IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е с кво милионерите от акции подвеждат хората? Това е инвестиционен форум и разговорите за пари и как да ги изкараме са си в реда на нещата. Не на място е темата за евго и жените....

Понеже все обясняваш за твоята фин. култура я обясни ще е то фин. култура?
    Добро утро,

аз съм го разказвал преди, че работя от 1999 г., в началото без договор.

На 29 г си купих апартамент в СФ сам без помощ, оправил съм няколко изкофтени положения свързани с недвижими имоти (непродаваеми, в съсобственост с други хора, или с проблем при наследяването). Работя и допълнително. Освен това консултирам безплатно приятели и познати, намирал съм работа на един, друг завърши висше благодарение на съвета ми, една изкара 6 по счетоводство с моите лекиции и задачи, съветвал съм ги как да се справят с изплащането на ипотечен кредит и какво трябва да знаят и т.н. И съветите ми са по-полезни от тези на Кавръков.

Както казва един достоен професор, ролята на икономиста е да предпазва от това човек да бъде унищожен икономически. А той може да бъде сринат икономически от лоши финансови решения.

В момента си пиша в Тиндър с красива африканка,

Има една страхотна приказка на Балкантон, вие ще кажете коя е: "Всеки се харесва някому, господарке", Това е от нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За една жена не е важно колко пари имаш а с колко си готов да се разделиш.И трябва да личи че имаш пари.
      ти на студентките с колко им намекваш, че си готов да се разделиш
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

селенка си има методика
        недей да се пънеш много да не сложиш снимка с престилка и гумени ръкавици на аватарката
        до 2 месеца
        Ако методиката включва събуждане сутрин и приспиване вечер с духова музика и ако е майсторка бих се прежалил веднъж годишно да стотвя нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тез теории остаряха
          Остарели са на куков ден.Жените изобщо не са се променили от времената на Казанова и Дон Жуан.А и откакто съществува човешкият вид Хомо сапиенс от 200 хиляди години. Жените харесват мъже, които са самоуверени, властни,забавни и които гледат на тях като сексуален обект. В западният свят масово се разпространява митът ,че жените основно харесват мъже с трите шестици-6 стъпки височина, над 180 см,с 6 плочки на корема и 6 цифрена годишна заплата. Това естествено са бонуси към атрактивността на мъжа,но не са основните. Ботата даде пример за един дребен циганин,който имал жена ,няколко любовници и свалял и сестрите в болницата.А пък най-големият сваляч,когато познавам, е доста грозен Ама е бил с над хиляда жени.И най-интересното е,че изобщо не се хвали с това и даже изобщо не подхваща темата при разговор.
          Last edited by Vergil1975; 04.06.2024, 09:19.

Коментар

За една жена не е важно колко пари имаш а с колко си готов да се разделиш.И трябва да личи че имаш пари.
            Упорито му го повтаряй белким нещо влезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тез теории остаряха
              Как ще са остарели. Любовта идва като мълния - внезапно удря и изгаря лошо. По лекичките удрят като 220в ток.
              Секса няма общо с любовта - туй си е ЗАНАЯТ
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тук във форума има доста милионери от акции и подвеждат хората.

Имам пари, които сам съм изкарал и не съм притеснен,
                Last edited by nradev1111; 04.06.2024, 07:47.

Коментар

Уж си заможен а девойките не кълват.Аз съм сиромах и пред вратата е опашка

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                    И ква стана тя, свалката се оказа сблъсък на енергийно ниво? - Няма милост към pick-up теориите, ейй.
                    Не ми отговори на въпроса от вчера?

Коментар

Е с кво милионерите от акции подвеждат хората? Това е инвестиционен форум и разговорите за пари и как да ги изкараме са си в реда на нещата. Не на място е темата за евго и жените....

Понеже все обясняваш за твоята фин. култура я обясни ще е то фин. култура?

Коментар

Oт акции не разбирал ,ама имал финасова култура.Ами тя твотя култура е колкото да дадеш имот под наем.По тая логика маса баби рентиерки са с висока финасова култура.И не разбрах онлайн продажбите кво общо имат с финансите

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Напротив, много ми е добра, просто не се интересувам от акции, облигации и крипто. Това, че не съм решил някаква задача в момента нищо не значи (макар че ти отговорих вярно).

През последните 10 г съм печелил 2 конкурса от ЕС и от там успях да се стабилизирам финансово. Освен това,се интересувам от НИ, онлайн продажби, ИТ, ИИ и още няколко неща, имам и доста добра правна подготовка,

Приеха ме в СУ с висок успех от приемните изпити и го завърших с отличие. Доколкото помня второто ти висше си го завършил на стари години в УНСС, където е по-лесно.
                          Oт акции не разбирал ,ама имал финансова култура.Ами тя твотя култура е колкото да дадеш имот под наем.По тая логика маса баби рентиерки са с висока финасова култура.И не разбрах онлайн продажбите кво общо имат с финансите
                          Last edited by nradev1111; 03.06.2024, 23:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                            И ква стана тя, свалката се оказа сблъсък на енергийно ниво? - Няма милост към pick-up теориите, ейй.
                            Тез теории остаряха

Коментар

• И ква стана тя, свалката се оказа сблъсък на енергийно ниво? - Няма милост към pick-up теориите, ейй.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Евала, Пинокио...!
                                Видиш далеч от носа си....
                                Жените наистина имат 6- чувство за този тип мъже.
                                Разхождаме се по парижките улици и една моя близка ми споделя - Тоя е гей, тоз за нищо не става, това чудо харесва само се себе си....
                                Аз само си помислих, че тази убавица ще си остане стара мома.....
                                за теб нищо ли не каза
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X