IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ми като не ламти какво мери виличката на Евго и сравнява с някакви апартаментчета на разни места? Какво го вълнува дали била 120-150К или не, освен ако примерно ги няма тия пари а му се иска?
    иска да я прилапа
    а на селенка е обещал да летува там извън сезона ако помага
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
      https://www.investor.bg/a/517-pazar-...ra#commentform
      С какво точно са дискриминирани педитата в България?Че не ги чукаме, когато поискат ли?Или не им се надупваме?Тяхната наглост няма граници.Преди време бях се регистрирал в сайт за запознанства като изрично бях написал, че търся запознанство с жени. Има такава опция да посочиш дали търсиш запознанства с жени, мъже или с двата пола.Но постоянно ми пишеха педита.Такива веднага ги блокирах и по едно време бяха над 50 блокираните.И всички все едно и също пишеха-да съм ги чукал и да ми го лапали.Егати и гнусняците.Ама уж били много интелигентни .Само хуйове им са в главите.
      тая статия ако не я е писала кондорка па те
      губела била пари, че не идвали европейски гееве да я мандръсат
      аман!
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Верно си е. В имотната тема само бил Гейтс не пише ама и това не е сигурно

В интерес на истината можем да обвиним Мико в разни работи, но не и в ламтеж по морски варосани резиденции
        Ми като не ламти какво мери виличката на Евго и сравнява с някакви апартаментчета на разни места? Какво го вълнува дали била 120-150К или не, освен ако примерно ги няма тия пари а му се иска?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

най-много милионери имаме в имотната тема
          и всички са под наем

бай мико не е споменавал нищо за милиони и имоти.
          Верно си е. В имотната тема само бил Гейтс не пише ама и това не е сигурно

В интерес на истината можем да обвиним Мико в разни работи, но не и в ламтеж по морски варосани резиденции

Коментар

• https://www.investor.bg/a/517-pazar-...ra#commentform
            С какво точно са дискриминирани педитата в България?Че не ги чукаме, когато поискат ли?Или не им се надупваме?Тяхната наглост няма граници.Преди време бях се регистрирал в сайт за запознанства като изрично бях написал, че търся запознанство с жени. Има такава опция да посочиш дали търсиш запознанства с жени, мъже или с двата пола.Но постоянно ми пишеха педита.Такива веднага ги блокирах и по едно време бяха над 50 блокираните.И всички все едно и също пишеха-да съм ги чукал и да ми го лапали.Егати и гнусняците.Ама уж били много интелигентни .Само хуйове им са в главите.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

има той дръжки. тука във форума такива като него всичките са милионери в британски паундове. Все едно не им знам номерата!
              най-много милионери имаме в имотната тема
              и всички са под наем

бай мико не е споменавал нищо за милиони и имоти.
              препоръка е

Коментар

Най-вероятно вече си има такава.
                има той дръжки. тука във форума такива като него всичките са милионери в британски паундове. Все едно не им знам номерата!
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

няма и затова се облизва по виличката на евго
                  Last edited by ratten; 14.06.2024, 18:07.
                  препоръка е

Коментар

Точно такава си нямам (наследствена, с варосани стени). Не съм имал роднини в УБО - с вили и "ведомствени" жилища, купени на безценица от данъците на "простолюдието"... , които сега се хвалят с "инвестиции" в НИ...

Нямам афинитет към "ваканции", закотвен на едно място за повече от 5-6 дни, но дори и за това време трябва да съм в движение. За мен най-добрата почивка и релакс са новите и непознати дестинации.

Много тъпо звучи реклама, която лансира вилни имоти, които можели да се отдават под наем..
                    Не стига, че вкарвам огромни пари за неизползваем имот целогодишно, но трябва още и да плащам за поддръжка и опазване, а и да плащам на някого, за да ми търси наематели и да "управлява" нещо, което е почти невъзможно да се запълни за повече от 2 3 месеца в годината... вЕрно, че с баданарката се "поддържа" лесно, а съседката ще хвърля едно око..., но няма да носи отговорност, разбира се. Тъпотия и ЗАГУБА НА ВРЕМЕ (И ПАРИ)!

Вила за "инвестиция", ли? От какъв зор? Това са си НЕОБОСНОВАНИ РАЗХОДИ - откъдето и да ги погледнеш.

Лично и неангажиращо мнение!

