Добре де-има явна провокация към мен като съм сравняван с животно, а аз съм заплашен с бан като изразя мнението си ,че този,който ме е сравнил с животно няма да липсва на никого.Някои хора се толерират и обиждат безнаказано за сметка на други, които единствено могат да говорят за времето без притеснение.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЖените си искат мъж.... жената да има уважение към мъжа си. Третира я като добитък и тя е доволна..- за мъже, които си третират съпругата като добитък
- и за такива мъже, които намират това за нормално,
"Не мъже, а животни ..."
Ежедневно се убеждавам, че- няма смисъл да се идва с кораба "Радецки" до тази територия
- нищо чудно умните момичета да отиват в цивилизования свят и да остават там ...
- няма смисъл да се пише в този форум ...
Last edited by barbaron; 24.01.2025, 16:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Таке е.
Искат добър градинар, който да се грижи за розата им.
Дори в една книга за сексуалните отношения от соца пишеше: "един мъж няма да може да задържи една жена, ако се държи грубо и просташки или я бие, дори да има чести полови сношения".
Преди няколко години бях на един спа хотел лятото. И там имаше едно помашко семейство. Мъжа с децата се къпеше в басейна, а жена му обикаляше около басейна облечена с палто и забрадка на главата и носеше една чанта постоянно с нея.Лятото в жегите. И постоянно се усмихваше и беше щастлива. Моята жена се възмути как можело тая да е облечена така и да не влиза в басейна, ама аз й казах,че това е жената да има уважение към мъжа си. Третира я като добитък и тя е доволна.Да ама техните семейства са най-здравите.Last edited by mirodes; 24.01.2025, 11:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron
Да си говорим за американкиКакво искат американките
Мъжете, които плачат, са богове на секса - New York Post, позовавайки се на експерти по взаимоотношенията
Според тях жените все по-често избират по-емоционални мъже, които се стработват с „женската“ им страна - считат ги за по-привлекателни
Психолозите смятат, че традиционните норми се променят и днес мъжествеността не се изразява в това да бъдеш „твърд мъжага“, а в това да бъдеш честен и емоционален, както и да уважаваш партньорката си.
Искат добър градинар, който да се грижи за розата им.
Дори в една книга за сексуалните отношения от соца пишеше: "един мъж няма да може да задържи една жена, ако се държи грубо и просташки или я бие, дори да има чести полови сношения".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не искам да засегна някой, но при жените
хомо двойки създават не много атрактивните
...
...да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеЖената е най - прекрасното създание, създадено от природата....За съжаление точните мъже стават кът и все повече прекрасни създания минават на другия бряг.
хомо двойки създават не много атрактивните
...или те са по-видими за мен
Коментар
-
Не,
Той бързаше за други обекти. По онова време не се намираха строители лятото, имаше имотен и строителен бум.
Помня, че беше доста добре сложен за 30 г.
И роми са ми работили, изпратени от известна строителна фирма. Бяха весели. Единят ми каза:
"Ако нямаш жена, ще те уредиме."
Аз за брат Пит единственото хубаво което мога да кажа е че го харесват жените. Толкова ма боли патката как изглеждаLast edited by bota156; 22.01.2025, 18:34.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
говорихте ли си за номерата на жените
и колко е трудно
Той бързаше за други обекти. По онова време не се намираха строители лятото, имаше имотен и строителен бум.
Помня, че беше доста добре сложен за 30 г.
И роми са ми работили, изпратени от известна строителна фирма. Бяха весели. Единят ми каза:
"Ако нямаш жена, ще те уредиме."Last edited by Evgo; 22.01.2025, 13:04.
Коментар
-
Преди години (през 2008 г.) ми е идвал такъв строител и беше доста добре. Спортува, младичък (около моите години тогава) и симпатичен.
Беше си взел тениска за преобличане. Но не е учил нищо и цял живот бачка хамалогия.
и колко е трудно
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЕвгич пита за тръбен ключ, но може би трябва да попита за един друг инструмент. Като идват майстори в апартамента му, да обърне внимание на тия с къртачите.
Беше си взел тениска за преобличане. Но не е учил нищо и цял живот бачка хамалогия.
Коментар
Коментар