IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Тогава трябва да си наясно, че:
    1. За да изчислиш някаква вероятност са необходими безкраен брой наблюдения или най-малкото хиляди наблюдения, а не едно единствено
    2. Следователно трябва поне 1000 пъти да намериш пари на улицата, и след това да проанализираш всички предхождащи ги събития - къде си бил, какво си правил, колко пъти си пръднал или си се оригнал и т.н. Тоест да се опиташ да откриеш причинно-следствената връзка.
    3. Това, че има Висш разум, е най-малко вероятната причина, но въпреки това ти си решил, че тя е отговора на въпроса.
    Ще ни разкажеш ли за твоите финансови успехи от 90-те години и началото на милениума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Кандидатствал съм с математика и имах високи оценки - 5 в СУ и 5:93 в УНСС.
      Тогава трябва да си наясно, че:
      1. За да изчислиш някаква вероятност са необходими безкраен брой наблюдения или най-малкото хиляди наблюдения, а не едно единствено
      2. Следователно трябва поне 1000 пъти да намериш пари на улицата, и след това да проанализираш всички предхождащи ги събития - къде си бил, какво си правил, колко пъти си пръднал или си се оригнал и т.н. Тоест да се опиташ да откриеш причинно-следствената връзка.
      3. Това, че има Висш разум, е най-малко вероятната причина, но въпреки това ти си решил, че тя е отговора на въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Това е единичен случай, който нищо не говори от гледна точка на Теорията на вероятностите ....
        Математически невежите обаче започват да вярват във всякакви простотии на базата на такива единични наблюдения.

Изводът от този случай не е че има висш разум, а че си скаран с математиката, с логиката и с причинно-следствените връзки ...

Със същия успех можеше да напишеш "Таксито, което ме вози, беше жълто. Следователно жълтия цвят носи щастие". Или например "Докато се навеждах да боядисвам, без да искам пръднах. Изводът е да пърдите колкото се може повече, и така ще намирате пари по улицата".
        Кандидатствал съм с математика и имах високи оценки - 5 в СУ и 5:93 в УНСС.

Коментар

И аз смятам, че има Висш разум, който ни ръководи. Убедил съм се в това, защото видях как в продължение на много години хора, които са правили лошо ​​​​​или са говорили лошо, накрая ги стига възмездието. Примери няколко.

Преди 2 г ходих и почистих гроба на вуйчо ми, починал при нещастен случай през 1982 г. и боядисах оградата на гроба му. Малко след това на 2 пъти си намирах пари в София - 120 лв и 180 лв. Мисля, че няма нужда от коментар.

Много си самокритичен днес, Евго. Ти си човек, който ПОСТОЯННО говориш лошо за баща си и дядо си!

Надявам се твоите "няколко примера" да не сработят за "младеж" като теб "накрая", поне в следващите 100 години (накрая) - да не те "стига възмездието".

Споко - твоите "няколко примера" не са приложими към самия теб - уникален случай във Вселената и по тая причина - оставаш вечно тук, вечно "млад"..., но как все пак да открием в твоя случай връзката с... квантовата механика и Висшият разум?

Коментар

И аз смятам, че има Висш разум, който ни ръководи. Убедил съм се в това, защото видях как в продължение на много години хора, които са правили лошо или са говорили лошо, накрая ги стига възмездието. Примери няколко.

Преди 2 г ходих и почистих гроба на вуйчо ми, починал при нещастен случай през 1982 г. и боядисах оградата на гроба му. Малко след това на 2 пъти си намирах пари в София - 120 лв и 180 лв. Мисля, че няма нужда от коментар.
            Това е единичен случай, който нищо не говори от гледна точка на Теорията на вероятностите ....
            Математически невежите обаче започват да вярват във всякакви простотии на базата на такива единични наблюдения.

Изводът от този случай не е че има висш разум, а че си скаран с математиката, с логиката и с причинно-следствените връзки ...

Със същия успех можеше да напишеш "Таксито, което ме вози, беше жълто. Следователно жълтия цвят носи щастие". Или например "Докато се навеждах да боядисвам, без да искам пръднах. Изводът е да пърдите колкото се може повече, и така ще намирате пари по улицата".

