Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеПесен на песните, от Соломона, гл.7, стихове: 1,2,3,4,7,8: "Твоите закръглени бедра са подобни на огърлица; плътта ти е като обла чаша; коремът ти е като житен купен, ограден с кринове; двете ти гърди са като две сърнета близначета; шията ти е като стълб от слонова кост; това твое тяло прилича на палма, и гърдите ти на гроздове; рекох: “Ще се възкача на палмата, ще хвана клончетата й.”
Някак недовършено остава... Нищо не е писал за това, каква ще е съдбата на сърнетата-близначета..., т.е. - на "гроздовете"? ))
Коментар
-
Песен на песните, от Соломона, гл.7, стихове: 1,2,3,4,7,8: "Твоите закръглени бедра са подобни на огърлица; плътта ти е като обла чаша; коремът ти е като житен купен, ограден с кринове; двете ти гърди са като две сърнета близначета; шията ти е като стълб от слонова кост; това твое тяло прилича на палма, и гърдите ти на гроздове; рекох: “Ще се възкача на палмата, ще хвана клончетата й.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Интересно !
В името ми има и съгласие и покана
Какво ли би ми обяснил героят ?
Идвам
Имам афинитет към мимитата(сега на миеко им викат МЕМЕта) - мария, мирослава, мариела, мариета, майя (от мария ама понеже имали в рода човек дето не можел да казва Р и затова без него)
Фен съм и на руските - даша, лена, лада. опс щях да забравя руската мария - маша.
За разнообразие и други незнайни героини. Да ме прощават но не мога да помня толковаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеЧак пък приятна и мила, за начало ... докато не си покаже рогата. Неизмазаната тухла зад нея я издава.
Сега вече може би на пазара за мъже се котират такива, дето си седят вкъщи и печелят пари. Проблема е, че си седят... вкъщи и няма как да ги срещнат търсещите. Питате ли се колко им е трудно на жените в тези времена? Едни сайтове с с играчки им е останало за нощите, ама пак не е същото, няма на кой да направят номера, на кой да се цупят или усмихнат.
Няма да оспорвам мнението ти. Вероятно е да си прав!
Само тук - с "неизмазаната тухла" ще кажа, че в Белгия много залагат на фугираното зидане. Иззиждат втора стена, пред носещата, която се фугира..., но съм съгласен с теб, че тук фугирането е изпълнено не съвсем качествено /през куп - за грош/...
Изобщо не твърдя, че дамата е белгийка...
Много грешиш за "сайтовете с играчки" нощно време - но и тук имаш право на мнение. Сложно е да се "помогне" в тънката част, но и тук хората имат основанията си - очевидно ОПИТЪТ СИ КАЗВА ДУМАТА!
Очевидно скоро ще се оформи мнението на съсловието в темата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunterДамата /Да-мата/ изглежда много приятна и мила. Съдейки по някои дребни детайли от снимката предполагам, че е брокер на имоти. Предполагам, че е не само приятна и мила но и решителна. Предполагам, че след сложна схема чрез теб е искала да да стигне точно до Евго. Предполагам, че няма да го чака да се натутка. Ще го вкара в пътя.
Сега вече може би на пазара за мъже се котират такива, дето си седят вкъщи и печелят пари. Проблема е, че си седят... вкъщи и няма как да ги срещнат търсещите. Питате ли се колко им е трудно на жените в тези времена? Едни сайтове с с играчки им е останало за нощите, ама пак не е същото, няма на кой да направят номера, на кой да се цупят или усмихнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеНяма да е лека тая нощ...има още луиски за изпиване, а то ми влияе на лирическото или психическото отклонение. Случайно или не, точно това от снимката с крачетата, която постна
Та лирическия герой - бай Стамат - брадат и с атрибут космат, се лутал посреднощ на Витоша в търсене на покемони. Внезапно пред него се появила заблудена русокоса девойка, облечена в ефирна рокличка, явно привлечена от светлината на жисиема. Бай Стамат първоначално се сепнал, но след като видял палавите крачета, обути в напълно неподходящите червени обувки с 10см. ток, бързо схванал накъде отиват нещата:
-Здравей момиче. Как се казваш?
-...
-Не искаш да говориш? Ела да отидем на скалата, от там се открива чудесна гледка.
-Да...да...да - прошепна тя.
-Виж, колко е красиво - цяла София се вижда, и луната е красива като твоите очи.
-Да...да..да - продължи да повтаря тя.
Бай Стамат, окрилен от ентусиазма на девойката, бързо се възползвал от ситуацията - награбил девойката. След 20 секунден секс, я попитал:
-Хареса ли ти? Искаш ли още?
-Да....да...да... - отговорила пак тя.
Той изпълнил пълната програма, която подхожда на тази тема (всякакви видове пози, дупки и -джобове). Девойката обаче продължавала да иска още и още. Бай Стамат не издържал и след 8-мия тек, решил да я зареже и отново тръгнал да гони покемони.
Девойката, стресната от внезапното изчезване на бай Стамат, извикала:
-...ниела!
-...ела, ...ела, ...ела... - отговори ехото.
…
От тогава има ограда, заграждаща пътя до скалата на лифт-станцията на Копитото.
Добре , че се намерили човечни хора , да обезопасят с ограда лобното място . В последствие .
Приятен ден !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеа с обяснението им , от лирическият герой .
