пич това не е дар от Господа а си е направо болест, аз осъзнавам че съм с медицински отклонения и за това искам да се предам в лудницата, и за тази моя болест няма нито лекарство, нито ваксина, нито народен лек. Сексуалната ми енергия ме взривява направо и така съм си още от ученик. Ето ти един пример беше някъде в средата на 90-те, само веднъж ми се е случвало в живота да изч@кам две гаджета за един ден. Ок ама не ми пада, намерих едни секс вестници чук-чук имаше такива едно време, запях едни мацки и си изпрасках една злобарка, добре ама след малко пак се одървих и накрая си го вкарах в една ваза порцеланова ваза бе човек, на майка ми тогава живеех още в имота на нашите, еми супер готино се получи и ми олекна накрая, та така
ХААА..Бай Стамене- голем си- докарваш го малко на героя на книгата Американски психар- в секса само- същите експлозии ..Ама той е по зле- болен дето викаш- между жените и секса си и онанира човека..При теб как е..Да не е същото заболяване..
ХААА..Бай Стамене- голем си- докарваш го малко на героя на книгата Американски психар- в секса само- същите експлозии ..Ама той е по зле- болен дето викаш- между жените и секса си и онанира човека..При теб как е..Да не е същото заболяване..
Коментар