If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Основната причина, поради която един мъж има полза от брака е заради това да създаде деца.И да ги отглежда,защото са негови.От какъв зор трябва да отглежда чужди деца. Трябва да е голям глупак.
е, тия сгодни женици с по 2 малки ярета
кой ще се грижи за тях
Основната причина, поради която един мъж има полза от брака е заради това да създаде деца.И да ги отглежда,защото са негови.От какъв зор трябва да отглежда чужди деца. Трябва да е голям глупак.
Нивото на Социална адекватност в темата е под морското равнище. После се сърдите, че жените смятаме че в Интернет е пълно с откачалки.Темата е показателна защо е по-добре да се стои настрана от "интернет запознанствата".
Злоба, пасивно-агресивно поведение, аутизъм, все неща които усещаме за пет минути приказки с един мъж. И най-естественото нещо е да ви блокираме след това.
Не го разбираш ти, Евго има ниво и не може да си позволи да вземе каквато и да е селяндурка, селянка или от провинцията. Та това са жени еснафки и без възпитание и култура/предполагам и финансова нямат/
Сега серипзно:
Колкото по-бързо осъзнае, че живота си минава и утре ще е на 55 и трябва да се примири с кусурите на хората, щото всеки има, толкова по добре ще е. Какво и има на жена с две деца?
Е как очакваш да дойде където и да било, като я познаваш от Фб и ако сте се виждали е било веднъж, дваж.
Не става така.....
Ти колко пъти се качи на колата и отиде да я посетиш с букет, колко пъти я изведе на кино, театър......клуб, кафе......
Военния е действал и паркирал камиона пък ти си бил активен у ФБ.
Излизали сме на среща 5 пъти по заведенията.
Тя обаче не ме запозна с техните и не ме покани в детската си стая, където още спи.
Тя е едно минало и не искам дори да я виждам лятото на морето. Военният е паркирал камиона, но не я е облял обилно с бяла пяна. И в крайна сметка са се разделили. Те са от различни градове, което допълнително е влошило нещата.
Казвах й да дойде в София на гости и че имам сериозни намерения и да вземе решение най-накрая.
Праваше се, че не се е занимавала с мъже почти, а се е виждала с военен по онова време. Той е имал сериозни намерения също и тъй като тя не е имала, си е намерил друга жена и има дете от нея.
Е как очакваш да дойде където и да било, като я познаваш от Фб и ако сте се виждали е било веднъж, дваж.
Не става така.....
Ти колко пъти се качи на колата и отиде да я посетиш с букет, колко пъти я изведе на кино, театър......клуб, кафе......
Военния е действал и паркирал камиона пък ти си бил активен у ФБ.
Казвах й да дойде в София на гости и че имам сериозни намерения и да вземе решение най-накрая.
Праваше се, че не се е занимавала с мъже почти, а се е виждала с военен по онова време. Той е имал сериозни намерения също и тъй като тя не е имала, си е намерил друга жена и има дете от нея.
и какво може да е това нещо
доколкото разбирам не е имала против маневри в и около гаража
Аз съм излизал с жени от провинцията на среща и на една такава брак предлагах.
Говореше на диалект, готви селски манджи и яхнии на баща си (не на мен), по онова време се обличаше семпло и евтино, иначе шушумига, като й напиша нещо, което не й изнася и излиза от фейсбук. Какви номера ми е правила и още е госпожица! С бричове и малко трътлеста.
И въпреки тези неща, бях готов да я взема, защото нещата изглеждаха сигурни и се очертаваше едно хубаво бъдеще. Освен това и лицемерна, на мен ми разправяше, че започвала да се влюбва, а й го е слагал някакъв военен от Добрич.
и какво може да е това нещо
доколкото разбирам не е имала против маневри в и около гаража
Не го разбираш ти, Евго има ниво и не може да си позволи да вземе каквато и да е селяндурка, селянка или от провинцията. Та това са жени еснафки и без възпитание и култура/предполагам и финансова нямат/
Сега серипзно:
Колкото по-бързо осъзнае, че живота си минава и утре ще е на 55 и трябва да се примири с кусурите на хората, щото всеки има, толкова по добре ще е.
Какво и има на жена с две деца?
Аз съм излизал с жени от провинцията на среща и на една такава брак предлагах.
Говореше на диалект, готви селски манджи и яхнии на баща си (не на мен), по онова време се обличаше семпло и евтино, иначе шушумига, като й напиша нещо, което не й изнася и излиза от фейсбук. Какви номера ми е правила и още е госпожица! С бричове и малко трътлеста.
И въпреки тези неща, бях готов да я взема, защото нещата изглеждаха сигурни и се очертаваше едно хубаво бъдеще. Освен това и лицемерна, на мен ми разправяше, че започвала да се влюбва, а й го е слагал някакъв военен от Добрич.
Пак да ти кажа - имаш само 2 варианта: разведена с чаве(та) или бесарабска българка.
Прав си селяндурка няма да те търпи. За 1 година ще прогледне(ще се разлюхи) и ще те зареже
ти да не откАчи, да храни чужди чавета
булката е разтягала некъде пружината, докато евго спестява и оправя апартамента
и сега хоп, на готово и оправено, че и чавета да гледа, вместо сам да репродукционира
Пак да ти кажа - имаш само 2 варианта: разведена с чаве(та) или бесарабска българка.
Прав си селяндурка няма да те търпи. За 1 година ще прогледне(ще се разлюхи) и ще те зареже
Сега серипзно:
Колкото по-бързо осъзнае, че живота си минава и утре ще е на 55 и трябва да се примири с кусурите на хората, щото всеки има, толкова по добре ще е.
Какво и има на жена с две деца?
Със селяндурка няма как да бъда, но те нахитряха много.
Филмът "Шивачки" е сниман 2006 г. и показва едни по-бедни времена. 3-те момичета в началото са много залупени, беднички, но бързо се окопитват.
То дори по облеклото и от кадрите личи, че филмът е от нашата младост,
Коментар