Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Аз не обичам да се ровя в живота на другите хора.Щом е преценил,че не трябва да си показва приятелите,негово си право.Мен не ме касае по никакъв начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Значи или всичките са на калъп и не стават за показване, или такива изобщо не съществуват, а той те е използвал като алиби за верификация, че е реален!
Изобщо цялата работа намирисва отсЕкъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
може с някаква препоръка само да става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Значи или всичките са на калъп и не стават за показване, или такива изобщо не съществуват, а той те е използвал като алиби за верификация, че е реален!
Изобщо цялата работа намирисва отсЕкъде!препоръка е
Коментар
-
бай мико, хванал си им ти цаката с тая витоша
Коментар
-
Не мога да видя другите му приятели.
Изобщо цялата работа намирисва отсЕкъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Нали все изтъкваш "предимството" на кореняк-софиянец?
Как тогава, за почти половин век - не си разбрал, че на Витоша ВСИЧКИ ПОЗДРАВЯВАТ? Разминават се и се поздравяват с усмивка. Някои се спират и - освен усмивката си - разговарят - просто, за да покажат СВОЕТО ВНИМАНИЕ към абсолютно непознат човек!
Евго, това НЕ Е липса на отзивчивост.
И стига си говорил за "опита" си. Качи се на Витоша през уикенда, за да се увериш, че ИМА ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ПОЗДРАВЯТ. И доста млади дами ще те поздравят С НЕПРИНУДЕНА УСМИВКА!препоръка е
Коментар
-
Не мога да видя другите му приятели.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
.....
В София хората не са отзивчиви, не поздравяват, смятам аз да си намеря млада жена, не вярвам някой да свърши моята работа. Дори не могат да препоръчват както трябва. Казвам го от опит.
.....
Нали все изтъкваш "предимството" на кореняк-софиянец?
Как тогава, за почти половин век - не си разбрал, че на Витоша ВСИЧКИ ПОЗДРАВЯВАТ? Разминават се и се поздравяват с усмивка. Някои се спират и - освен усмивката си - разговарят - просто, за да покажат СВОЕТО ВНИМАНИЕ към абсолютно непознат човек!
Евго, това НЕ Е липса на отзивчивост.
И стига си говорил за "опита" си. Качи се на Витоша през уикенда, за да се увериш, че ИМА ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ПОЗДРАВЯТ. И доста млади дами ще те поздравят С НЕПРИНУДЕНА УСМИВКА!
Коментар
-
получаваш ли покани от другите му приятели
Коментар
-
Реален е,приятел ми е във Фейсбук.
Ще се въздържа от коментар по другите ти твърдения.Той пред себе си първо трябва да изясни какво точно го вълнува.препоръка е
Коментар
-
Професорката е 1-2 години по-голяма от мен, има дете,
В София хората не са отзивчиви, не поздравяват, смятам аз да си намеря млада жена, не вярвам някой да свърши моята работа. Дори не могат да препоръчват както трябва. Казвам го от опит.
Виж Тиквата как се е навил на онова нещо, само и само да отърве кожата,
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Добро утро,
в Европейския съюз и Ханс и Юрген, и Иво и Кристиян се отдават на страстта и правят същите неща като Стоил и Горан, за които бях писал.
Аз нямам такъв опит. Рядко се стига до срещи с мацките и не могат да проверят колко е хубаво у нас и колко е вкусна баницата ми,
Правят гадни номера на срещите и в единични случаи се стига до гостуване у нас.
Ще е интересно ти да разкажеш за твоите Ганки,Last edited by pinoccio; 04.11.2024, 19:06.
Коментар
Коментар