Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Изобщо не съм пасивен.
Миродес също се оглежда за нещо свежо на хоризонта от няколко години, но няма и не може да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Изобщо не съм пасивен.
Миродес също се оглежда за нещо свежо на хоризонта от няколко години, но няма и не може да стане.
Назландисваш се като престаряла госпожица на пазар за краставици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Има рационално зърно в тези разсъждения. Но не е в шестиците, а в активността.
Мъжът по дефиниция трябва да е активен, о̀правен и развъртян като вихър. Да не е заспал Дончо в кукуруза. Може и дребен да е, но активен.
Голямата грешка на Евго е пасивността.
Като се замисля принципно не понасям заспали хора и от двата пола.
Изобщо не съм пасивен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не ме предизвиквай, за да не проявя въображение и с това коте за аватар да те пратя при Евгич да ти погали котето.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Дончо може да е заспал в кукуруза след някакво диво, животинско укротяване на опърничавата, която лежи до него и ближе рани от спечената земя. Ако в зноен ден видиш, че кукурузът нервно полюшва класове, значи си в сцената на класика. Но не любопитствай особено, не навлизай навътре, за да не го събудиш Дончо - този кукурузен звяр, и тогава да започнат да скачат кочаните от стъблата и да се разбягват ужасени от гръмовен стон, повалящ всяка съпротива и неловко колебание.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Абе човече ти на къф вид трева си точно? Или си на нещо по-твърдо???
- 1 like
Коментар
-
Дончо може да е заспал в кукуруза след някакво диво, животинско укротяване на опърничавата, която лежи до него и ближе рани от спечената земя. Ако в зноен ден видиш, че кукурузът нервно полюшва класове, значи си в сцената на класика. Но не любопитствай особено, не навлизай навътре, за да не го събудиш Дончо - този кукурузен звяр, и тогава да започнат да скачат кочаните от стъблата и да се разбягват ужасени от гръмовен стон, повалящ всяка съпротива и неловко колебание.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има рационално зърно в тези разсъждения. Но не е в шестиците, а в активността.
Мъжът по дефиниция трябва да е активен, о̀правен и развъртян като вихър. Да не е заспал Дончо в кукуруза. Може е дребен да е, но активен.
Като се замисля принципно не понасям заспали хора и от двата пола.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Остарели са на куков ден.Жените изобщо не са се променили от времената на Казанова и Дон Жуан.А и откакто съществува човешкият вид Хомо сапиенс от 200 хиляди години. Жените харесват мъже, които са самоуверени, властни,забавни и които гледат на тях като сексуален обект. В западният свят масово се разпространява митът ,че жените основно харесват мъже с трите шестици-6 стъпки височина, над 180 см,с 6 плочки на корема и 6 цифрена годишна заплата. Това естествено са бонуси към атрактивността на мъжа,но не са основните. Ботата даде пример за един дребен циганин,който имал жена ,няколко любовници и свалял и сестрите в болницата.А пък най-големият сваляч,когато познавам, е доста грозен Ама е бил с над хиляда жени.И най-интересното е,че изобщо не се хвали с това и даже изобщо не подхваща темата при разговор.
Мъжът по дефиниция трябва да е активен, о̀правен и развъртян като вихър. Да не е заспал Дончо в кукуруза. Може и дребен да е, но активен.
Като се замисля принципно не понасям заспали хора и от двата пола.Last edited by Selena2024; 04.06.2024, 14:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Е с кво милионерите от акции подвеждат хората? Това е инвестиционен форум и разговорите за пари и как да ги изкараме са си в реда на нещата. Не на място е темата за евго и жените....
Понеже все обясняваш за твоята фин. култура я обясни ще е то фин. култура?
аз съм го разказвал преди, че работя от 1999 г., в началото без договор.
На 29 г си купих апартамент в СФ сам без помощ, оправил съм няколко изкофтени положения свързани с недвижими имоти (непродаваеми, в съсобственост с други хора, или с проблем при наследяването). Работя и допълнително. Освен това консултирам безплатно приятели и познати, намирал съм работа на един, друг завърши висше благодарение на съвета ми, една изкара 6 по счетоводство с моите лекиции и задачи, съветвал съм ги как да се справят с изплащането на ипотечен кредит и какво трябва да знаят и т.н. И съветите ми са по-полезни от тези на Кавръков.
Както казва един достоен професор, ролята на икономиста е да предпазва от това човек да бъде унищожен икономически. А той може да бъде сринат икономически от лоши финансови решения.
В момента си пиша в Тиндър с красива африканка,
Има една страхотна приказка на Балкантон, вие ще кажете коя е: "Всеки се харесва някому, господарке", Това е от нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
За една жена не е важно колко пари имаш а с колко си готов да се разделиш.И трябва да личи че имаш пари.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
селенка си има методика
недей да се пънеш много да не сложиш снимка с престилка и гумени ръкавици на аватарката
до 2 месеца
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тез теории остаряхаLast edited by Vergil1975; 04.06.2024, 09:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
За една жена не е важно колко пари имаш а с колко си готов да се разделиш.И трябва да личи че имаш пари.
Коментар
Коментар