Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Освен това, според мене еманципацията няма много общо с този "феномен".
Ние Gen Х-ърите, и жени и мъже, сатистически се женим по-малко от бейби бумърите. Но милениълтите пък обърнаха тенденцията и статистически се задомяват по-рано и повече като процент.
А все пак миленълс са по-напред с емнаципацията.
И още. Май няма такава връзка, че най-успешните жени са сами. Май повечето са женени.
Така че според мене мнението на Ретро по този въпрос не е базирано на фактите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Имаше един страшен пич, в една от преките на Т.Александров, който ги правеше като нови. Но това беше в гладните години, когато там беше дупката на метрото... съживи ми ги, след като усилвателя изправи тока през тях Изкараха 10+ години, но реших че е време да вляза в 21-ви век.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Само исках да предупредя госпожицата, да не прави други големи грешки. А ти трябваше веднага да стоплиш, че не е от твоята категория, вместо да й вкарваш оферти за парка и после да се извърташ, като шугава овца. И вместо да я плашиш с годините, първо си виж твойте. Госпожицата е млада и печели повече от теб, Не кисне денонощно в имотите, да се прави на разбирач и да плаши хората с хиляди мнения и безсмислени линкове копи-пейст. Ходи на работа , може да си позволи самостоятелно съществуване, спортува, готви и т.н. Годините й са баш идеални за дом семейство и деца тризнаци. А ти какво правиш по цял ден, Не се кахъри толкова за нейните години, а се виж докъде си го докарал със стисномарството и как си го закъсал в споделения панеляк. Затова - първо в парка, да не стават излагации ако види панеляка.
Така че с пари не може да бъде впечатлена
Много правилно и предлага разходка в парка, някоя мила дума да и каже, да и подари цвете.
Коментар
-
А, не казвам, че не е възможно... Но ти и сам поставяш условия - стегнат, интелигентен и с пари
Просто за един мъж, който започва да се вчичкавява в днешно време е доста трудно да забие привлекателна 25-годишна жена
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм на 40 г и нямам корем, а съм висок и стегнат.
На 40 г. един образован мъж има пари и може да си позволи да бъде с жени, когато си поиска.
Друг е въпросът за българската действителност, както сме писали тук, българката е хитра и меркантилна, отделно тези над 35г са и с комплекс на стара мома, трудно допускат и чакат принца.
Също така, имаме и подмяна на ценностите, много жени нямат морал и са готови да приемат някой оръфляк от Интернет или от улицата в семейната спалня, докато мъжът го няма.
Това е тъжната истина, драги колеги !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Много е читава даже.
Моите съвсем се разпърцаха, та се чудя, дали да ги кърпя ...или директно при Асан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Подскажи му да действа, а не да брои облаците и да се оплаква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега,не съм от мъжете които си купуват,отношение,така като гледам ти си от масовката,щом извърташ всичко през финансовата част.Не познавам жената,може и да се бъркам за нея.Тя си знае най-добре,кое как,защо и така нататък.Факт е обаче,че повечето жени,които искат дом,семейство,деца,не чакат,и до около 30,те си години,имат и деца,и мъж,сега дали са разведени,или не е друг въпрос,но жена ,която има стремеж,да има деца,не чака,а действа.Това е.Ако нещо съм я засегнал да ме прощава.Last edited by mecka_stryvnica; 18.05.2020, 14:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеСтава ми лошо, като гледам какво е преживяла колоната
Моите съвсем се разпърцаха, та се чудя, дали да ги кърпя ...или директно при Асан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега,не съм от мъжете които си купуват,отношение,така като гледам ти си от масовката,щом извърташ всичко през финансовата част.Не познавам жената,може и да се бъркам за нея.Тя си знае най-добре,кое как,защо и така нататък.Факт е обаче,че повечето жени,които искат дом,семейство,деца,не чакат,и до около 30,те си години,имат и деца,и мъж,сега дали са разведени,или не е друг въпрос,но жена ,която има стремеж,да има деца,не чака,а действа.Това е.Ако нещо съм я засегнал да ме прощава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеА сещаш ли се защо ти вкара офертата с парка - за да си по-далече от павилионите за обувки, от които ще му се подкосят краката. И билета в парка е безплатен. Ако става въпрос той да прибере кинти, може да те изтъргува без да му мигне окото, ама ако става въпрос да извади кинти от продънения джоб - трудна работа.
Припомням, за да не стават грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеА сещаш ли се защо ти вкара офертата с парка - за да си по-далече от павилионите за обувки, от които ще му се подкосят краката. И билета в парка е безплатен. Ако става въпрос той да прибере кинти, може да те изтъргува без да му мигне окото, ама ако става въпрос да извади кинти от продънения джоб - трудна работа.
Припомням, за да не стават грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеХах, тези които са на "сухо" са мъже над 40, които искат да забият младо гадже между 25 и максимум 35 години
Вече със шкембенце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеХах, тези които са на "сухо" са мъже над 40, които искат да забият младо гадже между 25 и максимум 35 години
Вече със шкембенце
На 40 г. един образован мъж има пари и може да си позволи да бъде с жени, когато си поиска.
Друг е въпросът за българската действителност, както сме писали тук, българката е хитра и меркантилна, отделно тези над 35г са и с комплекс на стара мома, трудно допускат и чакат принца.
Също така, имаме и подмяна на ценностите, много жени нямат морал и са готови да приемат някой оръфляк от Интернет или от улицата в семейната спалня, докато мъжът го няма.
Това е тъжната истина, драги колеги !!!
Коментар
Коментар