Достигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ботлоооу затварям юли, счетоводство, всичко ври и кипи преди август - пусни море бе човек аз и без туй се чувствам като пиле препечено
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
е не си ли кат някоя от свиркаджийките в клипа, че само си мечтаеш?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Пак се заядохте, всъщност той се заяде с теб. А преди година и половина мислех, че ще си паснете...очаквах нещо от сорта на "Укротяване на опърничавата". Не познах, друга стана тя
Коментар
-
Имай си твоите виждания. Аз си имам моите. Не съвпадат. Отивам в съседната тема, че Ратко решава задачки, тука само циклим.
Коментар
-
Този уикенд гледах един български филм - "Шивачки" от 2007 г.
Филмът е много реалистичен и показва времената от преди 20 г. Подборът на актьорите също е много добър.
Момичетата от малките населени места като дойдат в СФ и са като разпасани и невидели. И могат да станат жертва на някой играч.
В един от кадрите келнерът в Халите казва на А. Блатечки: "Искам да разкарам тия две курвета от тук",
А той отвръща: "Те са с мен".
Интересното е, е хората вече не са толкова бедни и разполагат както никога до сега. И работа се намира доста по-лесно, сравнено с преди 20-25 г.
Коментар
-
Добре бе, добре. Дай друга тема да не циклим. Пътувам и убивам времето.
- 1 like
Коментар
-
Добре бе, добре. Дай друга тема да не циклим. Пътувам и убивам времето.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
На зло куче, зъл прът.Наричаш жените ,с които съм бил простовати,мен, че не съм предлагал нищо на жените. Е каква реакция очакваш?
Коментар
-
Айде Айде ти щото не ме обиждаш ама изобщо
- 1 like
Коментар
Коментар