Жените уважават мъже,които не угаждат на всички женски прищевки. Ето наскоро бившата жена на бразилския футболист Кака каза,че го е напуснала,щото е бил прекалено добър. Евала й правя, щото е казала истината.А не като други жени да лъже.Last edited by mirodes; 10.05.2024, 10:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
те и секса го споделят. Един ден "мъжа" оправя жената, на следващия жената оправя мъжа .
Ама ние проблем с чистачките и детегледачките нямаме. Вие (жените) ще им плащате че отменят ваши задължения, ние ще следим прислужничките как си вършат работата и ще ги наказваме со жезъла.
Като викнем майстор вкъщи (пу да не ти влиза) нъл ний му плащаме
Коментар
-
Ами то,щото се споделя домакинската работа затова и има толкова разводи и рогоносци.На жените им трябват мъже,не чехльовци.А феминизма е измислен от жени, които попадат само на чехльовци.Това е един вид протест срещу чехльовците.
Сега как чистенето дома е свързано с рогата за мен е мистерия.
Ако определението за чехльо е готвенето той всички шеф готвачи по ресторантите са чехлювци.
Признавам, че логиката ти ме шашардисва
Коментар
-
няма такова нещо!
казах ти само да внимаваш
а ти, не си ми послушал съвета
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар