Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не знам точно какъв е проблема, но предполагам следното:
Той е работил 10г в чужбина и отношенията им са охладнели малко или много. Иначе е хубав мъж, висок, строен, има коса като от реклама за шампоан. А жената обича да не работи и да се шляе насам натам. Дори мен ме е канила у тях на гости, а в погледа й усетих някаква палавост,
Интересуваше се каква енергия има апартамента й преди те да го купят и кой е живял там.коса бил имал ... те баш плешивите ....
Абе ти биология учил ли си? Хидравликата, демек, кръвообращението и хормоните требе да се гледат ей, после чета други невежи как обясняват, че ваксинираните против короната заразявали ... Уджаст - биологията от 8ми до 10ти клас никаква я няма и то на ниво средно образование ... Уффффф
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хм. На криви панталони … шивачът им бил крив … Принципно всичко е възможно, но малко вероятно.
Той е работил 10г в чужбина и отношенията им са охладнели малко или много. Иначе е хубав мъж, висок, строен, има коса като от реклама за шампоан. А жената обича да не работи и да се шляе насам натам. Дори мен ме е канила у тях на гости, а в погледа й усетих някаква палавост,
Интересуваше се каква енергия има апартамента й преди те да го купят и кой е живял там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСеленче, на колко години си? Може и приблизително да кажеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Индийките не отговарят ли на обявите за сериозна връзка смешен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Селенче, на колко години си? Може и приблизително да кажеш..
Коментар
-
Легай, легай, ясно ни е, че те лекуват, ако не много често, то редовно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ша те лекувам с топъл праз
- 1 like
Коментар
-
Легай, че утре си на цвеклото с останалите анадолци.
Коментар
-
оф то ти верно че не знаеше чужди езици, да взема да ти преведа освен... или да не питам що коментираш подобен постинг?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хм. На криви панталони … шивачът им бил крив … Принципно всичко е възможно, но малко вероятно.
Коментар
-
оф то ти верно че не знаеше чужди езици, да взема да ти преведа освен... или да не питам що коментираш подобен постинг?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар