Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Остави,че и аз съм с брада.По-скоро бръсна я,когато стане хептен дълга.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
експерт си
обаче мирко май не е много напоред с тия работи
и като нищо ще налети на някой модрен с брада
Коментар
-
експерт си
и като нищо ще налети на някой модрен с брада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз мога да ти кажа по какво ги познавам - с бради, ходят по фитнеси, качват провокативни снимки по бельо или почти без бельо, имат много приятели мъже. Лайкват мъже и изпращат сърца на мъже. Нямат приятелка и се държат провокативно.
Обаче има и фалшиви профили, които мамят и искат пари, ако някой много ги хареса. Изпращат голи снимки и клипове срещу пари.
И при жените също има фейк профили - украинки, вдовици, рускини, чужденки, които е очевидно, че са фалшиви профили. Ботове също има.
и като нищо ще налети на някой модрен с брадапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
мирко, като ст еприятели с евго в клюкарника
може ли да познаеш, кои от другите му приятели са от модерните
Обаче има и фалшиви профили, които мамят и искат пари, ако някой много ги хареса. Изпращат голи снимки и клипове срещу пари.
И при жените също има фейк профили - украинки, вдовици, рускини, чужденки, които е очевидно, че са фалшиви профили. Ботове също има.
Коментар
-
Може,ама такива са редки изключения. Повечето са интриганти ,на които не можеш да имаш доверие.Не случайно има два израза-курвенска работа и педерастка работа. Има и трети подобен ама е за един определен етнос, та ще ми изтрият коментара.
може ли да познаеш, кои от другите му приятели са от модернитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Може,ама такива са редки изключения. Повечето са интриганти ,на които не можеш да имаш доверие.Не случайно има два израза-курвенска работа и педерастка работа. Има и трети подобен ама е за един определен етнос, та ще ми изтрият коментара.
Иначе си прав,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Никога не е късно. Виж в нашата тема какъв купон тече …
Тука гейовете не само ги приемаме, а и се страраем да ги задомяваме. Прочее познавам гейове дето са по-мъже от разни там хетеро мухловци и като поведение и като характер.
Зависи от човека. Който е пич е пич. И обратното.
- 1 like
Коментар
-
Аз съм нямал много вземане даване с гейове, ама преди време пишех в два други форума. И там имаше такива. Много злобни и истерични са.Съчетават най-лошите мъжки и женски черти.Затова по-далеч от такива.
Никога не е късно. Виж в нашата тема какъв купон тече …
Тука гейовете не само ги приемаме, а и се страраем да ги задомяваме. Прочее познавам гейове дето са по-мъже от разни там хетеро мухловци и като поведение и като характер.
Зависи от човека. Който е пич е пич. И обратното.Last edited by Selena2024; 25.04.2024, 17:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има най-различни, вкл. и готини (тип мачо).
В квартала ми има един мъж, към 30 г, с модерна визия, с гол глезен, с модерна прическа отстрани остригано 0 номер, отгоре с коса, с модерни дрешки.
Виждал съм го да се прибира с мъж в градския транспорт. А една вечер с един пич си бяха взели храна и се прибираха у тях. И си помислих: "Тези се трескат",
Но най-вече си личи по походката, чупката в кръста, начина на говорене, меката китка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз съм нямал много вземане даване с гейове, ама преди време пишех в два други форума. И там имаше такива. Много злобни и истерични са.Съчетават най-лошите мъжки и женски черти.Затова по-далеч от такива.
В квартала ми има един мъж, към 30 г, с модерна визия, с гол глезен, с модерна прическа отстрани остригано 0 номер, отгоре с коса, с модерни дрешки.
Виждал съм го да се прибира с мъж в градския транспорт. А една вечер с един пич си бяха взели храна и се прибираха у тях. И си помислих: "Тези се трескат",
Но най-вече си личи по походката, чупката в кръста, начина на говорене, меката китка.
Коментар
Коментар