Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Значи, ако си запушиш носа, животът ти може и да потръгне?
Ти в коя сфера работиш, защо досега не си намерил своята Ганка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нямам опит с тези неща поради няколко причини.
Едната е, че все пак си мирише на мъж при такъв контакт, което не е ОК за мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам опит с тези неща поради няколко причини.
- 1 like
Коментар
-
Сегашните времена предлагат още повече предизвикателства.
Всъщност времената са фон. Реквизит. Мизансцен.Last edited by Selena2024; 11.06.2024, 10:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ако действително смяташ така по-добре си признай пред себе си какво точно те влече.И ще си по-щастлив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНяма лошо,
В Древен Рим и по време на Османската империя го е имало това, и то по харесване, а не по принуда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Какви времена а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНяма лошо,
В Древен Рим и по време на Османската империя го е имало това, и то по харесване, а не по принуда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не я знам тази история.
По принцип, и на К. и на Б. не им е чиста работата.
Но Б. говори народняшки, целува ръката на бабата "Добър ден, стара майко", "Какви да проблемите?" "Ще ги оправим.", в него виждам бащата, който като цяло не съм имал. И на младини е бил 101% мъж,
И никакво значение няма как говори, а какво прави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наистина голям мъж,който козирува на Меркел и Макрон и ги нарича "Големите началници "..Мени си мнението по 5 пъти на ден.А и тая история с Поли от Симитли ,който го е е... показва що за мъж е.По-скоро бих умрял отколкото да позволя някой да се гаври така с мен.
По принцип, и на К. и на Б. не им е чиста работата.
Но Б. говори народняшки, целува ръката на бабата "Добър ден, стара майко", "Какви да проблемите?" "Ще ги оправим.", в него виждам бащата, който като цяло не съм имал. И на младини е бил 101% мъж,
Коментар
-
Той е на 60+, а на 40+ беше готин.
И ми се струва, че е повече мъж от Кирчо. Кирчо се боядисва и много лъже. Много жени го харесваха в началото на пандемията и после се разочароваха, дори английски не говори правилно и е на средно ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеТемите за политика и какво искат жените се припокриват тези дни покрай изборите. Най-твърдият електорат на ГЕРБ са жени на средна възраст и в началото на старостта,които виждат в Бойко Борисов мъжа на сексуалните си блянове.Мачото и мъжкаря.
Което за пореден път показва колко тъпи са жените,щото тоя не е мъжкар,но жените не ги интересуват действията му,а какво говори и как изглежда.Друг въпрос е,че е дебел шопар с поне 50 кг наднормено тегло ама и това не ги бърка, щото създава впечатление за едър и силен мъж.
И ми се струва, че е повече мъж от Кирчо. Кирчо се боядисва и много лъже. Много жени го харесваха в началото на пандемията и после се разочароваха, дори английски не говори правилно и е на средно ниво.Last edited by Evgo; 10.06.2024, 20:36.
Коментар
-
За Кирчо естествено. Ебачите трябва да се подкрепяме.И аз що парапети съм подпирал.И е 100 процента мъжкар, а не измекяр.
Коментар
Коментар