Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
То на повечето премиум шлепове по почти 2т. под 200к.с.са куци коне. Октавии съм карал от първата до последната и са страшни пръчки - 0 ергономия и комфорт. Пасата е къде-къде. Мерцедеса, който ти е пуснал Миро е хубав, ама ако си много висок ще ти е тясно, а и е неудобен за слизане/качване.
Мерси на всички за мненията и съветите за колите.
Забелязъл съм, че много млади чичовци харесват Октавиите.
Харесвам и Suzuki Grad Vitarrra - нещо такова ми трябва и ми подхожда. Тези двуместните не ги възприемам много.
Коментар
-
То на повечето премиум шлепове по почти 2т. под 200к.с.са куци коне. Октавии съм карал от първата до последната и са страшни пръчки - 0 ергономия и комфорт. Пасата е къде-къде. Мерцедеса, който ти е пуснал Миро е хубав, ама ако си много висок ще ти е тясно, а и е неудобен за слизане/качване.
Нали темата е"Какво искат жените".Ами ето точно такива коли искат.Мерцедес спортен модел е в челните места на предпочитанията им.След Ферари, Порше,Ламборгини.
Облича се с модни дрешки и обуща, паркира Мерцедеса пред някое заведение ,,особено сега лятото,и вече има огромен хендикап за свалка на жените.Last edited by mirodes; 31.05.2023, 15:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мисля да купя една Октавия или Тигуан, да свикна на не моного мощна кола (или пък Мерцедес автоматик). И после както Миродес ме съветва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
На Евго съм му казал, че жените много си падат по тузарски коли .Така че ако има заделени 50-60 хиляди да си купи 5 годишен Мерцедес или БМВ по-спортен модел и доста жени ще поискат да ги прекара. С автомобилът имам предвид .
- 1 like
Коментар
-
Мисля да купя една Октавия или Тигуан, да свикна на не моного мощна кола (или пък Мерцедес автоматик). И после както Миродес ме съветва.
Коментар
-
Само не почвай шофьорския стаж с БМВ само на задно, че ще се пребиеш някъде.
Коментар
-
Колите втора употреба не са скъпи и е възможно бързо да ги събера.
Ще пиша и в автофорум, тъй като имам нужда от помощ. Дори няма да знам на едно старо BMW как се използват допълнителните функции.
А инструкторите много не обясняват като си вземеш допълнителни часове.Last edited by mirodes; 31.05.2023, 14:59.
Коментар
-
На Евго съм му казал, че жените много си падат по тузарски коли .Така че ако има заделени 50-60 хиляди да си купи 5 годишен Мерцедес или БМВ по-спортен модел и доста жени ще поискат да ги прекара. С автомобилът имам предвид .препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колите втора употреба не са скъпи и е възможно бързо да ги събера.
Ще пиша и в автофорум, тъй като имам нужда от помощ. Дори няма да знам на едно старо BMW как се използват допълнителните функции.
А инструкторите много не обясняват като си вземеш допълнителни часове.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, ти много отрано се готвиш
А инструкторите много не обясняват като си вземеш допълнителни часове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Може и да се сетя, но едва ли чак пък толкоз ще реагирам. Ша ма караш пак да го чета меннието, щото по мои спомени там не пишат от кой град си по робдение и къде живееш
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-ами аз ако напиша:"Някои от жените във форума при катастрофа започват да изтъкват колко са начетени и образовани, как живеят в Испания, но по рождение са от София "дали ще се сетиш коя точно визирам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, ти много отрано се готвиш
- 1 like
Коментар
-
Хахаха, така е, когато пропускаш да изнесеш важна лекция за порядките по-родните пътища. Нищо де, от опит глава не боли.
На чуждестранни колеги не един път съм обяснявал, че псувните по пътя са нещо нормално и няма нищо лично в тях. Особено ако идват от устата на мъж дъвчещ клечка за зъби и с по-израснал нокът на кутрето. Последните два знака са гарант, че си превишил правата си пред висшестоящите и е редно да коригираш поведението си на пътя.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар