Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Харесва ми идеята за проверка, дали тенджерата е под налягане...предстои да разберем
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Еййй все ми нямаш вяра....същият е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Жената кичи рога на всякаква дивеч. Не си мисли, че някой понеже бил властен е застрахован. Уважение се губи и към властни хора, много от жените не са жертвите за които ги мислиш и доста цветущо могат да си го върнат на някой деспот.
Приятелка на гаджето ми, така "свеждаше глава" с един "властимащ мъжкар", докато оня се биеше по гърдите и го играеше много ербап. Като й писна от изпълненията му и видя, че отношение няма да получи, щото и него така са го учили, че жената "е по-долу", направи няколко нейни маневри. И да видиш от деспотизма как остана само рев и хленчене от наранено его.
Това е типичен пример, че независимо дали е мъж, или жена, попадне ли се на свестен човек, не трябва да се мачка с цел да се демонстрира комплексарско превъзходство. Щото на другия отсреща, също може да му заври манджата и да станат работите за резил.
Друг въпрос е,че е бил само позьор и жена му не е имала уважение към него,щом му е правила номера.Властният мъж постига уважението на жените без да ги унижава, да им вика или ги бие.Жените не харесват женски маниери в един мъж.А унижението, викането и боя са си точно женски номера.Един истински мъж има самоувереност и с тази самоувереност постига уважението на жената.Last edited by mirodes; 27.05.2023, 20:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не знам дали говорим за един и същ форум.
....същият е
Коментар
-
Ще се разведеш, както казваше едната ми баба “на мукавей в петък”. Изпускай тука па̀рата и налягай дома парцалите. Ние си те приемаме какъвто си
Харесва ми идеята за проверка, дали тенджерата е под налягане...предстои да разберем
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Остави ги правните норми. Тук става въпрос за инстинкти, които са се развивали стотици хиляди години откакто съществува Хомо сапиенс.Дори и милиони години са се развивали при предците на съвременните хора.И тези инстинкти ги има във всеки мъж и жена.И те не се променят от обществени отношения, правни норми или каквото и да е било.
И напротив много добре ги разбирам нещата-утре ако се разведа,не по-късно от седмица ще има друга жена до мен. Именно,щото знам какво искат жените.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Мирката говори за нашите ширини...и това е съвсем естествено. Иначе всички знаем за суинга в Камчатка и ескимосите. Но там чуждите гени са богатство...
А за онзи форум вервам си разбрала, че дискусията е твърде пристрастна.
Коментар
-
Коефициентът на плодовитост в Иран е колкото на България 1,7.Даже на България е 1.78.Което е по-ниско от 2.1,колкото е необходимо за запазване броя на населението. Населението на Иран нараства единствено заради увеличената продължителност на живота.
Отделен въпрос е да си изберем политици, които да мислят националноотговорно.
В момента, в който образованието навлезе, а това е необратим процес, раждаемостта намалява.
Аз се надявам по-бързо да навлиза в най-изостаналите райони.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Рога жена ще накичи на мъж,на когото няма уважение. И няма и да си помисли да го направи по отношение на властен мъж.
А ако се стигне дотам мъжът да тропа с крак, да вика,да бие, то тоя мъж няма авторитет пред жена си.
Приятелка на гаджето ми, така "свеждаше глава" с един "властимащ мъжкар", докато оня се биеше по гърдите и го играеше много ербап. Като й писна от изпълненията му и видя, че отношение няма да получи, щото и него така са го учили, че жената "е по-долу", направи няколко нейни маневри. И да видиш от деспотизма как остана само рев и хленчене от наранено его.
Това е типичен пример, че независимо дали е мъж, или жена, попадне ли се на свестен човек, не трябва да се мачка с цел да се демонстрира комплексарско превъзходство. Щото на другия отсреща, също може да му заври манджата и да станат работите за резил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как да ти кажа. Обществата са различни и си имат генезис и история различните порядки.
Ти мериш всичко с твоя аршин, което на самия теб ти пречи да разбираш нещата.
За чука всички са пирони.
Участвам чат пат в един друг форум и там се вихри някаква дива дискусия за писаната правна норма и морала. А ти знаеш, че едното и другото се менят с времето в зависимост от съответните обществени нужди.
А за онзи форум вервам си разбрала, че дискусията е твърде пристрастна
Коментар
-
Напротив. В момента в Иран си рискуват живота немалко момичета и жени, за да променят норми, които са напълно абсурдни в 21ви век.
Коментар
-
Как да ти кажа. Обществата са различни и си имат генезис и история различните порядки.
Участвам чат пат в един друг форум и там се вихри някаква дива дискусия за писаната правна норма и морала. А ти знаеш, че едното и другото се менят с времето в зависимост от съответните обществени нужди.
И напротив много добре ги разбирам нещата-утре ако се разведа,не по-късно от седмица ще има друга жена до мен. Именно,щото знам какво искат жените.
Коментар
-
Това е естественият ред в природата. Всяко отклонение води до анархия и демографски срив.Арабки,негърки ,афганистанки и тем подобни и през акъла не им минава да оспорват водещата роля на мъжа в семейството. В резултат имат демографски бум,а не срив като при европейките.
Коментар
-
Ами ти сама казваш колко шавливи били испанките.Ако испанците бяха мъже на място нямаше да е така.
Участвам чат пат в един друг форум и там се вихри някаква дива дискусия за писаната правна норма и морала. А ти знаеш, че едното и другото се менят с времето в зависимост от съответните обществени нужди.Last edited by Arana; 27.05.2023, 17:26.
- 1 like
Коментар
Коментар