Та лирическия герой - бай Стамат - брадат и с атрибут космат, се лутал посреднощ на Витоша в търсене на покемони. Внезапно пред него се появила заблудена русокоса девойка, облечена в ефирна рокличка, явно привлечена от светлината на жисиема. Бай Стамат първоначално се сепнал, но след като видял палавите крачета, обути в напълно неподходящите червени обувки с 10см. ток, бързо схванал накъде отиват нещата:
-Здравей момиче. Как се казваш?
-...
-Не искаш да говориш? Ела да отидем на скалата, от там се открива чудесна гледка.
-Да...да...да - прошепна тя.
-Виж, колко е красиво - цяла София се вижда, и луната е красива като твоите очи.
-Да...да..да - продължи да повтаря тя.
Бай Стамат, окрилен от ентусиазма на девойката, бързо се възползвал от ситуацията - награбил девойката. След 20 секунден секс, я попитал:
-Хареса ли ти? Искаш ли още?
-Да....да...да... - отговорила пак тя.
Той изпълнил пълната програма, която подхожда на тази тема (всякакви видове пози, дупки и -джобове). Девойката обаче продължавала да иска още и още. Бай Стамат не издържал и след 8-мия тек, решил да я зареже и отново тръгнал да гони покемони.
Девойката, стресната от внезапното изчезване на бай Стамат, извикала:
-...ниела!
-...ела, ...ела, ...ела... - отговори ехото.
…
От тогава има ограда, заграждаща пътя до скалата на лифт-станцията на Копитото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеТе за това ни гонеха от час, като ни сбарваха да пиехме в Шошо-то . За това и повечето станахме общаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Досаждате с тия крачета вече и нищо не разбирате от женска красота. От разбирачи , аз какво знам, разбирач №1- ит гр. Сливница, жената трябва да е с дебел глезен за да може да се разчита на нея да копа градината. Разбирач №2 от трънския край- добрия майстор на голям тезгях работи /разбирай голямо дупе/. Всичките полуидиоти, дето се прехласвате по жени с тесни дупета и големи гърди, знайте, че в природата са голяма рядкост, срещат се сред златотърсачките, после да не си мислите, че не съм ви предупредил, тези правят от милиардеите, милионери и от милионерите хилиярдери. За инвеститори е срамота да се връзвате на този разпространен вариант
Не се заяждам . Любопитствам Лека и на теб !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЗа един виден възпитаник на НПМГ е голям срам , да не може да прочете правилно условието на задачата , щото веднага идва грешното решение .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеЕее*аси яката тема съм изпуснал...то верно скука в тоя форум, ама като не вървят сериозни теми, ще караме по нагона
Аз като виден математик, повреден от НПМГ (нали знаете - влизаш едностранно развит, за да излезеш многостранно развит, но излизаш странно развит), ще ви кажа най-хубавото качество на жените - дори Лайбниц го е нарисувал - женските крачета - градските легенди са, че символа за интеграл, е всъщност перфектната форма на женския крак В последствие малко поизменен, за да не ревнуват грозните. В този смисъл съм 100% с бай Стамен железаря...оп. тракториста. Само да са с фино глезенче, че иначе ЕГН-то ги прави сумистки (това от класовете по биология).
И за да не ви е скучно:
Слуховете са, че това е Пеньо Пенев, ама май не е... оставям ви да гугълвате.
п.п Лелчее, залагам на Даниела - каква е наградата ако съм уцелил? Това, заедно с Цветелина, Росица и Десислава са ми имената, които събуждат най-еротичните ми спомени от живота. Не мисля, че съм в състояние да откажа на жена с такова име
Никаква !
Задачата не беше свързана с гадаене на звуци , а с обяснението им , от лирическият герой .
За един виден възпитаник на НПМГ е голям срам , да не може да прочете правилно условието на задачата , щото веднага идва грешното решение . Виж , за един общак , нямаше да е така .
Лека нощ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеЕее*аси яката тема съм изпуснал...то верно скука в тоя форум, ама като не вървят сериозни теми, ще караме по нагона
Аз като виден математик, повреден от НПМГ (нали знаете - влизаш едностранно развит, за да излезеш многостранно развит, но излизаш странно развит), ще ви кажа най-хубавото качество на жените - дори Лайбниц го е нарисувал - женските крачета - градските легенди са, че символа за интеграл, е всъщност перфектната форма на женския крак В последствие малко поизменен, за да не ревнуват грозните. В този смисъл съм 100% с бай Стамен железаря...оп. тракториста. Само да са с фино глезенче, че иначе ЕГН-то ги прави сумистки (това от класовете по биология).
И за да не ви е скучно:
Слуховете са, че това е Пеньо Пенев, ама май не е... оставям ви да гугълвате.
п.п Лелчее, залагам на Даниела - каква е наградата ако съм уцелил? Това, заедно с Цветелина, Росица и Десислава са ми имената, които събуждат най-еротичните ми спомени от живота. Не мисля, че съм в състояние да откажа на жена с такова име
- 3 Харесвания
Коментар
-
Еее*аси яката тема съм изпуснал...то верно скука в тоя форум, ама като не вървят сериозни теми, ще караме по нагона
И за да не ви е скучно:
С морала да започнем братя,
морала туй си е морал
но всеки плод е на е....а
бащата майка му е…..л
- 1 like
Коментар
Коментар