IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Ти Маверик ли беше,или нещо се бъркам?!
    Уцели...

Баш ми е драго да те срещна!
    Last edited by COVID-19; 04.11.2024, 21:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
      В тая тема сте се събрали само шизофреници, изключвайки наколко акаунта.....
      Ти Маверик ли беше,или нещо се бъркам?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Аз не обичам да се ровя в живота на другите хора.Щом е преценил,че не трябва да си показва приятелите,негово си право.Мен не ме касае по никакъв начин.
        Касае нас, щото твърдиш, че е реален, а аз продължавам да си мисля, че е бот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Значи или всичките са на калъп и не стават за показване, или такива изобщо не съществуват, а той те е използвал като алиби за верификация, че е реален!

Изобщо цялата работа намирисва отсЕкъде!
          Аз не обичам да се ровя в живота на другите хора.Щом е преценил,че не трябва да си показва приятелите,негово си право.Мен не ме касае по никакъв начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може с някаква препоръка само да става
            Ако референцията няма подпис и печат - не важи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Значи или всичките са на калъп и не стават за показване, или такива изобщо не съществуват, а той те е използвал като алиби за верификация, че е реален!

може с някаква препоръка само да става
              препоръка е

Коментар

бай мико, хванал си им ти цаката с тая витоша
                Двете мишки к'во се заиграхте - ти и бай Мики маус?

Коментар

Не мога да видя другите му приятели.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Нали все изтъкваш "предимството" на кореняк-софиянец?

Как тогава, за почти половин век - не си разбрал, че на Витоша ВСИЧКИ ПОЗДРАВЯВАТ? Разминават се и се поздравяват с усмивка. Някои се спират и - освен усмивката си - разговарят - просто, за да покажат СВОЕТО ВНИМАНИЕ към абсолютно непознат човек!

Евго, това НЕ Е липса на отзивчивост.

И стига си говорил за "опита" си. Качи се на Витоша през уикенда, за да се увериш, че ИМА ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ПОЗДРАВЯТ. И доста млади дами ще те поздравят С НЕПРИНУДЕНА УСМИВКА!
                    бай мико, хванал си им ти цаката с тая витоша
                    препоръка е

Коментар

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

.....

В София хората не са отзивчиви, не поздравяват, смятам аз да си намеря млада жена, не вярвам някой да свърши моята работа. Дори не могат да препоръчват както трябва. Казвам го от опит.

.....

Нали все изтъкваш "предимството" на кореняк-софиянец?

Как тогава, за почти половин век - не си разбрал, че на Витоша ВСИЧКИ ПОЗДРАВЯВАТ? Разминават се и се поздравяват с усмивка. Някои се спират и - освен усмивката си - разговарят - просто, за да покажат СВОЕТО ВНИМАНИЕ към абсолютно непознат човек!

Евго, това НЕ Е липса на отзивчивост.

И стига си говорил за "опита" си. Качи се на Витоша през уикенда, за да се увериш, че ИМА ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ПОЗДРАВЯТ. И доста млади дами ще те поздравят С НЕПРИНУДЕНА УСМИВКА!

Коментар

получаваш ли покани от другите му приятели

Коментар

Реален е,приятел ми е във Фейсбук.
                            Ще се въздържа от коментар по другите ти твърдения.Той пред себе си първо трябва да изясни какво точно го вълнува.
                            получаваш ли покани от другите му приятели
                            препоръка е

Коментар

Професорката е 1-2 години по-голяма от мен, има дете,

В София хората не са отзивчиви, не поздравяват, смятам аз да си намеря млада жена, не вярвам някой да свърши моята работа. Дори не могат да препоръчват както трябва. Казвам го от опит.

Виж Тиквата как се е навил на онова нещо, само и само да отърве кожата,

препоръка е

Коментар

Добро утро,

в Европейския съюз и Ханс и Юрген, и Иво и Кристиян се отдават на страстта и правят същите неща като Стоил и Горан, за които бях писал.

Аз нямам такъв опит. Рядко се стига до срещи с мацките и не могат да проверят колко е хубаво у нас и колко е вкусна баницата ми,

Правят гадни номера на срещите и в единични случаи се стига до гостуване у нас.

Ще е интересно ти да разкажеш за твоите Ганки,
                                Евгич, понеже много обичаш такива истории, ще ти кажа, че моите Ганки бяха все с големи патки. Татко Карло искаше да ми направи харем, за да не скучая през и без това жалкия си живот на смешен приказен герой. Татко Карло беше полигамен и за да сподели тази своя страна в онези патриархални времена, реши да го направи, като ме ощастливи и мен. Но подпийнал от мъка заради перманентното по онова време безпаричие, той сложил дългите им носове вместо горе - отдолу, а вагините им ги оставил в съседен ръкопис и така и ги забравил. В приказката ние трябваше да изпълняваме предначертаните си роли, но сюжетът така забуксува, че децата вечер не можеха да си затворят книжката от развихрилата се война на носовете, които без никакъв свян се размятаха във всички посоки и бяха изподрали дори твърдите й корици. Аз го отнасях най-много, защото замисълът беше те да ми се отдават. Но една малка грешка на автора доведе дотам, че ми разпраха окачването и майстор Джепето после дълго трябваше да ме ремонтира, за да мога отново да проходя. Може би ще откриеш нещо и за себе си в този разказ, което търсиш със завиден трепет и очакване, но да знаеш - дори след толкоз време, откакто е написана тази книга, още накуцвам, макар и незабележимо.
                                Last edited by pinoccio; 04.11.2024, 19:06.

Коментар

Working...
                                X