IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има и други причини да не искам по този начин.

Ти в коя сфера работиш, защо досега не си намерил своята Ганка?
    Ами чакам Татко Карло да ми издялка една Ганка, да я разпробия и да си я оправям всяка вечер. Сега лъскам дървото, колко шкурки са отишли.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Значи, ако си запушиш носа, животът ти може и да потръгне?
      Има и други причини да не искам по този начин.

Ти в коя сфера работиш, защо досега не си намерил своята Ганка?

Коментар

Нямам опит с тези неща поради няколко причини.

Едната е, че все пак си мирише на мъж при такъв контакт, което не е ОК за мен.
        Значи, ако си запушиш носа, животът ти може и да потръгне?

Коментар

Миришело на мъж...... егати цирка!

Коментар

Сегашните времена предлагат още повече предизвикателства.
            Само за смелите и активните

Всъщност времената са фон. Реквизит. Мизансцен.
            Last edited by Selena2024; 11.06.2024, 10:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ако действително смяташ така по-добре си признай пред себе си какво точно те влече.И ще си по-щастлив.

Коментар

Няма лошо,

В Древен Рим и по време на Османската империя го е имало това, и то по харесване, а не по принуда.
                Ако действително смяташ така по-добре си признай пред себе си какво точно те влече.И ще си по-щастлив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам. Какви времена а?
                  Сегашните времена предлагат още повече предизвикателства.

Коментар

Няма лошо,

В Древен Рим и по време на Османската империя го е имало това, и то по харесване, а не по принуда.
                    Мдам. Какви времена а?

Коментар

• Няма лошо,

Коментар

Не я знам тази история.
                        По принцип, и на К. и на Б. не им е чиста работата.

Но Б. говори народняшки, целува ръката на бабата "Добър ден, стара майко", "Какви да проблемите?" "Ще ги оправим.", в него виждам бащата, който като цяло не съм имал. И на младини е бил 101% мъж,
                        Историята е такава, че в началото на 90-е години ББ е участвал в кражби на коли.И е задигнал кола, застрахована във ВИС.Усетили са го и представителя на ВИС Поли от Симитли за назидание го е изчукал.Мутрите са имали такава практика, да чукат някой ,който се е провинил пред тях.Как се вика човешко е-като са му предложили хуй или куршум е избрал хуя.Ама същия тоя Поли стана кмет на Симитли от ГЕРБ, а синът му депутат от ГЕРБ.
                        И никакво значение няма как говори, а какво прави.

Коментар

Наистина голям мъж,който козирува на Меркел и Макрон и ги нарича "Големите началници "..Мени си мнението по 5 пъти на ден.А и тая история с Поли от Симитли ,който го е е... показва що за мъж е.По-скоро бих умрял отколкото да позволя някой да се гаври така с мен.
                          Не я знам тази история.
                          По принцип, и на К. и на Б. не им е чиста работата.

Но Б. говори народняшки, целува ръката на бабата "Добър ден, стара майко", "Какви да проблемите?" "Ще ги оправим.", в него виждам бащата, който като цяло не съм имал. И на младини е бил 101% мъж,

Коментар

Той е на 60+, а на 40+ беше готин.

И ми се струва, че е повече мъж от Кирчо. Кирчо се боядисва и много лъже. Много жени го харесваха в началото на пандемията и после се разочароваха, дори английски не говори правилно и е на средно ниво.
                            Наистина голям мъж,който козирува на Меркел и Макрон и ги нарича "Големите началници "..Мени си мнението по 5 пъти на ден.А и тая история с Поли от Симитли ,който го е е... показва що за мъж е.По-скоро бих умрял отколкото да позволя някой да се гаври така с мен.

Коментар

Темите за политика и какво искат жените се припокриват тези дни покрай изборите. Най-твърдият електорат на ГЕРБ са жени на средна възраст и в началото на старостта,които виждат в Бойко Борисов мъжа на сексуалните си блянове.Мачото и мъжкаря.
                              Което за пореден път показва колко тъпи са жените,щото тоя не е мъжкар,но жените не ги интересуват действията му,а какво говори и как изглежда.Друг въпрос е,че е дебел шопар с поне 50 кг наднормено тегло ама и това не ги бърка, щото създава впечатление за едър и силен мъж.
                              Той е на 60+, а на 40+ беше готин.

И ми се струва, че е повече мъж от Кирчо. Кирчо се боядисва и много лъже. Много жени го харесваха в началото на пандемията и после се разочароваха, дори английски не говори правилно и е на средно ниво.
                              Last edited by Evgo; 10.06.2024, 20:36.

Коментар

За Кирчо естествено. Ебачите трябва да се подкрепяме.И аз що парапети съм подпирал.И е 100 процента мъжкар, а не измекяр.
                                Добре. Зачёт.

Коментар

Working...
                                X