Коментар

е, бай мико, не сполучи да се сдобиеш с добре поддържана и с оправен двор вила на морето
                      на тънкана

Коментар

е, бай мико, не сполучи да се сдобиеш с добре поддържана и с оправен двор вила на морето
                        на тънкана

Бях отделил едни 200 К евро за вила на морето с варосани стени, ама исках да бъде от икономист по професия, който разбира от ценообразуване и пазарни цени.
                        Може да намеря нещо по-евтино, но все тая шпакловка...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Коментирам твои прогнозни цени. "Точно за нея" или за друга "вила" - все тая. Нито зная квадратурата, нито състоянието, в което се намира (беше споменал само "преди реновация"), нито зная качеството на обзавеждането...

Самият ти ни говориш (назад) за "освежаване на стени, което съпоставяш с реално извършена лично от теб операция ВАРОСВАНЕ". Варосването е скъпо струваща операция, която се извършва с инструмент, наречен в строителните кръгове - баданарка...

Има ли някаква глупост или неточност до тук, ве Евгич?

На база онова, което казваш за ДНЕШНИ ПАЗАРНИ ЦЕНИ НА МОРСКИ ИМОТИ - реших да ти помогна с две реални оферти (от Южното ни черноморие и от Гърция).

Цените на двете оферти са между 88 К и 130 К евро.

Твоята "офертна" цена за морски имот (реално притежаван от вас. наследниците, с КАЧЕСТВЕНО ВАРОСАНИ СТЕНИ! ) - е 120 - 150 К евро!

Коментираме сериозни цени, а не "глупости", казани на посоки.

Е, да, има гокяма вероятност някой от нас да приема несериозно участието си в нета. Това ще съм аз, вероятно, защото все още не съм се регистрирал в... Тиндър...
                          на тънкана
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Стига с тези глупости.

Ние няма да я продаваме точно нея.

Коментирам твои прогнозни цени. "Точно за нея" или за друга "вила" - все тая. Нито зная квадратурата, нито състоянието, в което се намира (беше споменал само "преди реновация"), нито зная качеството на обзавеждането...

Самият ти ни говориш (назад) за "освежаване на стени, което съпоставяш с реално извършена лично от теб операция ВАРОСВАНЕ". Варосването е скъпо струваща операция, която се извършва с инструмент, наречен в строителните кръгове - баданарка...

Има ли някаква глупост или неточност до тук, ве Евгич?

На база онова, което казваш за ДНЕШНИ ПАЗАРНИ ЦЕНИ НА МОРСКИ ИМОТИ - реших да ти помогна с две реални оферти (от Южното ни черноморие и от Гърция).

Цените на двете оферти са между 88 К и 130 К евро.

Твоята "офертна" цена за морски имот (реално притежаван от вас. наследниците, с КАЧЕСТВЕНО ВАРОСАНИ СТЕНИ! ) - е 120 - 150 К евро!

Коментираме сериозни цени, а не "глупости", казани на посоки.

Е, да, има гокяма вероятност някой от нас да приема несериозно участието си в нета. Това ще съм аз, вероятно, защото все още не съм се регистрирал в... Тиндър...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Двете възможности долу са доста далеч от цените, за които очакваш да намериш купувач за "вашата" вила.

Как мислиш, по твоя преценка (на топ икономист) ако тези, долу все още не са продадени, вашата вила ли ще намери купувач по-бързо, или долупоказаните?

А има стотици такива...

Все пак, икономистите сте оптимисти по условие. Само не каза какви средства СТЕ готови да хвърлите за реновация (над баданарката за 5 лева) и за бодигард?

https://www.alo.bg/dvustaen-apartame...morsko-9560361

Апартамент до плажа за продажба в Кавала, Северна Гърция https://www.hellas-estates.com/?p=40598

....
                              Стига с тези глупости.

Ние няма да я продаваме точно нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Наскоро се продаде вила сходна с нашата, с еднаква локация, за 120 000 евро.

Двете възможности долу са доста далеч от цените, за които очакваш да намериш купувач за "вашата" вила.

Как мислиш, по твоя преценка (на топ икономист) ако тези, долу все още не са продадени, вашата вила ли ще намери купувач по-бързо, или долупоказаните?

А има стотици такива...

Все пак, икономистите сте оптимисти по условие. Само не каза какви средства СТЕ готови да хвърлите за реновация (над баданарката за 5 лева) и за бодигард?

https://www.alo.bg/dvustaen-apartame...morsko-9560361

Апартамент до плажа за продажба в Кавала, Северна Гърция https://www.hellas-estates.com/?p=40598

....

Коментар

Working...
                                X