Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Такива като мен всъщност му се подиграват най-малко. С него сте наистина като близнаци - виждате персонални подигравки и обиди там, където останалите говорят за тенденцията в обществото.
А за тези, които наистина му се подиграват в прав текст - ами той самият да се замисли как се е стигнало до там. Защо на другите моми и ергени - а такива има доста, - не им се подиграват.
Проблемът на Евго не са потребителите в темата.
И какво значи тенденция в обществото-няма как да се правят обобщения,защото хората са различни. Както е написал Чехов "Всички щастливи семейства си приличат ,всяко е нещастно по своему".Така че всеки човек си има лични причини да е самотен. И не трябва това да бъде повод да подигравка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
При положение, че ме обиждаш без по никакъв начин аз да съм те обидил, естествено, че си злобна. Всеки моге
Иначе сме съвсем по темата какво харесват и не харесват жените. Модераторите да не помислят, че сме се отклонили, не сме. Дял "Общуване между половете във виртуала - не правете следните грешки".
Коментар
-
Евго разкрива доста лични неща,а такива като теб му се подиграват.
По тоя начин компенсираш неудачите в твоя личен живот. Типично поведение на клюкарка пред блока.
Вместо до злобееш ,обиждаш и се подиграваш на другите участници във форума, по-добре насочи тая енергия, за да си оправиш собственият живот.Защото какъвто и да е Евго,или аз,или който да е друг, твоят живот по никакъв начин няма да се промени.
А за тези, които наистина му се подиграват в прав текст - ами той самият да се замисли как се е стигнало до там. Защо на другите моми и ергени - а такива има доста, - не им се подиграват.
Проблемът на Евго не са потребителите в темата.
- 1 like
Коментар
-
Да, да, знаем - киселото грозде и всичко останало.
Два дни преследваш някоя из темата, тя не ти обърне внимание и гранде аргумент - а пък ти си зла, жените във форума сте еди какви си.
Добре, че такива все пак сте малцинство. Повечето във форума са нормални в комуникацията.
Колкото до киселото грозде-ти си последната жена на света към която бих проявил интерес като жена.
Коментирах твоите писания, защото не съм съгласен с тях и се аргументирах защо,а не защото искам да правя секс с теб.Имам си жена,имам си и любовница(а и няколко кандидатки)така че точно до теб няма да опра.Last edited by mirodes; 01.09.2022, 14:30.
- 1 like
Коментар
-
Тоя форум е последното място на света, където ще търся женско внимание. От предишното си участие във форума съм достатъчно наясно какъв тип жени основно пишат тук. Не се различавате кой знае колко. Ама поне те изтъкваха някакви аргументи, за разлика от теб.Явно нивото на женската част е доста паднало,през тия две години, в които не съм писал тук.
Два дни преследваш някоя из темата, тя не ти обърне внимание и гранде аргумент - а пък ти си зла, жените във форума сте еди какви си.
Добре, че такива все пак сте малцинство. Повечето във форума са нормални в комуникацията.
Коментар
-
А, не, Евго няма да признае така лесно, че е на 45 години.
Но може да са близнаци, разделени при раждането, и форумът да ги събере след близо половин век. Трябва да имаме вяра в доброто.
По тоя начин компенсираш неудачите в твоя личен живот. Типично поведение на клюкарка пред блока.
Вместо до злобееш ,обиждаш и се подиграваш на другите участници във форума, по-добре насочи тая енергия, за да си оправиш собственият живот.Защото какъвто и да е Евго,или аз,или който да е друг, твоят живот по никакъв начин няма да се промени.Last edited by mirodes; 01.09.2022, 14:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не търсиш внимание по правилния начин.
Коментар
-
Ако имаше повече акъл в главата, щеше да знаеш, че като твърдиш нещо,трябва да го докажеш.Иначе си е просто клевета.Ти ме обвиняваш в пенсионерско мислене и на логичният ми въпрос какво ми е пенсионерското мислене, вместо да посочиш аргументи, ме изкарваш истерик,защото съм ти задал въпрос.
Това,че ти твърдиш нещо ,не означава, че е вярно,щом не можеш да го докажеш с факти и аргументи. По същата логика може да ме обвиниш, че съм и сериен убиец.