ПП: Ако наистина имаш проблеми с мисленето, това донякъде обяснява и проблемите ти с жените. Вземаш грешни решения на базата на недостигаща или липсваща информация. Имаш развинтено въображение и го вземаш за чиста монета.
            Last edited by Mateev; 21.10.2024, 11:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Естествено, че има. Ти мислиш, че Вселената е сбирюток от камъни, формирани в купове и галактики ли? Има си подредба, чийто алгоритъм е неясен за нас. Това е висшият разум. Натъкнахме се на квантовата физика и още не можем да я обясним, а само я ползваме. Това не ти ли се струва, че е от по-висш порядък от възможностите ни да обясним света? Знам, че си в четвърта възраст и тези неща са ти трудни, но поне не се прави на засегнат по линия на интелекта. Ако човек има своите граници на възприятия, не е лошо да си ги очертае, а не да си мисли, че е велик умник - това не помага по никакъв начин. Ти си вещ по всички въпроси, но си точно никъде, по който и да е от тях. Невронните ти вериги отдавна са обрасли с влажен мъх и мирис на дървесни гъби. Леко, леко, дивата растителност те превзема.
              И аз смятам, че има Висш разум, който ни ръководи. Убедил съм се в това, защото видях как в продължение на много години хора, които са правили лошо или са говорили лошо, накрая ги стига възмездието. Примери няколко.

Коментар

• Ама те всички жени еднакви! Какво толкова има да им избираме?

Коментар

• По добре се върнете на темата за жените. Какво мисли по тоя въпрос джи пи ти - то, сега Барби ще ни информира след малко.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Естествено, че има. Ти мислиш, че Вселената е сбирюток от камъни, формирани в купове и галактики ли? Има си подредба, чийто алгоритъм е неясен за нас. Това е висшият разум. Натъкнахме се на квантовата физика и още не можем да я обясним, а само я ползваме. Това не ти ли се струва, че е от по-висш порядък от възможностите ни да обясним света? Знам, че си в четвърта възраст и тези неща са ти трудни, но поне не се прави на засегнат по линия на интелекта. Ако човек има своите граници на възприятия, не е лошо да си ги очертае, а не да си мисли, че е велик умник - това не помага по никакъв начин. Ти си вещ по всички въпроси, но си точно никъде, по който и да е от тях. Невронните ти вериги отдавна са обрасли с влажен мъх и мирис на дървесни гъби. Леко, леко, дивата растителност те превзема.
                    ++++10000x1010

Тук няма как да не сложа лайк.

Но за в бъдеще избягвай да задаваш толкова сериозни въпроси, че барбарончо натоварва чатгпт-то и хиляди хора по света страдат от това.

Коментар

В Пазарджик всичко е обяснено на стената на смесения магазин. Няма тайна, която да не е разгадана между рафтовете, осеяни с вафли Мура и гранясал чипс.
                      Тоя магазин съм го пропуснал.

Явно съм минал само през хомогенния магазин!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Тя може да е проследена, ама не е обяснена! еле па на човека !
                        В Пазарджик всичко е обяснено на стената на смесения магазин. Няма тайна, която да не е разгадана между рафтовете, осеяни с вафли Мура и гранясал чипс.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Започна да става интересно

Аз сигурно не съм интелигентен човек
                          и затова не разбирам какъв е произхода на този "висш разум"

Сигурно ти си "интелигентен човек" и този "висш разум" произлиза
                          от твоята "интелигентна мисъл", че има "висш разум" ?

П.П. Ние неинтелигентните от няколко милиона години се опитваме да разберем законите на Вселената, и ще продължим още безброй милиони години с нашите опити. Висшият разум има ли нещо общо с тези закони ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Няма такова нещо.Цялата еволюция на живите същества е проследена. Както и произхода на човека. Понякога нещата зависят и от случайността.Имало е поне 7 големи измирания,благодарение на които сегашните живи същества, в частност и човека са успели да съществуват изобщо.
                            проследена друг път. Ние не знаем 18 век какво е станало та преди 18 хилядолетия, да не говорим за преди това

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Няма такова нещо.Цялата еволюция на живите същества е проследена. Както и произхода на човека. Понякога нещата зависят и от случайността.Имало е поне 7 големи измирания,благодарение на които сегашните живи същества, в частност и човека са успели да съществуват изобщо.
                              Тя може да е проследена, ама не е обяснена! еле па на човека !

Коментар

Казвам, че има висш разум, а не че той ни управлява. Нали си интелигентен човек, не разбираш ли простото написано? Понеже има висш разум, то и ние сме участници в този спектакъл на проявление на последиците от проявата на този висш разум. Каквито са артистите в наше лице, такъв е и театърът, който играем - войни, болести, мизерия. Театърът е от нас, а сцената е от висшия разум. Не знам дали схващаш тази метафора, може би ти се струва като трамвай в Пазарджик.

Коментар

Working...
                                X