IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пасивен си. Изброй ми присъствени мероприятия. Само висиш по долнопробни мрежи със съмнителна репутация.

Назландисваш се като престаряла госпожица на пазар за краставици.
    Ти искаш Евгич да бъде настоятелен като Дончо от кукуруза ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Изобщо не съм пасивен.

Миродес също се оглежда за нещо свежо на хоризонта от няколко години, но няма и не може да стане.
      Е, погали на keizer котето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Изобщо не съм пасивен.

Миродес също се оглежда за нещо свежо на хоризонта от няколко години, но няма и не може да стане.
        Пасивен си. Изброй ми присъствени мероприятия. Само висиш по долнопробни мрежи със съмнителна репутация.

Назландисваш се като престаряла госпожица на пазар за краставици.

Коментар

Има рационално зърно в тези разсъждения. Но не е в шестиците, а в активността.

Мъжът по дефиниция трябва да е активен, о̀правен и развъртян като вихър. Да не е заспал Дончо в кукуруза. Може и дребен да е, но активен.

Голямата грешка на Евго е пасивността.

Като се замисля принципно не понасям заспали хора и от двата пола.

Изобщо не съм пасивен.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не ме предизвиквай, за да не проявя въображение и с това коте за аватар да те пратя при Евгич да ти погали котето.
            Накара ме да се засмея
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Дончо може да е заспал в кукуруза след някакво диво, животинско укротяване на опърничавата, която лежи до него и ближе рани от спечената земя. Ако в зноен ден видиш, че кукурузът нервно полюшва класове, значи си в сцената на класика. Но не любопитствай особено, не навлизай навътре, за да не го събудиш Дончо - този кукурузен звяр, и тогава да започнат да скачат кочаните от стъблата и да се разбягват ужасени от гръмовен стон, повалящ всяка съпротива и неловко колебание.
              Твоят Дончо може и да кара кочаните да се извиват като в импресия на Салвадор Дали. Виж моят Дончо просто си дреме както винаги е дремал, забравен нейде в дремлив сън сити.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Абе човече ти на къф вид трева си точно? Или си на нещо по-твърдо???
                Не ме предизвиквай, за да не проявя въображение и с това коте за аватар да те пратя при Евгич да ти погали котето.

Коментар

Дончо може да е заспал в кукуруза след някакво диво, животинско укротяване на опърничавата, която лежи до него и ближе рани от спечената земя. Ако в зноен ден видиш, че кукурузът нервно полюшва класове, значи си в сцената на класика. Но не любопитствай особено, не навлизай навътре, за да не го събудиш Дончо - този кукурузен звяр, и тогава да започнат да скачат кочаните от стъблата и да се разбягват ужасени от гръмовен стон, повалящ всяка съпротива и неловко колебание.
                  Абе човече ти на къф вид трева си точно? Или си на нещо по-твърдо???
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Мъжът по дефиниция трябва да е активен, о̀правен и развъртян като вихър. Да не е заспал Дончо в кукуруза. Може е дребен да е, но активен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Остарели са на куков ден.Жените изобщо не са се променили от времената на Казанова и Дон Жуан.А и откакто съществува човешкият вид Хомо сапиенс от 200 хиляди години. Жените харесват мъже, които са самоуверени, властни,забавни и които гледат на тях като сексуален обект. В западният свят масово се разпространява митът ,че жените основно харесват мъже с трите шестици-6 стъпки височина, над 180 см,с 6 плочки на корема и 6 цифрена годишна заплата. Това естествено са бонуси към атрактивността на мъжа,но не са основните. Ботата даде пример за един дребен циганин,който имал жена ,няколко любовници и свалял и сестрите в болницата.А пък най-големият сваляч,когато познавам, е доста грозен Ама е бил с над хиляда жени.И най-интересното е,че изобщо не се хвали с това и даже изобщо не подхваща темата при разговор.

Мъжът по дефиниция трябва да е активен, о̀правен и развъртян като вихър. Да не е заспал Дончо в кукуруза. Може и дребен да е, но активен.

Last edited by Selena2024; 04.06.2024, 14:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е с кво милионерите от акции подвеждат хората? Това е инвестиционен форум и разговорите за пари и как да ги изкараме са си в реда на нещата. Не на място е темата за евго и жените....

Понеже все обясняваш за твоята фин. култура я обясни ще е то фин. култура?
                        Добро утро,

аз съм го разказвал преди, че работя от 1999 г., в началото без договор.

На 29 г си купих апартамент в СФ сам без помощ, оправил съм няколко изкофтени положения свързани с недвижими имоти (непродаваеми, в съсобственост с други хора, или с проблем при наследяването). Работя и допълнително. Освен това консултирам безплатно приятели и познати, намирал съм работа на един, друг завърши висше благодарение на съвета ми, една изкара 6 по счетоводство с моите лекиции и задачи, съветвал съм ги как да се справят с изплащането на ипотечен кредит и какво трябва да знаят и т.н. И съветите ми са по-полезни от тези на Кавръков.

Както казва един достоен професор, ролята на икономиста е да предпазва от това човек да бъде унищожен икономически. А той може да бъде сринат икономически от лоши финансови решения.

В момента си пиша в Тиндър с красива африканка,

Има една страхотна приказка на Балкантон, вие ще кажете коя е: "Всеки се харесва някому, господарке", Това е от нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За една жена не е важно колко пари имаш а с колко си готов да се разделиш.И трябва да личи че имаш пари.
                          ти на студентките с колко им намекваш, че си готов да се разделиш
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

селенка си има методика
                            недей да се пънеш много да не сложиш снимка с престилка и гумени ръкавици на аватарката
                            до 2 месеца
                            Ако методиката включва събуждане сутрин и приспиване вечер с духова музика и ако е майсторка бих се прежалил веднъж годишно да стотвя нещо.

Коментар

Тез теории остаряха
                              Остарели са на куков ден.Жените изобщо не са се променили от времената на Казанова и Дон Жуан.А и откакто съществува човешкият вид Хомо сапиенс от 200 хиляди години. Жените харесват мъже, които са самоуверени, властни,забавни и които гледат на тях като сексуален обект. В западният свят масово се разпространява митът ,че жените основно харесват мъже с трите шестици-6 стъпки височина, над 180 см,с 6 плочки на корема и 6 цифрена годишна заплата. Това естествено са бонуси към атрактивността на мъжа,но не са основните. Ботата даде пример за един дребен циганин,който имал жена ,няколко любовници и свалял и сестрите в болницата.А пък най-големият сваляч,когато познавам, е доста грозен Ама е бил с над хиляда жени.И най-интересното е,че изобщо не се хвали с това и даже изобщо не подхваща темата при разговор.
                              Last edited by Vergil1975; 04.06.2024, 09:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За една жена не е важно колко пари имаш а с колко си готов да се разделиш.И трябва да личи че имаш пари.
                                Упорито му го повтаряй белким нещо влезе.

Коментар

Working...
                                X