Поздравявам те с една песен на Руслан Мъйнов. Предполагам, че поне за нея ще се досетиш коя е.
Може да прегледате темата назад, Миро беше доста активен и е разказвал много неща за себе си и за жените. Съвсем различен стил от моя, на писане.
Коментар
-
Ако имаше повече акъл в главата, щеше да знаеш, че като твърдиш нещо,трябва да го докажеш.Иначе си е просто клевета.Ти ме обвиняваш в пенсионерско мислене и на логичният ми въпрос какво ми е пенсионерското мислене, вместо да посочиш аргументи, ме изкарваш истерик,защото съм ти задал въпрос.
Това,че ти твърдиш нещо ,не означава, че е вярно,щом не можеш да го докажеш с факти и аргументи. По същата логика може да ме обвиниш, че съм и сериен убиец.
Поздравявам те с една песен на Руслан Мъйнов. Предполагам, че поне за нея ще се досетиш коя е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Аз не намирам разлика в писанията на Евго и mirodes. Даже си мисля, че mirodes е тъмната страна на Евго и двамата не знаят, че всъщност са едно и също лице. И така, ако отрекат че са едно и също лице, то значи са едно и също лице.
Но може да са близнаци, разделени при раждането, и форумът да ги събере след близо половин век. Трябва да имаме вяра в доброто.
Коментар
-
Нямаш желание, ама ходиш подир тези, дето уж те дразнят и категорично не си съгласен с тях
И после - ау, ти нямаш аргументи, затова ме обиждаш, колко си невъзпитана...
И по пенсионерския въпрос - замисли се как от 15-20 човека и мъже, и жени в темата, поне половината над 50 години, сал ти се възпали зрелищно на тема "пенсионерско мислене" относно сравнението с младежта.
И понеже единствено аз май пиша по темата какво искат и не искат жените, ето още един жокер - жените не искат мъже истерици, това е такъв game changer, че не можете да си представите. Мога да обясня какво означава това в различните възрасти, но ще има още 10 страници с драма, а целта не е тази.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3961012[/ATTACH]
Вероятно, защото не винаги този "ключ" достига до сърцето й? Нямам предвид - физическите габарити на "ключа", а по-скоро - някакъв секрет, кодиран в него... (мноооого има да учим още, ама и ТЕ си мълчат за много неща, а друг път се дистанцират от разни дефиниции и от раз скачат в дълбокото...)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Аз не намирам разлика в писанията на Евго и mirodes. Даже си мисля, че mirodes е тъмната страна на Евго и двамата не знаят, че всъщност са едно и също лице. И така, ако отрекат че са едно и също лице, то значи са едно и също лице.
Иначе имаме сходни мнения, според мен е голям мъжкар и е умен.
Ако представлява интерес за аудиторията, мога да разкажа какви глупости направиха баща ми и другия ми дядо на 49 г (те не са баща и син).
След 5-7 години омекнаха и се успокоиха и съжалиха за решенията си, но вече беше много късно. Става дума за мъжката критическа възраст, която настъпва към 50г. При единя става дума за инвестиционни решения, а при другия за връзка с луда стара мома.
Коментар
-
Хахаха-точно пък от теб нямам желание да получа женско внимание. Щото като ти чета злобните коментари си представям какъв ти е и външният вид.За характерът е видно.Ти си последната жена на света, от която бих потърсил женско внимание.
Коментирал съм ти мнението,щото не съм съгласен с него. И изброих достатъчно аргументи.
А като не искаш да ми четеш мненията,може да ми блокираш профила.
И после - ау, ти нямаш аргументи, обиден съм, колко си невъзпитана...
И по пенсионерския въпрос - замисли се как от 15-20 човека и мъже, и жени в темата, поне половината над 50 години, сал ти се възпали зрелищно на тема "пенсионерско мислене" относно сравнението с младежта.
И понеже единствено аз май пиша по темата какво искат и не искат жените, ето още един жокер - жените не искат мъже истерици, това е такъв game changer, че не можете да си представите. Мога да обясня какво означава това в различните възрасти, но ще има още 10 страници с драма, а целта не е тази.Last edited by tea_cup; 01.09.2022, 13:53.
Коментар
Коментар