Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Повече напомня на AI генериран текст. Може би е нечий съчинен образ с цел социален експеримент
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ми щом ти харесва, кои сме ние да те съдим?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
баби нямам от доста години
но яне е евроатлантик, предполагам споделя модерните ценности
когато не е индоктриниран дори пише смислено
не знам, дали е спортист, но сигурно може да го компенсира с друго
препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Всичко е Божа работа.
Понеже виждам, че ти е интересно, ако отида на вечеря с готин спортист (плувец, ръгбист или волейболист), хапнем, пийнем и той ми каже, че много ме харесва, и видя искреността и усмивката на лицето му, може и да се съглася да се приберем у нас или у тях,
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ммм, майка ти и баба ти няма ли да са против
Коментар
� -
Всичко е Божа работа.
Понеже виждам, че ти е интересно, ако отида на вечеря с готин спортист (плувец, ръгбист или волейболист), хапнем, пийнем и той ми каже, че много ме харесва, и видя искреността и усмивката на лицето му, може и да се съглася да се приберем у нас или у тях,препоръка е
Коментар
� -
Изследванията са едно, реалността друго. Вече не си на 25, момичето също няма да е. Никаква гаранция няма за зачеване, за което опитите може да започнат след години ухажване, после години докато стане, евентуално първото, ако няма проблеми с бременността, ти си вече към 50, а момичето вече (оптимистично) е на около 40, щото ако е на повече, цялата схема рухва още в началото. А второ/трето кога? И дори и поне едно да се пръкне, на 65 ще се бориш с тийнейджър/и, мислиш ли че ще се справиш? Гледаш някакви кинозвезди, ама имаш ли парите за детегледачки и колко ще са ти деца тогава?
Last edited by Evgo; 02.05.2024, 14:15.
Коментар
� -
Да, обаче съм здрав и материалът ми е добър.
А един братовчед опитвал да забремени 3 жени и нищо не станало (доста опити е правил, но не станало и вероятно за това се е разделил с тези жени). Не си е правил изследване, но вероятно има проблем.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Евго, със сигурност сте около 45 г. - преди няколко години декларирахте, че сте на 42 г. Това си е зряла възраст, а зад писанията ви сякаш стои някой пъпчив тийн с флуидна идентичност.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Няма нищо вярно за констатация ти за "младата българка". Пак ти казвам грешно ти е мисленето. По презумпция смяташ, че ще те държат на каишка и ще ти харчат парите..... Ако си търсиш такава жена ще намериш такава.
в моето обкръжение имам само ена жена, която е сама в момента. Всички останали мъже, жени са обвързани. Говорим за диапазон 25 - 40 годишни.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Да, обаче съм здрав и материалът ми е добър.
А един братовчед опитвал да забремени 3 жени и нищо не станало (доста опити е правил, но не станало и вероятно за това се е разделил с тези жени). Не си е правил изследване, но вероятно има проблем.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Няма значение как се представяш, важното е да изоставиш всякакви илюзии, защото наистина нямаш време ако искаш семейство и деца.
Или просто се отдай на желанията си и си намери някой готин пич.
Коментар
� -
Честит Първи май, колеги
Отговарям конкретно на теб:
младата българка не й е приоритет да става майка и да роди 2-3 деца, тя е комерсиално ориентирана и се интересува само от собствения си комфорт и спокойствие.И иска да си налага нейния светоглед.
Аз от своя страна не се интересувам от това да ме държат на каишка и да ми харчат парите за глупости. Всеки сам си преценява с кого да се събере. Времето напредва и трябва да направя някакъв компромис. Дори хора, които от 16-годишни са по дискотеките, също нямат половинка в някои случаи.
в моето обкръжение имам само ена жена, която е сама в момента. Всички останали мъже, жени са обвързани. Говорим за диапазон 25 - 40 годишни.
Коментар
� -
Наистина е така.
Аз обаче се представям за малко по-младичък на мацките.
Все пак съм висок и нямам корем. Освен това лицето ми е младолико и при късо подстригване, хората си мислят, че наистина съм младичък.
Или просто се отдай на желанията си и си намери някой готин пич.
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар